Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kakule71 nisan ayında 25 kitap mı okudun yoksa 25 nisanda mı bitirdin kitabını? listede gördüm de şimdi merak ettim

eğer nisanın 25 inde bitirmişsen karışıklık olabilir. sayı yazan arkadaşlar genelde o gün kaçıncı kitabı bitirdiklerine dair not düşerler listeyi hazırlayan arkadaşımızın işini kolaylaştırmak için

25 nisanda başlamış bence
diğer kızlar da öyle yazıyor ya, başa başladıkları tarihi
bana o da öyle yapmış gibi geldi ama
ay bu ne güzelmiş

25 nisanda başlamış bence
diğer kızlar da öyle yazıyor ya, başa başladıkları tarihi
bana o da öyle yapmış gibi geldi ama
ay bu ne güzelmiş
bence kızlar okuduklarını numaralıyorlar. ben öyle yapıyorum mesela ben de bunu özlemişim ya eskiden vardır kalkmıştı sonra

eşimle sorunlar var cnm çok canım sıkkın ve üzgünüm
halledilecek sorunlardır kuzum onlar, üzme kendini.
klasik olacak ama her ilişkinin, evliliğin tuzu biberi kavgalar. böyle böyle tanıyorsun karşındaki insanı.
hafta sonu the walking dead izledim. 3. sezona geçtim
sherlock holmes 2.sezonuna geçtim
iyi mesai yaptım hafta sonu

bütün haftasonu dizi mi izledin asmu

halledilecek sorunlardır kuzum onlar, üzme kendini.
klasik olacak ama her ilişkinin, evliliğin tuzu biberi kavgalar. böyle böyle tanıyorsun karşındaki insanı.

bütün haftasonu dizi mi izledin asmu

öylede işte küçük birşeyden bukadr büyük şiddetli bir şey olunca korkuyor ve üzülüyor insan

öylede işte küçük birşeyden bukadr büyük şiddetli bir şey olunca korkuyor ve üzülüyor insan
durumu bilemiyorum ama ben küçük şeylerin birikip birikip şiddetli patlamalara yol açtığını düşünüyorum. en azından bende öyle oluyor. umarım hallolur en kısa sürede.

soslucum doğru demiş, içinde biriktirmek iyi değil senin için de eşin için de. bide sana göre küçük gelen ona göre önemlidir belki, konuşabilmek lazım bu konuda. umarım halledebilirsiniz kuzum.

Himm yanlis anlamis olabilirim ben basladigim tarihi yazmistim.25 nisanda basladim dun bitirdim.tabiki 25 kitap okumadim

Himm yanlis anlamis olabilirim ben basladigim tarihi yazmistim.25 nisanda basladim dun bitirdim.tabiki 25 kitap okumadim
okuyabilirsin canım neden okuyamayasın. bir ayda 23 kitap okuyanlar gördü bu grup
okuduğun kitapları numaralandırabilirsin. ya da hiçbir şey yapmadan da yazabilirsin. başladığın ya da bitirdiğin tarih çok önemli değil bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…