Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar
Bu hafta sonu kitap okuyamadım ne yazık ki Cehennem sf 90 dayım. Bu ay zaten bir ortak okumayı yapsam bide bu kitap olur anca işler güçler sıkışık bu aralar.

bak şimdi niye aklıma düşürdün, tekrar izleyesim geldi taa en baştan

ben ev arkadaşımla birlikte tekrara başlamıştım zaten ilk sezonu izledik ikinciye başlayamadan memleketlere döndük
şuan yeniden izlemek için evlenmeyi bekliyorum, sevgiliye söz verdim de beraber izleyecekmişiz v

gerçi bir yerden sonra bazı olaylar tekrar ediyor. nasıl dolduracaklar 88393202 sezonu

ayy house u izlemeyi çok istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı.. zaman yok yaa hangi birini izlicem
how to get away ilen mentalist çok güzel asmu aferin güzel seçim

ayyy bu arada bu smiley kimi insanlara karşı hissettiklerimi yansıtıyo bayıldımmmmm

Günaydın hatun kişiler:)
Pazar günü sabah nöbetten çıktım
Eltim çok severim kendisini ve eşimin kuzeniyle eşi geldi onlarıda seviyorum bi tek pazar günü musaitti size gelelim mi dediler çok güzel bi gün geçirdim felaket yorucuydu tabisi kitap mitap okuyamadım en son 280. Sayfada kaldı nana...
Zaten Emile Zola nin meyhane diye bi kitabı varmış biraz fingirdek nananin cocuklugunu anlatıyormuş aslında ilk onu okuyaymisim iyiymiş ama nana baya iyi gidiyo hiç sikilmadim

Hani Fransız kadınları hakkında efsaneler dolanır ya öpücükler , ateşli hatunlar, fit vücutları Vs.. Vs.. bundan bi 100 yıl kadar önce nerdeyse tüm Fransız kadınların kocalarinin yanında bide hepsinin sevgilisi varmis... o dolaşan efsaneler gerçek olabilir sankim gibime geldi ama bilemedim:)

Meyhane Nana'nın küçüklüğü müymüş? Nana çok güzel kitap bu arada. Emile Zola demişken fırsat bulursan Germinal'i de okumalısın.

Masal Terapi bitmek üzere.

yeni kitabıma onu bitirince karar vereceğim.

Masal terapi nasıldı Soslu? Bende sipariş verdim merakla bekliyorum.
ya canım o biraz kişisel gelişim gibi bir şey çıktı. güzel aslında kafa dağılıyor. ama başında demiş ki her gün ya da ihtiyacınız olduğunda bir tane masal okuyun öyle bir çırpıda bitirmeyin. benim ona tabii ki sabrım yok okudum gitti

Hm bende hergüne saklayamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…