- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Senden once ben kitabini okudum agla agla bi hal oldum sorma. Filmini cok merak ediyorum ama fragmanda pek begenemedim izleyince fikrim degisir belkikararımı verdim. dün "Senden Önce Ben" kitabının filmi çekilmiş ona gitmiştik nişanlımla birlikte, ama her zamanki gibi eksik bişeyler olduğu fikrine kapıldım ve o kitabı okumaya karar verdim. e-kitap olarak işyerimde okuyacağım.
"Senden Sonra Ben" ve Fedailerin Kalesi Alamut" kitaplarının da siparişini verdim. Alamut nişanlımın aylardır bana oku diye ısrar ettiği kitaptı, d&r da gördük, alacaktı orda da ben aldırmadım. 10 liraya yakın fiyat farkı vardı kitapyurduyla arasında.
siparişlerim gelene kadar, Senden Önce Ben'e başladım bakalım
Senden once ben kitabini okudum agla agla bi hal oldum sorma. Filmini cok merak ediyorum ama fragmanda pek begenemedim izleyince fikrim degisir belki
Senden once benin devam kitabi mi bilmiyordum onu bak. Hangisi o pekikitabı okumadığım için arada kıyalamayı tam doğru yapamam ama eminim kitabı çok çok daha güzeldir. gerçi ben filmde de ağlamayı başardım o ayrı meseleşimdi önce bu kitabı, daha sonra da devam kitabını okuyacağım
tam da bu sebeplerle hiç sevmem o adamı
ama İncir kuşları akıcıydı, konudan yırttı
z
İtiraf ediyorum o iki uyuzun diyaloglarını atladım benevet konusu nasıl yazılırsa yazılsın kendini okutacaktı zaten:)
ordada suada ve tarık arasındaki baygın baygın aşk konuşmaları çok sıkmıştı beni...
Senden once benin devam kitabi mi bilmiyordum onu bak. Hangisi o peki
Ayy cok tesekkur ederim. okunacak bi kitap daha cikti desene :)onun adı da "Senden Sonra Ben"
sinemadan çıkınca D&R a girmiştik de orda gördüm, dün verdim siparişi, bugün elime ulaşır sanırım
hemmen bakıp listeme ekliyorum canımGünaydın Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları bitti. Kitabı çok sevdim, aslında tam oturmamış eksik yerler vardı ama yine de kapmış yani bu tarzı Tuna. Bir Murat Menteş değil ama olsun yine de güzeldi._meLinDa_ sen sevebilirsin bu kitabı diye düşünüyorum.
Yeni kitabım Sevdalinka uzun zamandır elimdeydi ama okuyamıyordum bakalım inşallah şimdi okuyabilirim.
yazarını gördüm vazgeçtim şimdiGünaydın Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları bitti. Kitabı çok sevdim, aslında tam oturmamış eksik yerler vardı ama yine de kapmış yani bu tarzı Tuna. Bir Murat Menteş değil ama olsun yine de güzeldi._meLinDa_ sen sevebilirsin bu kitabı diye düşünüyorum.
Yeni kitabım Sevdalinka uzun zamandır elimdeydi ama okuyamıyordum bakalım inşallah şimdi okuyabilirim.
Canım gerçekten ön yargılı olmamak lazım bu konuda, ben üniversitedeyken Tuna Kiremitçinin ilk 4 romanını okumuştum sonra dedim yok bunu daha fazla okumama gerek. Ama geçenlerde işte bu kitabın konusunu okudum ilgimi çekti derken birde Sonun Geldi Sevgilim kitabı ilgimi çekti yıllar içinde yazım tarzı değişmiş olabilir belki diye düşündüm. Haklıymışım son iki kitabı (yani Sonun Geldi Sevgilim ve Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları) o ilk zamanki Tuna dan baya farklı ve güzel çıktı. Gene de sen bilirsin tabiyazarını gördüm vazgeçtim şimdituna kiremitçi olmayaydı okurdum
yine de ön yargılı olmamak lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?