ahahaha emoji de nasıl uydu ama şok şok şok
Himmm neden olmasin o zman demekki olabiliyorokuyabilirsin canım neden okuyamayasın. bir ayda 23 kitap okuyanlar gördü bu grup
okuduğun kitapları numaralandırabilirsin. ya da hiçbir şey yapmadan da yazabilirsin. başladığın ya da bitirdiğin tarih çok önemli değil bizim için
halledilecek sorunlardır kuzum onlar, üzme kendini.
klasik olacak ama her ilişkinin, evliliğin tuzu biberi kavgalar. böyle böyle tanıyorsun karşındaki insanı.
bütün haftasonu dizi mi izledin asmu
sorun umarım düzeliramin cnm sağol
yok cnm başka
çılgınlar gibi dizi izlediğim zamanlar ben de öyleydim, resmen her işi laptop kucağımda yapardımaynen arada yemekte yedimsarma sararken bile izledim düşün
Günaydın.
3. defa Yusuf ile Züleyhaya başlıyorum. Yine bir olumsuzluk yaşarsam bu kitab lanetli ilan edeceğim artık.
YEKTA61 Bazen en saçma konular hayatımızı haddinden fazla etkiliyor ne yazık ki. Belki hayatın stresinin getirdiği bir doluluktur sizin ki de. Umarım kısa zamanda çözer ve her zamankinden daha iyi bir seviyeye taşırsınız ilişkinizi.
Bazen haklı olunsa da alttan almak tüm problemi yok edip tamir edebiliyor.
sağolun kızlar zaten sorun çok önemsiz bişeydi ama eşim aşırı sinirli birisi bende bu şekilde tepki gösterir düşünmedimaynen arada yemekte yedimsarma sararken bile izledim düşün
sorun umarım düzelir
yapısının sinirli olduğunu biliyorduysan ve bunu bilerek evlendiysen malesef üstüne gitmemek zorundasın canım. tabi bu onun kırıp dökmesini ve istemeyerek de olsa sana zarar vermiş olmasını haklı çıkarmaz. bu konuda o da fedakarlık yapmalı ve kendini törpülemelisağolun kızlar zaten sorun çok önemsiz bişeydi ama eşim aşırı sinirli birisi bende bu şekilde tepki gösterir düşünmedim
dün kahvaltı yaparken biraz üzerine gittim masayı döktü kırılan şeylerin parçası koluma saplandı üzerine gittim die suçluyum
wuu ingiliz aksanı ile okumak gelmedi aklıma
telefonun şarzı bitince tabletten, tabletin şarzı bitince telefondançılgınlar gibi dizi izlediğim zamanlar ben de öyleydim, resmen her işi laptop kucağımda yapardım
telefonun şarzı bitince tabletten, tabletin şarzı bitince telefondan
yetmedi gece uyku tutmadı uyandım kanal d kanıtı izledim
Günaydın.
3. defa Yusuf ile Züleyhaya başlıyorum. Yine bir olumsuzluk yaşarsam bu kitab lanetli ilan edeceğim artık.
bazen bazı kitaplar için yanlış zaman olabiliyor üstüne gitmesen mi acaba?
Himmm neden olmasin o zman demekki olabiliyor.o zman ben orda duzeltme yapayim 25 nisanda kitap okumaya basladim o zaman katildim araniza zaten o zman nisan 1.dogudan uzakta bitti yazacagim degil mi
olur tabii
wuu ingiliz aksanı ile okumak gelmedi aklıma
beğendim güzel güzel. keşke benide okuyabilse dedim
housen MD, the mentalist bide how to get away with murder izlicem sırada bunlar varbir anda o kadar yüklenmeseydin kendine yaa, sen de insansın
house MD izlemediysen onu da izle kuzu, en az bu diziler kadar sürükleyecektir
jalenin J si ozaman. bir harf alayımasmu şarz ne yaagörmemiş olayım lütfen bu konuda hassasım
benim haftasonum da kanıtı izlemekle geçti:)wuu ingiliz aksanı ile okumak gelmedi aklıma
beğendim güzel güzel. keşke benide okuyabilse dedim
benim haftasonum da kanıtı izlemekle geçti:)
housen MD, the mentalist bide how to get away with murder izlicem sırada bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?