- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
canım sakin ol ayrıntılara takılma konuya hakim diilim ama herkes bişiler diyecek yapacak. sen huzurunu bozma sinirlerini bozma
İnşallah canım güzel düşün güzel şeyler olsun canım at olumsuzlukları boşver gelsin nişan Zaman'ı
mücella 100. sayfa ya ben bu kızın halina çok üzülüyorum
yaaa ben onu unutmuştum doğru sahiiiGünaydın kızlar :)
Ben daha yeni kitabımı seçmedim, sınavdan sonra biraz gezmeyi düşünüyorum. Uzun zamandır sinema yapamadım, özledim. Yarın da Alice Harikalar Diyarında vizyona girecek, heyecan yaptım.
yaaa ben onu unutmuştum doğru sahiii
yaşasın şuan mutluluk doldum ben de
Merhabalar. Kumral ada mavi Tuna 53. Sayfa
Sarah Jio hep aynı tarz diye sıkılanlar olsada bende yeri ayrı çok seviyorum kitaplarını. İnş seninde hoşuna giden bir kitap olur canım.Mücella bitti, ikinci Nazan Bekiroğlu kitabımda da içim buruldu biterken. elimdeki kitaplar bitince sizlerin de tavsiyesi ile Nazan Bekiroğlu ve İskender Pala kitaplarına ağırlık vermek istiyorum. geç tanıştım ama bayıldım anlatımlarına
sıradaki kitabım_Simurg_ cuğumun hediyesi olan Sarah Jio - Gündüzsefası bu akşam arkadaşımı bekleyeceğim garda o zaman biraz ilerlerim diye düşünüyorum. eminim yine çok beğeneceğim
Sarah Jio hep aynı tarz diye sıkılanlar olsada bende yeri ayrı çok seviyorum kitaplarını. İnş seninde hoşuna giden bir kitap olur canım.
merhaba tabii ki katılabilirsiniz, hoş geldiniz aramızaKızlar merhaba ben bi sure önce üye oldum.Çok fazla inceleyememistim simdi burda boyle güzel bir grup olduğunu gördüm bende katılabilir miyim araniza? belirli kitaplarımi okuyorsunuz yoksa farklı kitaplar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?