Ankarada hala olayların etkisindeyim. Kitap okuma modunda değilim.
Kimse değil ki zaten
Mahvoldu memleket
Allah sonumuzu hayır etsin
Çok geçmiş olsuun ..selam kızlarben çok güzel bir tatil geçirmiştim ama oralarda idrar yolu enfeksiyonu kapmışım, böbreğimde biraz sorun var
rapor aldım dün 3 günlük evde dinleniyorum şimdi
yarın da kardeşimin kınası var c.tesi de düğün.. inşallah toparlanırım
dün empati bitti, kırmızı pazartesine devam
Göç kitabı Çavma serisiin devamımı farklı mı? serinin devamı gibi algıladım. Devamıda gelecekmiş Göç ün.selam kızlar.
güneş çavması kitabı 3 seri halinde bastıralacakmış.sayfasında gördüm
Canım Güneş Çavması en başta iki kitap olarak basıldı ya şimdi üç kitaba böldüler. Farklı bir yayınevi bastı. Toplamda aynı kitap yani yeni bir şey yokGöç kitabı Çavma serisiin devamımı farklı mı? serinin devamı gibi algıladım. Devamıda gelecekmiş Göç ün.
Hm tamam anladım. Göç onlardan alakasız o zaman. bende tırım tırım arayıp çavmaları aldım buldum ama hala okumadım utanayım :/Canım Güneş Çavması en başta iki kitap olarak basıldı ya şimdi üç kitaba böldüler. Farklı bir yayınevi bastı. Toplamda aynı kitap yani yeni bir şey yok
Alakasız değil canım kitabın adı güneş çavması göçHm tamam anladım. Göç onlardan alakasız o zaman. bende tırım tırım arayıp çavmaları aldım buldum ama hala okumadım utanayım :/
Ay iyice saflaştım. Çok şükür anladım.Alakasız değil canım kitabın adı güneş çavması göç
İyiyim canım sağ ol. Alıştım çok şükür. Nelere alışmadık ki zatenAy iyice saflaştım. Çok şükür anladım.
Sen nasılsın bu arada yeni evine çevrene alışabildin mi?
Sevindim. Bende bir değişim yaşasam keşke tabi ki olumlu anlamdaİyiyim canım sağ ol. Alıştım çok şükür. Nelere alışmadık ki zatensen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?