- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
aaaa nişan vakti geldi demek. İlk zamanlar heyecan stres yok diyodun şimdi nasılsın bakalımHala Mücella'yı okuyorumneyse ki bu sefer yarıladım, haftasonuna kadar bitirmek istiyorum ama zor tabi, olmadı cumartesi akşamı kendi nişanımda okurum
aaaa nişan vakti geldi demek. İlk zamanlar heyecan stres yok diyodun şimdi nasılsın bakalım
şu anda da sakinim aslında, sadece 4 gün kaldı diye düşününce heyecanlanıyorum biraz
ilk tanışma öncesinde ve sözün yapılacağı gün çok gergindim, nasıl olacak, aileler arasında sorun olacak mı, onun ailesi nasıl insanlar, acaba o benim ailemin karşısında nasıl davranacak diye kafamda deli sorular vardı ama o kısımları sorunsuz hallettik şükür, şimdi daha rahatıminşallah böyle devam eder de, nişanı da atlatırız, gerisi de kendiliğinden gelir diye umuyorum
Detayları düşünüp yorma kendini zaten. Sen düşünsende düşünmesen de olcak olan neyse o şekilde oluyor. Tadını çıkarmaya bak. Benim nişanımda can sıkıcı bir ayrıntı olmuştu hatta o an çok sinirlenmiştim nasıl böyle bir saygısızlık yapılabilir diye sonra dedim aman Simurg en güzel günlerinden biri buna sinir olup günü niye heba edesin. Bak sevdiğin yanında ne güzel adımlar dedim. Gerisi güzelleşti zaten. O can sıkıcı olayda geyik konusu oldu artık hepimizin dilinde
Ama en tatlı heyecanlarmış yaşadığın bu günler. Ben çok sabırsız davranmıştım meğer tadını çıkarmak lazımmış.
Herşey gönlünüzce olsun inş.
insan çevresindekilere çok sinir oluyormuş bu dönemde ben onu anladım. herkes çok biliyor ve kimse benim düşüncemi umursamıyor. en basitinden söz tepsisinde duracak makas bile olay oldu. susmaktan, kimseyi kırmamak için kendimi kasmaktan tırnak yemeye başladım resmen
sözden önce ben sevgilimle kavga ettiydim, Allahtan koca kafayı görünce sinirim geçiyor da o geceyi gayet güzel hatırlıyorum. nişanda da en korktuğum şey kesin aklı evvel birileri ee oyun havası çalmayacak mı diyecek, ben de kaçıp tuvalete saklanmak zorunda kalacam kimseyi parçalamamak için
Ah canım çok iyi anlıyorum seni. Saçma saçma şeyler olay olabiliyor. Ben sadelikten yanayken baktım bizdede herkes coşmuş gidiyordu. En sonunda aman kırılcaklarına kim neyi yapmak istiyosa yapsın dedimSonuç 3 ayrı söz tepsisisi vardı hangisi kullanıldı hatırlamıyorum bile kendileri cebelleştiler içerde
Ben keyfini sürdüm. Akışına bırak. Bazen insan takıyor o olmayacak diye bir şeye kitlenip kalıyor. ama o günü yaşarken ve sonrasında ne oldu bitti çok hatırlamıyosun bile. Videolara bakıyorum hep şapşal bir tip
Herkes savaşsın sen keyfini sür boşver.
Haklisin.. Uzak cekirdek aile disindakilerin mudahaleleri daha can sikici ama yapacak bisey yok. Dedigin gibi seni bu denli mutsuz edecek hal aliyorsa olaylar birak onlar kirilsin sen degil.kimseyi kırmamak için susuyorum zaten de bi yerde insan kendi kendini içten yemeye başlıyor. nişanı olan benim, kimse benim düşüncemi umursamıyor. halam diyor ki oynama olacak mı nişanda, dedim olmayacak ben istemiyorum sözlüm istemiyor, ailelerimiz istemiyor, olmayacak. halamdan gelen cevap aynen şu "OLACAK"şimdi he deyip kabul edemiyosun bu sefer o akşam onun muhabbeti yapılacak, ama istemiyoruz yani nişanın tüm muattapları hep bir arada istemiyoruz, ama halam OLACAK diyor. ben de sen çok istiyosan kendi çocuklarının nişanında oynarsın, benimkinde oynayamayacaksın malesef dedim.
çok ufak detaylar aslında hiç biri de önemli değil ama insanlar bencil olunca diyorum ben neden sürekli onlara evet demek zorundayım, madem öyle ben de hayır derim.
yüzük tepsisimi de teyzem yaptı, tepsiyi polyester çerçeve olarak aldım onu boyadı, aynasını kestirdim süslemek için kelebekler, ismimizin baş harflerini aldım hepsini özenle hazırladı. yüzük kurdelemi, makasa koyacağım süsü çok düşünerek, dikkat ederek seçtim. en son tamamen alakasız biri bi baktım çantasından yapma gül çıkarmış onu takmaya çalışıyor.
ayy amma dolmuşum be ufacıktan mevzulara
Haklisin.. Uzak cekirdek aile disindakilerin mudahaleleri daha can sikici ama yapacak bisey yok. Dedigin gibi seni bu denli mutsuz edecek hal aliyorsa olaylar birak onlar kirilsin sen degil.
Nisandan sonra gor asil...nişandan sonra bu kadar karışan olmaz diye umuyorum. benim fikirlerimi önemseme gibi bi ihtmalleri yok yani
Nisandan sonra gor asil...
Karisamazlar belki ama can sikarlar. Sen ne kadar bildigini okusanda kulagina gelen laflardan etkilenecek yapidasin. Anliyorum seni bende ayni hatayi yapiyorum. Once kendini degistir karsindaki kim olursa olsun seni etkilemesine izin verme..
Ne yaparsan yap karismaya siddetle devam edecekler. Bildigini oku ama etkilenme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?