Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de pek okuyamıyorum
Son günlerde sınav telaşına bir de ülke sıkıntıları eklenince okuma verimi iyice düştü
Hayırlısıyla atlatalım şu günleri inşallah

sefiller kitabını getirdim ama hiç başlayasım yok.
şimdi grupla başlayamazsam ne olur bilemiyorum

selam arkadaslar ben de duzenlı kıtap okuyorum ama ısten fırsat bulamıyorum bazen buraya yazmaya .. cuma gunu nar agacını bıtırmıstm hafta sonuda gundeme cnm cok sıkıldı 1 gunde mucella yı bıtırdım

merhaba arkadaşlar forumun bu kısmını yeni keşfettim kitap okumayı çok seven biri olarak buradayım ben de
şu an devam ettiğim kitabım Sessiz Kurban - Jane Casey 80. sayfalardayım cinayet polisiye roman sevenlere tavsiye ederim

Selam kızlar ömcelikle hepimize geçmiş olsun. İzinler kapatıldı ben geri dönüyorum eve otobüsteyim. tabiki tatilde hiç okuyamadım okuyabilirsem vedaya devam edeceğim şimdi zaten çok az okumuştum

Günaydınlar
Eh işte. Malesef çok toparlamadı. Ya da ben sabredemiyorum. Bir an önce iyi olsun istiyorum.
Çok teşekkür ederim
Kolay bir süreç değil fakat doğru tedaviyle izsiz atlatan bir arkadaşıma tanık olmuştum. Onun yanık derecesi neydi detayları hatırlamıyorum fakat ilk gördüğümde bu kız asla eskisi gibi olamayacak diye üzülmüştüm.
Ki sende gayet bilinçli birisin doğru tedavin için elinden geleni yapıyosundur. Sancılı sürecinde hemen biter inş.

Günaydınlar
Eh işte. Malesef çok toparlamadı. Ya da ben sabredemiyorum. Bir an önce iyi olsun istiyorum.
Çok teşekkür ederim

ben neler olduğunu kaçırmışım sanırım. çok geçmiş olsun canım, önemli bişey değildir inşallah

kaç gündür hi. bilgisayarı açmak gelmedi içimden, öncelikle hepimize geçmiş olsun kızlar..

ben de birçoğunuz gibi bu süreçte pek kitap okuyamayanlardanım. Alamut - 140. sayfalarda duruyor hala. inşallah iyice herşey yatışır, akıllarımız boşalır da yeniden kitaba konsantre olabiliriz

yine zorla 70i geçtim ve 73 aldım
her sınavdan sonra keşke çalışsaydım pişmanlığı yaşıyorum
seneye inşallah diyelim:)
gerçi sizin 2 senede bir.
artık kamuya atanmak çok zor.
kardeşim 83 aldı atanamadı.
87ler bile dışarda kaldı. son atamada bitti

seneye inşallah diyelim:)
gerçi sizin 2 senede bir.
artık kamuya atanmak çok zor.
kardeşim 83 aldı atanamadı.
87ler bile dışarda kaldı. son atamada bitti

umudum yok zaten canım, hele bi de evlilik olacak, üstüne iş falan derken 2 sene sonra da 87 üstü alma ihtimalim yok yani. benim de payıma özel sektör düştü diyerek kabullendim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…