Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yorumunu çok beğendim canım benimde tadı damağımda kalan bir kitaptı. Rıfat Ilgaz'ın Karadeniz Kıyıcığında kitabını da çok beğenerek okumuştum tavsiye ederim.

Herkese merhabalar
Haftasonu soluksuz uçurtma avcısını okudum 440 sayfa.ondan öncede bin muhteşem güneş. Khaled hosseininin bir kitabı daha varmış ismini şu anda hatırlamıyorum ama türkiyeye gelince hemen almayı düşünüyorum bu kitap hakkında yorumlarınız varmı?
Kitaplığımda uzun süre okunmayı bekledi bu kitaplar ama nihayet okudum ve bir sürü daha var ,her gidişimde aylara göre yanıma almayı planlıyorum :) sırada alamut ve tanrılar okulu var hepsini okuyacağım inşallah ,kitap okumayı çoookkk seviyorum .
Son okuduğum iki kitap khaled hosseininin beni derinden etkiledi,Afganistan gerçeği orada yaşananlar,okumayanlara tavsiye ediyorum.

Şu anda yanımda başka kitabım yok ama pdf olarak indirip okuyacağım,tavsiyeleriniz varmı?

Uçurtma Avcısı'nın filmi de var. Güzel kitaplardır. Afganistanla ilgili tarihi bilgiler gerçek ama bildiğim kadarıyla Bin Muhteşem Güneşteki Meryem de gerçekmiş. Ben bir arkadaşımın yalancısıyım. Afganistanda böyle bir hikaye bilinirmiş sanırım. Elbette değiştirilerek, esinlenilerek yazılmış ama o hayatlar orada ütopik sayılmaz. Güzel kitaplar okumuşsunuz. Ben de bir solukta bitirmiştim ard arda ikisini de...

yorumundan çok etkilendim gizim
hemen ekliyorum listeme

khaled hosseininin son kitabı 've dağlar yankılandı'
o da güzel bir kitaptır ancak uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş çok daha güzeldi bence
ama yazarın o kitaplarını sevdiğim için son kitabını da okudum ben de

yorumundan çok etkilendim gizim
hemen ekliyorum listeme

Teşekkür ederim canım, umarım seni yanıltmam, seni de etkileyecek güzelliktedir.

Aynı yoruma imzamı atarım canım, benim düşüncelerimi yansıtmışsın birebir. Gerçekten de son kitap diğerlerinin yanına yaklaşamaz. İlk iki kitap çıtayı baya yükseltmişti.

Yaz bana hiç iyi gelmiyo bunu şu an daha iyi anlıyorum bir ayda koskoca bir ayda 130 sayfalık kitap bitirdim

Yazın bütün düzenimi kaybediyorum sadece benmişim böyle olan???

Biten kitabım açlık çok güzel bi kitaptı .... elimde uzun sure surunmeseydi iyiydi de sindire sindire okumuş oldum yatak bişi yok sanırım

Gülün Adı 57. Sayfadayım.

Bugün sayfalarca okuyacağımı düşünmüştüm oysaki, yanıldım. Spordan sonra halim kalmıyor nedense hemen pert oluyorum. Yarın yeni bir gün ve ben kitabım açısından daha umutluyum.

Tiffany'de kahvaltı bitti. Çok güzeldi diyemeyeceğim, belkide ben bu tarz kitapları anlamıyorumdur. Bi yarım kalmışlık hissi bıraktı bende, bir de kadın erkek ilişkileri o zamandan bu zaman pek ilerleyememiş onu gördüm. Filmini izlemeyi düşünüyorum belki onu daha çok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…