Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Cavdar tarlasinda cocuklar bitti
Okumam biraz uzu surdu aslinda olay orgusj olmamasi ve biraz amerikan ergen diliyle yazilmasi ilgimi tam verememe neden oldu ne cok bgendim nede keske okumsaydim diyebilirim
Benim takildigim yer kitabin adiyla uzaktan yakinda ilgisi yok yahu

Oftardan once elime sahikayla ferayeyi aldim bu gece sahura kadar oturcam dedim kitabi bitirdim surukleyici buyuk puntolu falan hemen bitti benim icin cerez kitaplardan biriydi

Bana mi oyle geliyo bil iyoru sinan akyuzun romanlarindaki kisilerin karsilikli konusmalari bana pek dogal gelmiyo , cok robot gibi....
Bide romandaki asil karakterlerden kopup cok ilgisiz kisilerin hayatlarina daliyo saga sola cok kayiyo romanlari ... dilide epey sade ben bu kadar basit dilj sanirj pek sevmiyorum ...

tam da bu sebeplerle hiç sevmem o adamı
ama İncir kuşları akıcıydı, konudan yırttı
Günaydınlar
Küçük Mucizeler dükkanı bitti . Bugün Yüzyıllık Yalnızlığa başlayacağım inşallah.

Günaydın

Yeni kitabım ;
Yüzyıllık Yalnızlık..
Allah kolaylık versin Yüzyıllıkçılar
ceviz falan yiyin hafızanızı canlı tutun kim kimdi,
o hangi buendia hangisi arcadio çok düşüneceksiniz

Aaaay karışık mıı o kadaar Henüz başlamadım bakalıım

Didem Madak'ın şiir kitaplarını tavsiye ediyorum. Özellikle "âh'lar ağacı" kitabını okumanızı öneriyorum.

Allah kolaylık versin Yüzyıllıkçılar
ceviz falan yiyin hafızanızı canlı tutun kim kimdi,
o hangi buendia hangisi arcadio çok düşüneceksiniz
bende kitabı ilk okumaya başladığım zaman bu aile tablosunu da niye yapmışlar demiştim ama kitabı bitirince niye yaptıklarını anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…