Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okuyamıyoruummmmm çok yorgunum, uykusuzum, yoğunum ve okuyamıyorum
hala Harper Lee - Tespih Ağacının Gölgesinde'yi okuyorum. 94. sayfadayım. bu bitse, bide Mücella'yı okuyabilsem resmen karda sayacağım kendimi bu ay

Evet sürükleyici bi kitaptı ama ben okurken midem kalmıştı
Benim için uçtu biraz
Dönüş bu kadar sürükleyici değil, Handan ı okumadım
Gizli Anların Yolcusu , Bora'nın kitabı ve Dönüş diye biliyorum ben seriyi.

Evet çok uç bir kitap, izlediğim dizilerden okuduğum kitaplardan mıdır nedir hiç midem falan bulanmadı benim :/

mrb fatoş
seni kütüphanenden tanıdım.nickini değiştirmişsin. dekor olsun diye kitap alan başka birini tanımıyorum bence kendini bu kadar zorlama herkes kitap okumak zorunda değil. üstelik senden çok sıkıldım kkda 4 yıldan beri uğradığım tek topik burası. benim başka bir topiğim yok ama sen kendine 100 tane farklı topik bulabilirsin.niye buradasın anlamıyorum.sen olduğun sürecede gelmeyi düşünmüyorum çünkü dengesiz ve samimiyetsiz buluyorum seni.
diğerlerinden de özür dilerim bu muhabbete katlandıkları için.artık sadece ortak kitap okuma etkinliğine katılacağım

günlerdir senin şu yazdıklarını yazmamak için zor tutuyorum kendimi. bu konunun seviyesi ciddi anlamda düşmeye başladı. bazı arkadaşlar burayı sosyal medya hesaplarıyla karıştırmaya başladılar. biz ciddi anlamda emek verdik bu konuya o yüzden yıllardır sürüp gidiyor.

ben de senin gibi düşünüyorum ve diğer arkadaşımlarından özür dileyerek çekiliyorum.

Gizli Anların Yolcusu , Bora'nın kitabı ve Dönüş diye biliyorum ben seriyi.

Evet çok uç bir kitap, izlediğim dizilerden okuduğum kitaplardan mıdır nedir hiç midem falan bulanmadı benim :/
serini son kitabı Handan diye biliyorum ben, hoş Bora'nın Kitabını da okumadım
Ayşe Kulin sağolsun hep seri kitaplar yazdığı için karışabiliyo

serini son kitabı Handan diye biliyorum ben, hoş Bora'nın Kitabını da okumadım
Ayşe Kulin sağolsun hep seri kitaplar yazdığı için karışabiliyo
Şimdi baktım o da seriye dahilmiş, kaç kitaptan oluşuyor serisi ya, yakında Eda'da çıkarsa şaşmam

Arkadaşı tanımıyorum ama aynı hissi uyandırdı bende de. Her cümlene katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…