- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
aaaaaaaaaa okumuyor musunsallandırın beni topiğin ilk sayfasında, deşifre edin, herkes parmakla gösterip yuhlasın beni. okuyamıyoruummmmm
hmm bak bu sınır işi mantıklıymış, ben de yapayım bari onu. günde 30 sayfa gayet de okunabilir bir sayı üstelik.Günaydınlar
xyzt-5544 çok tatlısın ya...inan ben de öyleyim. Günde 30 sayfa okumam lazım siye sınır koydum kendime. Ancak onu okuyorum. Bugün se tatile çıkıyorum. Yanıma kitap alıyorum ama bakalım okuyabilecek miyim
aaaaaaaaaa okumuyor musun
cık cık cık
iyi tatiller PapatyaGünaydınlar
xyzt-5544 çok tatlısın ya...inan ben de öyleyim. Günde 30 sayfa okumam lazım siye sınır koydum kendime. Ancak onu okuyorum. Bugün se tatile çıkıyorum. Yanıma kitap alıyorum ama bakalım okuyabilecek miyim
sallandırın beni topiğin ilk sayfasında, deşifre edin, herkes parmakla gösterip yuhlasın beni. okuyamıyoruummmmm
çok cici kitaplar sipariş ettim heycanşa bekliyrum :)
Gülün Adı 307. Sayfadayım.
xyzt-5544 kendine bi zaman dilimi de belirleyebilirsin bu aralar daha iyi okuyabilmek için. Benim mesela kahvaltı sonrası uygun oluyor, çok olmasa da elime alıp en azından 10-20 sayfa okuyup kalkabiliyorum. Sen çalışıyorsun o yüzden akşam boş vaktin kalıyorsa o zamanlarda uygulayabilirsin, en azından yatağa bir yarım saat erken girip o kısmı okuyarak geçirebilirsin belki.
şuan hiç düzenim yok kuzum onun sıkıntısını çekiyorum aslında. annemler gitti geçen hafta 2 gün birinde kalıyorum, 3 gün kendi evimde kalıyorum ama bu sefer ya kuzenim ya nişanlım benimle kalıyor. kendimle kalamıyorum hiç yani. koruma kolayını abarttılar sülalecek sağolsunlar
sabah akşam yolda okusam iyi olacak aslında ama o da uykusuzluktan mı sersemlikten mi bilmem elim gitmiyor bi türlü. ama ben bu duruma bi dur diyeyim artık da en azından 20-30 sayfa da olsa okuyayım her gün. belki 40 gün başımı beklemezler de bir süre sonra beni de azad edip yalnız bırakırlar
Canım bu durumda okuyamaman normal, ben vaktin olup da okuyamıyorsun sanmıştım. Geçici bir süre bu, canını sıkma, 3-5 de okusan senin için kardır, havaların da etkisi var bence, benim zamanım olmasına rağmen bir isteksizlik var üzerimde. En kısa zamanda atlatırız inşallah da, güzel güzel okuruz.
sürekli bir insan kalabalığım var canım derdim o, he yine de aslında vakit bulmaya çalışıp okuyabilir miyim diye düşünüyorum. ama olmuyor işte.
aslında bikaç gün başımı bekleme görevi nişanlıma verildi, bi kitap da ona alsam da akşamları beraber kitap mı okusak acabagerçi önümüzdeki 5 gün için izleyeceğimiz filmlerin listesi hazır ama ben akşam iş çıkışı bi kitapçıya gitmeyi deneyeyim bakalım
hadi bakalım, merakla takipteyim_meLinDa_ azcık seni kıskanmış olabilirim tatil planı yaparken beni takip edin anacım sosyal medyadan
_meLinDa_ azcık seni kıskanmış olabilirim tatil planı yaparken beni takip edin anacım sosyal medyadan
Güzel fikir canım, yanlış hatırlamıyorsam nişanlının da kitaplarla arası iyiydi, sana kitap tavsiye edip yeni kitaplar alıyordu, beraber okuyabilirsiniz. Güzel bir etkinlik olur.Yine filmlerinizi de ihmal etmezsiniz, ona da yer ayırırsınız.
evet canım seviyor o da kitap okumayı. valla sayende güzel bi fikir geldi aklıma, ben bunu gündemimize bi taşıyayım
Keyifle oku canım, güncellerden mi yoksa klasiklerden mi yaptın seçimini ?
keyfini çıkart bence son bekarlık zamanalrın :)))şuan hiç düzenim yok kuzum onun sıkıntısını çekiyorum aslında. annemler gitti geçen hafta 2 gün birinde kalıyorum, 3 gün kendi evimde kalıyorum ama bu sefer ya kuzenim ya nişanlım benimle kalıyor. kendimle kalamıyorum hiç yani. koruma kolayını abarttılar sülalecek sağolsunlar
sabah akşam yolda okusam iyi olacak aslında ama o da uykusuzluktan mı sersemlikten mi bilmem elim gitmiyor bi türlü. ama ben bu duruma bi dur diyeyim artık da en azından 20-30 sayfa da olsa okuyayım her gün. belki 40 gün başımı beklemezler de bir süre sonra beni de azad edip yalnız bırakırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?