tek kitap var canım temmuza ekle istersen bende atlamamış olurum önümüzdeki ay
gecen ay sutum bitti. zaten mamayla takviye yapiyordum.o da gitti.bu ay ek gidaya basladik.bundan sonra daha guzel kilo alir ins.biraz zayif gidiyor.Eline sağlık
Bebiş emmeyi bıraktı mı
gecen ay sutum bitti. zaten mamayla takviye yapiyordum.o da gitti.bu ay ek gidaya basladik.bundan sonra daha guzel kilo alir ins.biraz zayif gidiyor.
Liste için eline sağlık canımgecen ay sutum bitti. zaten mamayla takviye yapiyordum.o da gitti.bu ay ek gidaya basladik.bundan sonra daha guzel kilo alir ins.biraz zayif gidiyor.
Bebiş sağlıkla büyüsün, hayırlı olsunSelamlar ben geldimm
Kızım 2 aylik oldu artık ben de iyisiyle ilgisiyle yeni hayatıma alıştım. Gerçi hala kitap okumaya baslayamadim.
Tam başlayacaktır ev sahibi bizi evden çıkarıyor maalesef kucuk bebekle ev bulma, taşınma ve yerleşme işleri beni bekliyor.
Sizde durumlar nasıl???
Ellerine sağlık
selam kızlar
ben çok güzel bir tatil geçirmiştim ama oralarda idrar yolu enfeksiyonu kapmışım, böbreğimde biraz sorun var
rapor aldım dün 3 günlük evde dinleniyorum şimdi
yarın da kardeşimin kınası var c.tesi de düğün.. inşallah toparlanırım
dün empati bitti, kırmızı pazartesine devam
selam kızlar
ben çok güzel bir tatil geçirmiştim ama oralarda idrar yolu enfeksiyonu kapmışım, böbreğimde biraz sorun var
rapor aldım dün 3 günlük evde dinleniyorum şimdi
yarın da kardeşimin kınası var c.tesi de düğün.. inşallah toparlanırım
dün empati bitti, kırmızı pazartesine devam
Günaydın kızlar,
Yeni kitabım,
Rıfat Ilgaz__Sarı Yazma, 529 sayfa.
Bu kitabı duymamıştım, internetten baktım ilgimi çekti, alabilirim ben de. Nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?