Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

küçük prens bitti ik,nci okuyuşum hala çok beğeniyorum kesinlikle çocuk kitabı diil bence her yetişkinin okuması lazım...

sümerli ludingirra bitti-muazzez ilmiye çığ
çok merak etmiştim adını duydugumda sümerle ve hititlere karşı özel bi ilgi var zaten
yazarın diğer tüm kitaplarınıda alıcam en kısa zamanda
kitabı nefes almadan okudum 4.000 yıl öncesine dair bazı şeyleri okurken sanki bugünü okudum
erkekler her yerde erkek onu anladım
kesişme bakışma , erkek muhabbetinin genelde kadınlar üstüne kurulması:) , yapmadıkları şeyleri yapmışlar gibi anlatması , aşk sanırım bunlar evrensel şeyler

kadın erkek ilişkileri taş devrinden beri aynı sanırım

4.000 yıl öncesine ait bi yazı okumak inanılmaz bi deneyimdi en en beğendiğim kitaplar arasına girdi...

Seranad bitti
Sanırım bugün yeni bir kitaba başlamayacağım.Seranadın içimde bıraktığı hüznü yaşamak istiyorum.

Kitap baştan sonra çok etkileyici.En çok sarsıldığım şeylerden biri bugünlerde Suriyeli sığınmacılara ardına kadar açık olan kapımızın yıllar önce Romanya'dan gelip soykırımdan kaçmaya çalışan sadece 769 kişi için sıkı sıkıya kapanmış olması.Çok yakın zamanlarda insanların yaşadıkları acıları hayal dahi edemiyorum ve hayat o kadar garip ki ateş ancak düştüğü yeri yakıyor...

Ve Agatha Christie__Bağdat'a Geldiler bitti.

Açıkçası kitap ilk başlarda çok durağandı. Öyle heyecanla elime almıyordum, az az ilerleme kaydedebiliyorum ama 100. Sayfalardan sonra olay dallanıp budaklanmaya başladı. Ve tabiki de serüven beni içini çekti. Olayın çözümlenmesi bir çırpıda oldu ve bu beni tatmin etmedi, biraz daha ayrıntı olabilirdi. Ama yine de okunası bir kitaptı.

ayy serenaadddd
birkaç ay önce okumama rağmen halen etkisindeyim. en sevdiğim kitaplardan biri oldu bile. üstelik gerçeklik paynın da olması çok daha etkileyici hale getirmiş kitabı. e-kitap olarak okumuştum, kesinlikle alıp kütüphaneme de koymak istiyorum

Günaydın hafta sonu bende hiç kitap okuyamadım, sevdalinka sayfa 128 sanırım bu ayı bu kitapla bitiricem ...

Ben de yeni kitaba başladım ama aklım hala onda

yeni kitabım mor mürekkep - nazan bekiroğlu

nazan bekiroğlunun kitaplarını hep severim kimisini bi tık daha cok sevmiş olabilirim belki ama
bu kitabını pek sevemedim belki yazdıgı ilk kitaplarından biri oldugu için o son yazdıgı kitaplarındaki havayı belki yakalayamamış olabilirim

yarısına geldim ama çok çok beğenerek okudugumu söyleyemiycem

Bugün öğlen arasında kitap okuyayım dedim sürekli gözlerim doluyor şimdi. Bosna da katliyamlar yaşanırken çocuk sayılırdım televizyonda gördüğüm bazı şeyleri hatırlıyorum ama kitap şok edici, mesai bitsin de bir an önce devam edeyim istiyorum.

Sevdalinka bitti çok etkileyici bir kitaptı. Yeni kitabıma henüz karar vermedim. Acaba incir kuşlarını mı okusam aynı konu hakkındalar ama üstüste gider mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…