Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın.
3. defa Yusuf ile Züleyhaya başlıyorum. Yine bir olumsuzluk yaşarsam bu kitab lanetli ilan edeceğim artık.

YEKTA61 Bazen en saçma konular hayatımızı haddinden fazla etkiliyor ne yazık ki. Belki hayatın stresinin getirdiği bir doluluktur sizin ki de. Umarım kısa zamanda çözer ve her zamankinden daha iyi bir seviyeye taşırsınız ilişkinizi.
Bazen haklı olunsa da alttan almak tüm problemi yok edip tamir edebiliyor.

Himmm neden olmasin o zman demekki olabiliyor .o zman ben orda duzeltme yapayim 25 nisanda kitap okumaya basladim o zaman katildim araniza zaten o zman nisan 1.dogudan uzakta bitti yazacagim degil mi

halledilecek sorunlardır kuzum onlar, üzme kendini.
klasik olacak ama her ilişkinin, evliliğin tuzu biberi kavgalar. böyle böyle tanıyorsun karşındaki insanı.

bütün haftasonu dizi mi izledin asmu

aynen arada yemekte yedim sarma sararken bile izledim düşün

amin cnm sağol

yok cnm başka
sorun umarım düzelir

aynen arada yemekte yedim sarma sararken bile izledim düşün

sorun umarım düzelir
sağolun kızlar zaten sorun çok önemsiz bişeydi ama eşim aşırı sinirli birisi bende bu şekilde tepki gösterir düşünmedim
dün kahvaltı yaparken biraz üzerine gittim masayı döktü kırılan şeylerin parçası koluma saplandı üzerine gittim die suçluyum

yapısının sinirli olduğunu biliyorduysan ve bunu bilerek evlendiysen malesef üstüne gitmemek zorundasın canım. tabi bu onun kırıp dökmesini ve istemeyerek de olsa sana zarar vermiş olmasını haklı çıkarmaz. bu konuda o da fedakarlık yapmalı ve kendini törpülemeli

Y yesil_zeytin_ şerlök hölms ü beğendin mi (ingiliz aksanı ile oku lütfen)
wuu ingiliz aksanı ile okumak gelmedi aklıma
beğendim güzel güzel. keşke benide okuyabilse dedim

çılgınlar gibi dizi izlediğim zamanlar ben de öyleydim, resmen her işi laptop kucağımda yapardım
telefonun şarzı bitince tabletten, tabletin şarzı bitince telefondan
yetmedi gece uyku tutmadı uyandım kanal d kanıtı izledim

asmu şarz ne yaa görmemiş olayım lütfen bu konuda hassasım

benim haftasonum da kanıtı izlemekle geçti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…