Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi geceler kızlar sonun geldi sevgilim e başladım ve yarıladım sayılır yaklaşık 9 yıldır tuna kiremitçi okumamıştım tarzı değişmiş sanki ama çok daha güzel olmuş. Bayan perigrine nin çocuklarını da yarıladım sayılır ama onu işyerinde bıraktım geri dönünce devam edeceğim

canım sakin ol ayrıntılara takılma konuya hakim diilim ama herkes bişiler diyecek yapacak. sen huzurunu bozma sinirlerini bozma

İnşallah canım güzel düşün güzel şeyler olsun canım at olumsuzlukları boşver gelsin nişan Zaman'ı

evet sanırım artık daha az takmaya başlamam lazım, kaldı son 2 gün

mücella 100. sayfa ya ben bu kızın halina çok üzülüyorum

aa aynı kitabı okuyorduk biz dimi
ben sonuna yaklaştım artık, kitap çok durağan ilerliyor aslında ama anlatım öyle güzel ki
ben de Mücella'ya üzülüyorum, annesine de kızıyorum sanırım. resmen kızın hayatına etki ediyor kendi kuralları yüzünden

Günaydın kızlar :)

Ben daha yeni kitabımı seçmedim, sınavdan sonra biraz gezmeyi düşünüyorum. Uzun zamandır sinema yapamadım, özledim. Yarın da Alice Harikalar Diyarında vizyona girecek, heyecan yaptım.

Günaydınlar
Bir idam mahkumunun son günü bitti. Ona başlamadan önce Ölü Ozanlar Derneğine başlamıştım kaçıncı sayfadayım unuttum PDF okuyorum. Oda kısa bir kitap yıllar önce filmini seyretmiştim hatta bir kaç defa aynen aklımda kalmış. Filmi seyreder gibi okuyorum.

yaaa ben onu unutmuştum doğru sahiii
yaşasın şuan mutluluk doldum ben de

Nana sayfa 165
İsimler kafamı çok karıştırıyo...
Kadın erkek ayrımını bile yapamıyorum bazen..

Mücella bitti, ikinci Nazan Bekiroğlu kitabımda da içim buruldu biterken. elimdeki kitaplar bitince sizlerin de tavsiyesi ile Nazan Bekiroğlu ve İskender Pala kitaplarına ağırlık vermek istiyorum. geç tanıştım ama bayıldım anlatımlarına
sıradaki kitabım _Simurg_ cuğumun hediyesi olan Sarah Jio - Gündüzsefası bu akşam arkadaşımı bekleyeceğim garda o zaman biraz ilerlerim diye düşünüyorum. eminim yine çok beğeneceğim

Sarah Jio hep aynı tarz diye sıkılanlar olsada bende yeri ayrı çok seviyorum kitaplarını. İnş seninde hoşuna giden bir kitap olur canım.

Sarah Jio hep aynı tarz diye sıkılanlar olsada bende yeri ayrı çok seviyorum kitaplarını. İnş seninde hoşuna giden bir kitap olur canım.

bu 3. kitabı olacak Sarah jio'nun. nispeten Kristin Hannah'la tarzları benziyor ve ikisini de beğeniyorum. özellikle kafanın yoğun olduğu zamanlarda dağıtmak için, farklı bişey adapte olabilmek için birebir

Selam

Öğlen şah matı bitirdim.Bugün bir idam mahkumunun son gününe başlayacağım

Kitabımı bitirdim
Bu ay güzelce okuyabildim çok şükür
Murat Uyukulak merak ettiğim bir yazardı ve Merhume ilk okuduğum kitabı
Murat Menteş'i çok ciddi andırıyor ama ondan daha argo, daha karmaşık bir kurgusu var ve biraz dağınık geldi her bölümde anlatılanlar o nedenle biraz zorlandım kafamı toparlamakta zaman zaman
Sonuç olarak bir Alper Canıgüz Murat Menteş hayranı olarak, benzer tarza sahip Murat Uyurkulak' ı da sevdim
Ama hala Alper Canıgüz Ben

Kızlar merhaba ben bi sure önce üye oldum.Çok fazla inceleyememistim simdi burda boyle güzel bir grup olduğunu gördüm bende katılabilir miyim araniza? belirli kitaplarımi okuyorsunuz yoksa farklı kitaplar mi

Kızlar merhaba ben bi sure önce üye oldum.Çok fazla inceleyememistim simdi burda boyle güzel bir grup olduğunu gördüm bende katılabilir miyim araniza? belirli kitaplarımi okuyorsunuz yoksa farklı kitaplar mi
merhaba tabii ki katılabilirsiniz, hoş geldiniz aramıza
ara ara grup okumaları da yapıyoruz ama genel olarak herkes istediği kitabı okuyo
okuduklarımızla ilgili yorum, alıntı, aşırıya kaçmamak kaydıyla foto paylaşabiliyoruz
2 günde bir sayfa bildirimi yapmayı da unutmayalım, kitap bitince bildirim sayfasına yazıyoruz
ayy amma açıklama yapasım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…