Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

An itibari ile bitirmiş bulunmaktayım. Kitap ile tanışmam bir program sayesinde olmuştu. Ve haftasına fuardan temin ederek 2 gün önce okumaya başladım kitabı. Yaşanmış benzer hikayeler olduğu için gerçek bir hayat hikayesini yaşıyormuş gibi hayal ederek okudum kitabı. Kimi zaman gözümde canlandırarak kimi zaman sanki olayların içinde ben de varmışım gibi. Keyif alarak okuduğum bir kitap olduğu için spoiler vermeden sadece görüşlerimi yazmak istedim. Herkese tavsiye edebileceğim kitaplar arasında yer alıyor artık bu kitapta. Tek bir kısmı okurken gözyaslarıma hakim olamadım
"Vildan'ın savaştan dönen askerin postalını öpmesi beni hıçkıra hıçkıra ağlattı. Birebir yaşamadığım için o günleri belki anlamam zor ama bir şehit torunu olarak babasız büyüyen Nilgün'ün babasızlığını tadan bir dedenin torunuyum. Belki de bu yüzden bu kadar zevkle okudum kitabı.
Bilge Hanım'ın Kalemine, yüreğine sağlık...

Günaydın bilgeler
Haftasonunu hiç okumadan geçirdim ne yazık ki
Bugün iş yerinde fırsat bulabilirsem Nar Ağacına başladığım için ara verdiğim Sineklerin Tanrısına devam edeceğim

herkese günaydınnn

Nisan ayına Cengiz Aytmatov'un Cemile-sultanmurat kitabını yetiştiremedim malesef ve bu sebeple nisan ayını 3 kitapla kapatmış oldum bugün bu kitabı bitirip Tespih Ağacının Gölgesinde'ye başlamak istiyorum. dün D&Rda bu kitabı görünceki sevincime dayanamayan sevdiceğim aldı da

Merak ettim bu kadar sevindiğine göre konu nedir canım

olur başlayalım. hiç okuyasım yok
en sevdiğim ifadeyi kaldrmışşlar kkda

hangisini kaldırmışlar derken sanırım hangisinin kaldırıldığı anladım. tam buraya uygun koyacaktım şu parmağı ağzında utanan kafayı ama bulamadım eskilerinin yerlerini de öğrenmiştim ne güzel, şimdi bi utanacam 15 dk utanan kafayı arıyorum
kuzu keyfin yoksa başka zaman başlayalım acelemiz yok

ben buldum buldumm

Gunaydin kizlar bende la sonsuzluk hecesine devam ediyorum. Moralim cok bozuk kotuyum baya okuyamayabilirim bugun :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…