Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bunlara odaklanip daha fazla sikma canini o zaman. Hayir de gec. Attiginiz adimlarin keyfine bak. Bu gunler ozleniyor ayri bi heyecani tadi var. Buna odaklan daha guzel.

Heheh halanın da ne oynayısı varmış yahu:)))

Boşver canım takılma sen tasını çıkarmaya bak.İnsan sonradan hepsini unutuyor gerçekten tatlı telaş diye hatırlanıyor

Bunlara odaklanip daha fazla sikma canini o zaman. Hayir de gec. Attiginiz adimlarin keyfine bak. Bu gunler ozleniyor ayri bi heyecani tadi var. Buna odaklan daha guzel.

Heheh halanın da ne oynayısı varmış yahu:)))

Boşver canım takılma sen tasını çıkarmaya bak.İnsan sonradan hepsini unutuyor gerçekten tatlı telaş diye hatırlanıyor

haklısınız aslında kızlar, bu kadar bile kafama takmamam gerek. nişanda oynayacaz diye tuttururlarsa alırım herifimi yanıma saklanırım kafenin alt katına, onlar dilediklerince oynasınlar

Hayırlı olsun canım,demek büyük gün geldi çattı .Kimseyi dinleme derim ,herkes şu dönemde herşeyi konuşur,karışır ve o haklara sahiplermiş gibi ardı arkası kesilmeden yorum yaparlar .BÜyüklerin dediğine sana uygun olanı ,mantıklı olanı yap .onlar konuşur durur ama bu oyun gibi durumu ciddi bir şekilde halanla konuş ki o gün tatsızlık yaşanmasınn. Nişan senin nişanın anlamam niye bu kadar karışırlar hani fikir sorsan tamamda veya bak benimde böyle bir fikrim var diye sorar insan dimi tepsiye Gül takmak Nasıl bir şey ya şaka gibi birde sana sormadan ,takma sen bunların hepsini .Herkes muhakkak birşeyler yaşıyor yaşamadan evlenen insan yoktur sanırım
Herşey gönlünce olsun çok güzel nişanın olur inşallah burda anlatırsın artık

nişanı atlatayım keyifle anlatırım canım burda
insanların işgüzarlığı biraz can sıkıyor ama daha az takmaya başlayacağım inşallah, bi de nişanı kazasız belasız atlattık mı tamamdır

Merhaba kızlar.
Jose Saramago'nun Körlük kitabını geçtiğimiz yaz okumuş ve çok beğenmiştim. Bir yazarın bir kitabını beğendiysem diğerlerini de beğenebilirim mantığı ile Ölümlü Nesneler kitabını okudum. Maalesef aynı hissiyatı bu kitapta alamadım.

Orhan Pamuk'un da Masumiyet Müzesi kitabını okudum yakın zamanda ve çok da beğendim. Şimdi de Kırmızı Saçlı Kadın kitabına başlıyorum. Umarım beğenirim.
Herkese keyifli okumalar

Herkese Merhaba,

Ben de 1984'e başladım. 2 aydır elimde iş güç yüzünden. İnşallah yakın zamanda bitirip Umberto Eco Çirkinliğin Tarihi'ne başlayacağım. Ama yine takıntıma yenik düşersem George Orwel'in diğer eserlerini de okumaya başlayabilirim. 1984'ü sevdim çünkü.

canım sakin ol ayrıntılara takılma konuya hakim diilim ama herkes bişiler diyecek yapacak. sen huzurunu bozma sinirlerini bozma

İnşallah canım güzel düşün güzel şeyler olsun canım at olumsuzlukları boşver gelsin nişan Zaman'ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…