Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

gecen ay sutum bitti. zaten mamayla takviye yapiyordum.o da gitti.bu ay ek gidaya basladik.bundan sonra daha guzel kilo alir ins.biraz zayif gidiyor.

Ek gıdaya başladıysa artık kırtarmıştır kendini
Önemli olan kilolu değil sağlıklı olması zaten

Azracım ellerine sağlık
Şu anda hiç dostoyevski okuma modunda değilim. Yeraltından notlara devam etmeyeceğim.

gecen ay sutum bitti. zaten mamayla takviye yapiyordum.o da gitti.bu ay ek gidaya basladik.bundan sonra daha guzel kilo alir ins.biraz zayif gidiyor.
Liste için eline sağlık canım
Kuzucuk 6 ayı geçti nasılsa mamadan çok ek gıda alır artık, sağlığı yerinde olsun da kilo olmasa da olur...

Ayşe Kulin__Adı:Aylin bitti.

Kitabı çok sevdim. Biyografi tarzını çok beğeniyorum, okurken yazılanların gerçek olduğunu bilmek beni daha çok etkiliyor. Her ne kadar diğer tarzlar da etkilese, yine de aman gerçek değil zaten diyerek kaçışı seçebilirken, biyografiden kaçış olmuyor. Aylin Devrimel'in yaşadıklarını bazen eleştirsem de açıkçası , takdir ettiğim çok yönleri oldu, ben onun kadar cesaretli hiç olamadım, bunu hissettim her sayfada. Her ne kadar kitap ölümle başlasa da sonlara geldiğimde sayfaları korkarark okudum, bildiğim sona rağmen yine de duygulanmadım desem yalan olur. Yazarın tarzını beğeniyorum, çok akıcı ve de anlaşılır.
Ben sevdim, keyifle de okudum kısacası.

Bebiş sağlıkla büyüsün, hayırlı olsun

selam kızlar
ben çok güzel bir tatil geçirmiştim ama oralarda idrar yolu enfeksiyonu kapmışım, böbreğimde biraz sorun var
rapor aldım dün 3 günlük evde dinleniyorum şimdi
yarın da kardeşimin kınası var c.tesi de düğün.. inşallah toparlanırım

dün empati bitti, kırmızı pazartesine devam

geçmiş olsun kuzum. sen güzelce dinlen yarına iyi olacak duruma gelirsin diye umuyorum. böbreklerden çok çektim anlıyorum seni, inşallah tez zamanda şifa bulursun canım

Çok geçmiş olsyn canım inşallah ilaçlar hemen etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…