Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam bende aranızda katılacağım önümüzdeki haftasonu aof sınavı var ondan sonra bende sizlerleyim şimdi başlayabilirim ama kitaba başlayınca ders calisasim gelmiyor kitabı merak ediyorum sürekli ☺ haftaya gorusmek üzere

Bugun Ayse Kulin - Dönüş kitabina baslayacagim aranizda okuyan var mi sanirim bundan onceki bir kitabin devami gibiymis onu okumadan baslasam acaba kopukluk olur mu
Bence olur canım,
başka okuyan varsa yorum al istersen ama ben bağlantı güçlüydü diye hatırlıyorum

Bence olur canım,
başka okuyan varsa yorum al istersen ama ben bağlantı güçlüydü diye hatırlıyorum
Dayanamadim basladim bile kitaba :) suan icin bi kopukluk hissetmedim bakalim boyle gider umarim.tesekkur ederim cevabin icin

Bugün hiç okumadım.
Malum hafta sonu çocuklar evde
Kumral ada mavi Tuna 90

Hiç okumadım. Kumral ada mavi Tuna aynı sayfadayım

Günaydın kızlar.
Sonun geldi sevgilim bitti. kitabı beğendim bir solukta okunuyor ve eğlendiriyor.
Bayan Perigrine'nin tuhaf çocuklarına devam edeceğim 199. sayfada kalmıştım.

Mutlu haftalar.
Haftasonu hiç kitap okuyamadım. 1-16 arası bir sayı söyler misiniz? Kitabımı seçeyim.

xyzt-5544 Tebrik ederim Tatlım. Allah tamamına erdirsin inş. Çok yakışmışsınız.

Mutlu haftalar.
Haftasonu hiç kitap okuyamadım. 1-16 arası bir sayı söyler misiniz? Kitabımı seçeyim.

xyzt-5544 Tebrik ederim Tatlım. Allah tamamına erdirsin inş. Çok yakışmışsınız.

çok teşekkür ederim tatlımm
tam ben sayı söyleyecektim Melinda söylemiş, yeni kitabın hayırlı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…