House çok başarılı bir seçimdiğerlerini izlemedim henüz
bak şimdi niye aklıma düşürdün, tekrar izleyesim geldi taa en baştan
gerçi bir yerden sonra bazı olaylar tekrar ediyor. nasıl dolduracaklar 88393202 sezonuben ev arkadaşımla birlikte tekrara başlamıştım zaten ilk sezonu izledik ikinciye başlayamadan memleketlere döndük
şuan yeniden izlemek için evlenmeyi bekliyorum, sevgiliye söz verdim de beraber izleyecekmişizv
gerçi bir yerden sonra bazı olaylar tekrar ediyor. nasıl dolduracaklar 88393202 sezonu
o tartışmasızyaa öyle deme Hugh Laurie'nin karizması yeter
Günaydın hatun kişiler:)
Pazar günü sabah nöbetten çıktım
Eltim çok severim kendisini ve eşimin kuzeniyle eşi geldi onlarıda seviyorum bi tek pazar günü musaitti size gelelim mi dediler çok güzel bi gün geçirdim felaket yorucuydu tabisi kitap mitap okuyamadım en son 280. Sayfada kaldı nana...
Zaten Emile Zola nin meyhane diye bi kitabı varmış biraz fingirdek nananin cocuklugunu anlatıyormuş aslında ilk onu okuyaymisim iyiymiş ama nana baya iyi gidiyo hiç sikilmadim
Hani Fransız kadınları hakkında efsaneler dolanır ya öpücükler , ateşli hatunlar, fit vücutları Vs.. Vs.. bundan bi 100 yıl kadar önce nerdeyse tüm Fransız kadınların kocalarinin yanında bide hepsinin sevgilisi varmis... o dolaşan efsaneler gerçek olabilir sankim gibime geldi ama bilemedim:)
Devamı mi?? Ayrı bi kitap mi??Meyhane Nana'nın küçüklüğü müymüş? Nana çok güzel kitap bu arada. Emile Zola demişken fırsat bulursan Germinal'i de okumalısın.
ayrı bir kitap. devamı değil.Devamı mi?? Ayrı bi kitap mi??
Masal terapi nasıldı Soslu? Bende sipariş verdim merakla bekliyorum.Masal Terapi bitmek üzere.
yeni kitabıma onu bitirince karar vereceğim.
ya canım o biraz kişisel gelişim gibi bir şey çıktı. güzel aslında kafa dağılıyor. ama başında demiş ki her gün ya da ihtiyacınız olduğunda bir tane masal okuyun öyle bir çırpıda bitirmeyin. benim ona tabii ki sabrım yok okudum gittiMasal terapi nasıldı Soslu? Bende sipariş verdim merakla bekliyorum.
Hm bende hergüne saklayamam sanırımya canım o biraz kişisel gelişim gibi bir şey çıktı. güzel aslında kafa dağılıyor. ama başında demiş ki her gün ya da ihtiyacınız olduğunda bir tane masal okuyun öyle bir çırpıda bitirmeyin. benim ona tabii ki sabrım yok okudum gitti
ayy ikisinide biliyorum:) yine ikisinide tahmin edememiştim.ben gece izledim.
tiyatrocu gencin sevdiği kızı öldürmesin bide bu jiletle vücutu kesip fotoğraf çekenleri izledim
afiyet olsun da sucuklu yumurta olmayaydı iyiydi. aramızda hamileler varMutlu Haftalar
kitap topiğinde pek denk gelmedimafiyet olsun da sucuklu yumurta olmayaydı iyiydi. aramızda hamileler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?