Bunlara odaklanip daha fazla sikma canini o zaman. Hayir de gec. Attiginiz adimlarin keyfine bak. Bu gunler ozleniyor ayri bi heyecani tadi var. Buna odaklan daha guzel.ben kendi istediğimden dönmem zaten canım, hele ki ne istediğimden eminsem etkileyemezler beni, ama sinir bozarlar işte. bide bana bişey yaptıramadılar mı anneme babama yöneliyorlar bu sefer, ben de varsın ben kötü olayım diyorum, onların başı ağrımasın hiç olmazsa.
fikir vermelerini anlıyorum da illa olacak diye diretmeleri yüzünden gerçekten kalp kıracam diye korkuyorum
kimseyi kırmamak için susuyorum zaten de bi yerde insan kendi kendini içten yemeye başlıyor. nişanı olan benim, kimse benim düşüncemi umursamıyor. halam diyor ki oynama olacak mı nişanda, dedim olmayacak ben istemiyorum sözlüm istemiyor, ailelerimiz istemiyor, olmayacak. halamdan gelen cevap aynen şu "OLACAK"şimdi he deyip kabul edemiyosun bu sefer o akşam onun muhabbeti yapılacak, ama istemiyoruz yani nişanın tüm muattapları hep bir arada istemiyoruz, ama halam OLACAK diyor. ben de sen çok istiyosan kendi çocuklarının nişanında oynarsın, benimkinde oynayamayacaksın malesef dedim.
çok ufak detaylar aslında hiç biri de önemli değil ama insanlar bencil olunca diyorum ben neden sürekli onlara evet demek zorundayım, madem öyle ben de hayır derim.
yüzük tepsisimi de teyzem yaptı, tepsiyi polyester çerçeve olarak aldım onu boyadı, aynasını kestirdim süslemek için kelebekler, ismimizin baş harflerini aldım hepsini özenle hazırladı. yüzük kurdelemi, makasa koyacağım süsü çok düşünerek, dikkat ederek seçtim. en son tamamen alakasız biri bi baktım çantasından yapma gül çıkarmış onu takmaya çalışıyor.
ayy amma dolmuşum be ufacıktan mevzulara
Bunlara odaklanip daha fazla sikma canini o zaman. Hayir de gec. Attiginiz adimlarin keyfine bak. Bu gunler ozleniyor ayri bi heyecani tadi var. Buna odaklan daha guzel.
Heheh halanın da ne oynayısı varmış yahu:)))
Boşver canım takılma sen tasını çıkarmaya bak.İnsan sonradan hepsini unutuyor gerçekten tatlı telaş diye hatırlanıyor
Bende bu kitabı okumayı çok istiyorumMerhabalar. Kumral ada mavi Tuna 53. Sayfa
Hayırlı olsun canım,demek büyük gün geldi çattı .Kimseyi dinleme derim ,herkes şu dönemde herşeyi konuşur,karışır ve o haklara sahiplermiş gibi ardı arkası kesilmeden yorum yaparlar .BÜyüklerin dediğine sana uygun olanı ,mantıklı olanı yap .onlar konuşur durur ama bu oyun gibi durumu ciddi bir şekilde halanla konuş ki o gün tatsızlık yaşanmasınn. Nişan senin nişanın anlamam niye bu kadar karışırlar hani fikir sorsan tamamda veya bak benimde böyle bir fikrim var diye sorar insan dimi tepsiye Gül takmak Nasıl bir şey ya şaka gibi birde sana sormadan ,takma sen bunların hepsini .Herkes muhakkak birşeyler yaşıyor yaşamadan evlenen insan yoktur sanırımkimseyi kırmamak için susuyorum zaten de bi yerde insan kendi kendini içten yemeye başlıyor. nişanı olan benim, kimse benim düşüncemi umursamıyor. halam diyor ki oynama olacak mı nişanda, dedim olmayacak ben istemiyorum sözlüm istemiyor, ailelerimiz istemiyor, olmayacak. halamdan gelen cevap aynen şu "OLACAK"şimdi he deyip kabul edemiyosun bu sefer o akşam onun muhabbeti yapılacak, ama istemiyoruz yani nişanın tüm muattapları hep bir arada istemiyoruz, ama halam OLACAK diyor. ben de sen çok istiyosan kendi çocuklarının nişanında oynarsın, benimkinde oynayamayacaksın malesef dedim.
çok ufak detaylar aslında hiç biri de önemli değil ama insanlar bencil olunca diyorum ben neden sürekli onlara evet demek zorundayım, madem öyle ben de hayır derim.
yüzük tepsisimi de teyzem yaptı, tepsiyi polyester çerçeve olarak aldım onu boyadı, aynasını kestirdim süslemek için kelebekler, ismimizin baş harflerini aldım hepsini özenle hazırladı. yüzük kurdelemi, makasa koyacağım süsü çok düşünerek, dikkat ederek seçtim. en son tamamen alakasız biri bi baktım çantasından yapma gül çıkarmış onu takmaya çalışıyor.
ayy amma dolmuşum be ufacıktan mevzulara
nişanı atlatayım keyifle anlatırım canım burdaHayırlı olsun canım,demek büyük gün geldi çattı .Kimseyi dinleme derim ,herkes şu dönemde herşeyi konuşur,karışır ve o haklara sahiplermiş gibi ardı arkası kesilmeden yorum yaparlar .BÜyüklerin dediğine sana uygun olanı ,mantıklı olanı yap .onlar konuşur durur ama bu oyun gibi durumu ciddi bir şekilde halanla konuş ki o gün tatsızlık yaşanmasınn. Nişan senin nişanın anlamam niye bu kadar karışırlar hani fikir sorsan tamamda veya bak benimde böyle bir fikrim var diye sorar insan dimi tepsiye Gül takmak Nasıl bir şey ya şaka gibi birde sana sormadan ,takma sen bunların hepsini .Herkes muhakkak birşeyler yaşıyor yaşamadan evlenen insan yoktur sanırım
Herşey gönlünce olsun çok güzel nişanın olur inşallah burda anlatırsın artık
canım sakin ol ayrıntılara takılma konuya hakim diilim ama herkes bişiler diyecek yapacak. sen huzurunu bozma sinirlerini bozmanişanı atlatayım keyifle anlatırım canım burda
insanların işgüzarlığı biraz can sıkıyor ama daha az takmaya başlayacağım inşallah, bi de nişanı kazasız belasız atlattık mı tamamdır
İnşallah canım güzel düşün güzel şeyler olsun canım at olumsuzlukları boşver gelsin nişan Zaman'ınişanı atlatayım keyifle anlatırım canım burda
insanların işgüzarlığı biraz can sıkıyor ama daha az takmaya başlayacağım inşallah, bi de nişanı kazasız belasız atlattık mı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?