- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tenekenin tiyatrosu çoook güzeldi...sefiller kitabıyla sefil oldumkitap için zamanlamam iyi değil bu yüzden ileri tarihlerde okumaya karar verdim
yaşar kemal-teneke kitabına başlamış bulunmaktayım
okuyorum bakalım:)tenekenin tiyatrosu çoook güzeldi...
selam kızlar
güneş çavması 1 kitabını ikinci el buldum. karaborsa olmuş resmen kaç katı fiyata satıyordu
baskısı yokmuş o yüzdenBazıları işini biliyor cidden, ikinci el kitapları çok severim, fırsat buldukça da alırım ama bazen çok fazla fiyat isteniyor -sözüm ilk baskısı olanlar dışındakilere- insanın hevesi kursağında kalıyor resmen.
Yeni baskısı çıkınca onlar da gerçek hayata döner kesin.
xyzt-5544 kuzumbi kitap vardıya bir kadının yaşadığı şeyleri anlatıyordu. vikitapa eklicemde. 18 adet tek kitabım varmış
baskısı yokmuş o yüzden
dün arkadaşımı aradım.seninle küssek sana aldığım kitabı gönderir misin diye
yok dedi sinirle yakarım
hoşgeldin aramızaHanımlar Merhaba,
Bir kitapsever olarak aranıza katılmak istiyorum, ilk sayfada kuralları okudum.
Daha yeni Kürk Mantolu Madonna'yı okudum, azıcık hayal kırıklığı yaşattı ben de ama genel olarak fena değildi.
Psikiloji, kişisel gelişim kitaplarını çok severim. Şuan elimde "Daniel Golaman - İş Başında Duygusal Zeka" adlı kitap var, Pazartesi başladım, henüz 30.sayfamdayım, bu hafta yoğun bir hafta geçirdim o yüzden yavaş ilerliyorum.
Hemen böyle pat pat döktüm bilgileri ama nasıl işliyor ki sistem?
al mektuplarını ver mektuplarımı olur sanıyordum.Ahaha
Çok güldüm ya. Yalnız kitabı vermemek de iyi taktik.
Çok teşekkür ederim, hoşbuldumhoşgeldin aramıza
sistem ilk sayfadaki gibi işliyor
Sohbet ediyoruz, kitaplar hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz
2 günde bir mutlaka buraya bildirim yapıyoruz (şu sayfadayım yahut şu sebeplerden bu aralar okuyamıyorum gibi)
kitapları bitirdiğimizde de http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/ buraya bildirim yapıyoruz
al mektuplarını ver mektuplarımı olur sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?