- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Kitabı bitirdim sevdim güzeldi ... ama sonu çok yarım kaldı ya...Yeni kitabi aile cay bahcesi yazarin okuyacagim ilk kitabi umarim dilini severim
tam da bu sebeplerle hiç sevmem o adamıOftardan once elime sahikayla ferayeyi aldim bu gece sahura kadar oturcam dedim kitabi bitirdim surukleyici buyuk puntolu falan hemen bitti benim icin cerez kitaplardan biriydi
Bana mi oyle geliyo bil iyoru sinan akyuzun romanlarindaki kisilerin karsilikli konusmalari bana pek dogal gelmiyo , cok robot gibi....
Bide romandaki asil karakterlerden kopup cok ilgisiz kisilerin hayatlarina daliyo saga sola cok kayiyo romanlari ... dilide epey sade ben bu kadar basit dilj sanirj pek sevmiyorum ...
Günaydınlar
Küçük Mucizeler dükkanı bitti . Bugün Yüzyıllık Yalnızlığa başlayacağım inşallah.
Allah kolaylık versin YüzyıllıkçılarGünaydın
Yeni kitabım ;
Yüzyıllık Yalnızlık..
Aaaay karışık mıı o kadaartam da bu sebeplerle hiç sevmem o adamı
ama İncir kuşları akıcıydı, konudan yırttı
Allah kolaylık versin Yüzyıllıkçılar
ceviz falan yiyin hafızanızı canlı tutun kim kimdi,
o hangi buendia hangisi arcadio çok düşüneceksiniz
Bu söylediğim isimlere sahip 4-5 kişi vardı galibaAaaay karışık mıı o kadaarHenüz başlamadım bakalıım
bende kitabı ilk okumaya başladığım zaman bu aile tablosunu da niye yapmışlar demiştim ama kitabı bitirince niye yaptıklarını anladımAllah kolaylık versin Yüzyıllıkçılar
ceviz falan yiyin hafızanızı canlı tutun kim kimdi,
o hangi buendia hangisi arcadio çok düşüneceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?