Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sağolun kızlar
çok ayrıntı yazmak istemiyorum burada. evde bi kaza geçirdim. iyi olabişlmek için debeleniyorum.

M maviduvar1 cok gecmiş olsun canım .yanık gibi birseyse merak etme biraz zaman gerekiyor .kardesimde karnını yakmıştı.sürekli pansumanla ve sabırla birşey kalmıyor ihmal etme canım

İyi geceler kızlar. As Maça'yı bitirdim ama bir türlü yazamadım. Haftasonu çocukluk arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.. Henüz 17 yaşında genç bir kızdı..
Kitap okuyucak isteğim yoktu ama insan alışıyor bir süre sonra, hayat devam ediyor.. Ölüm kaçınılmaz son ama bu kadar erken olması çok acı veriyor..

Neyse sizin içinizi de karartmıyım.

Yeni kitabım;

Kış Bahçesi - Kristın Hannah

Allah sabır versin sizlere.Ben de yaşadım o acıyı
Allah rahmet eylesin

Allah sabır versin canım. Ben de aynı şeyi yaşadım senin yaşında. Çok zor.

başınız saolsun canım, Rabbim arkadaşınıza rahmet size sabır versin inşallah

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah sana ailesine sevdiklerine sabır versin canım

canım başın sağolsun, Allah sabır versin sevenlerine, mekanı cennet olsun...

Allah sabır versin mekanı cennet olsun inş :/

inşallah kızlar sağolun.
yaralarım beni resmen hayttan soğuttu. elimden geldiğince kendimi motive etmeye çalışıyorum. daha da kötüsü olabilir diye.
Geçmiş olsun canım
Allah rahmet eylesin canım, genç kayıp çok acı, Allah sabır versin

Kızlar yarın A101 e Martı yayınlarının Klasikleri geliyormuş 3,95 e sizce iyi midir? Hiç Martı dan klasik okuyanınız var mı?

Kızlar yarın A101 e Martı yayınlarının Klasikleri geliyormuş 3,95 e sizce iyi midir? Hiç Martı dan klasik okuyanınız var mı?
Bende var birkaç tane, alma imkânın varsa bence klasikleri uyduruk yayınevlerinden hiç alma
Can, işbankası kültür,yky,timaş okuyunca farkı görüyor insan

Klasikler için yayın evini yanlış seçmek insanı kitaptan soğutuyor. Martıdan hiç okumadım ama ben isbankası, can ve yky den şaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…