Selam bende aranızda katılacağım önümüzdeki haftasonu aof sınavı var ondan sonra bende sizlerleyim şimdi başlayabilirim ama kitaba başlayınca ders calisasim gelmiyor kitabı merak ediyorum sürekli ☺ haftaya gorusmek üzeremerhaba tabii ki katılabilirsiniz, hoş geldiniz aramıza
ara ara grup okumaları da yapıyoruz ama genel olarak herkes istediği kitabı okuyo
okuduklarımızla ilgili yorum, alıntı, aşırıya kaçmamak kaydıylafoto paylaşabiliyoruz
2 günde bir sayfa bildirimi yapmayı da unutmayalım, kitap bitince bildirim sayfasına yazıyoruz
ayy amma açıklama yapasım varmış
Bence olur canım,Bugun Ayse Kulin - Dönüş kitabina baslayacagim aranizda okuyan var mi sanirim bundan onceki bir kitabin devami gibiymis onu okumadan baslasam acaba kopukluk olur mu
Dayanamadim basladim bile kitaba :) suan icin bi kopukluk hissetmedim bakalim boyle gider umarim.tesekkur ederim cevabin icinBence olur canım,
başka okuyan varsa yorum al istersen ama ben bağlantı güçlüydü diye hatırlıyorum
3 diyorum benMutlu haftalar.
Haftasonu hiç kitap okuyamadım. 1-16 arası bir sayı söyler misiniz? Kitabımı seçeyim.
xyzt-5544 Tebrik ederim Tatlım. Allah tamamına erdirsin inş. Çok yakışmışsınız.
Mutlu haftalar.
Haftasonu hiç kitap okuyamadım. 1-16 arası bir sayı söyler misiniz? Kitabımı seçeyim.
xyzt-5544 Tebrik ederim Tatlım. Allah tamamına erdirsin inş. Çok yakışmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?