- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Mutluluk kitabını Bnde çok merak ediyorumŞuan okuduğum kitap :) Tabi arada editöryal çalışmalar için gelen dosyalarım da oluyor.
Bunlar da okunmayı bekleyenler :)
okumadım daha :)Mutluluk kitabını Bnde çok merak ediyorum
Okuduğunun Zaman muhakkak yorumunu bekliyorum gerçi bu yazarın seni beklerken kitabını okumuştum çok güzeldi birde bitirdiğin kitabı alınacak listesine ekledimokumadım daha :)
Okuduğunun Zaman muhakkak yorumunu bekliyorum gerçi bu yazarın seni beklerken kitabını okumuştum çok güzeldi birde bitirdiğin kitabı alınacak listesine ekledim
Canan tan kelepçe adlı kitabı okuyan var mı aranızda ?
herkese günaydınnn
Nisan ayına Cengiz Aytmatov'un Cemile-sultanmurat kitabını yetiştiremedim malesef ve bu sebeple nisan ayını 3 kitapla kapatmış oldumbugün bu kitabı bitirip Tespih Ağacının Gölgesinde'ye başlamak istiyorum. dün D&Rda bu kitabı görünceki sevincime dayanamayan sevdiceğim aldı da
Bülbülü Öldürmek kitabının devamı bu kitap. baya bi indirimdeydi öyle olunca sevindim ben alacaktım sevgilim almış olduMerak ettim bu kadar sevindiğine göre konu nedir canım
olur başlayalım. hiç okuyasım yok
en sevdiğim ifadeyi kaldrmışşlar kkda
hangisini kaldırmışlar derken sanırım hangisinin kaldırıldığı anladım. tam buraya uygun koyacaktım şu parmağı ağzında utanan kafayı ama bulamadımeskilerinin yerlerini de öğrenmiştim ne güzel, şimdi bi utanacam 15 dk utanan kafayı arıyorum
kuzu keyfin yoksa başka zaman başlayalım acelemiz yok
ben buldum buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?