- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Gunaydin kizlar bende la sonsuzluk hecesine devam ediyorum. Moralim cok bozuk kotuyum baya okuyamayabilirim bugun :s
hayırdır inşallahGunaydin kizlar bende la sonsuzluk hecesine devam ediyorum. Moralim cok bozuk kotuyum baya okuyamayabilirim bugun :s
25 nisanda başlamış bencekakule71 nisan ayında 25 kitap mı okudun yoksa 25 nisanda mı bitirdin kitabını? listede gördüm de şimdi merak ettim
eğer nisanın 25 inde bitirmişsen karışıklık olabilir. sayı yazan arkadaşlar genelde o gün kaçıncı kitabı bitirdiklerine dair not düşerler listeyi hazırlayan arkadaşımızın işini kolaylaştırmak için
hayırdır kuzum? çözülemeyecek bi durum yok inşallah
hayırdır inşallah
bence kızlar okuduklarını numaralıyorlar. ben öyle yapıyorum mesela25 nisanda başlamış bence
diğer kızlar da öyle yazıyor ya, başa başladıkları tarihi
bana o da öyle yapmış gibi geldi ama
ay bu ne güzelmiş
inşallah kısa zamanda hayrınıza sonuçlanır canımeşimle sorunlar var cnm çok canım sıkkın ve üzgünüm
tayin ile mi ilgili.?eşimle sorunlar var cnm çok canım sıkkın ve üzgünüm
halledilecek sorunlardır kuzum onlar, üzme kendini.eşimle sorunlar var cnm çok canım sıkkın ve üzgünüm
hafta sonu the walking dead izledim. 3. sezona geçtim
sherlock holmes 2.sezonuna geçtim
iyi mesai yaptım hafta sonu
amin cnm sağolinşallah kısa zamanda hayrınıza sonuçlanır canım
tayin ile mi ilgili.?
ben de iki gün nasıl geçti anlamadım şimdi bir ay geçmez bir türlü. bitse de gitsekhafta sonu the walking dead izledim. 3. sezona geçtim
sherlock holmes 2.sezonuna geçtim
iyi mesai yaptım hafta sonu
halledilecek sorunlardır kuzum onlar, üzme kendini.
klasik olacak ama her ilişkinin, evliliğin tuzu biberi kavgalar. böyle böyle tanıyorsun karşındaki insanı.
bütün haftasonu dizi mi izledin asmu
durumu bilemiyorum ama ben küçük şeylerin birikip birikip şiddetli patlamalara yol açtığını düşünüyorum. en azından bende öyle oluyor. umarım hallolur en kısa sürede.öylede işte küçük birşeyden bukadr büyük şiddetli bir şey olunca korkuyor ve üzülüyor insan
öylede işte küçük birşeyden bukadr büyük şiddetli bir şey olunca korkuyor ve üzülüyor insan
Himm yanlis anlamis olabilirim ben basladigim tarihi yazmistim.25 nisanda basladim dun bitirdim.tabiki 25 kitap okumadimkakule71 nisan ayında 25 kitap mı okudun yoksa 25 nisanda mı bitirdin kitabını? listede gördüm de şimdi merak ettim
eğer nisanın 25 inde bitirmişsen karışıklık olabilir. sayı yazan arkadaşlar genelde o gün kaçıncı kitabı bitirdiklerine dair not düşerler listeyi hazırlayan arkadaşımızın işini kolaylaştırmak için
okuyabilirsin canım neden okuyamayasın. bir ayda 23 kitap okuyanlar gördü bu grupHimm yanlis anlamis olabilirim ben basladigim tarihi yazmistim.25 nisanda basladim dun bitirdim.tabiki 25 kitap okumadim
soslusarma ben çok yanlış anlamışım o zaman, hep başladıkları tarihleri yazıyolar sanıyordum
YEKTA61 sorun her ne ise tez zamanda çözülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?