- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.943
- 598
insta var mı papatya_meLinDa_ azcık seni kıskanmış olabilirim tatil planı yaparken beni takip edin anacım sosyal medyadan
merak ettklerimden :)
1. z raporu- ali lidar
2. doyma noktası- sema kaygusuz
3. zargana-hakan gunday
4.ermiş-halil cibran
5. seyrek yağmur- barış bıçakcı
6.kün- sezgin kaymaz
inşallah okuma modum geri gelir de giz. 2-3 sene onceine kadar çok ii okıyordum , istanbul bozdu beni :))1-2 yi duymadım, 3-4 ü okudum, sevdiklerimdendi, keyif almıştım, 5-6 okunacak listeme almıştım, senden yorumları duymak isterim okuduğunda, beğenecek misin bakalım. Şimdiden iyi okumalar canım.
Taşı bakalım canım, sonucu nasıl olacakokursunuz inşallah keyifle
keyfini çıkart bence son bekarlık zamanalrın :)))
inşallah okuma modum geri gelir de giz. 2-3 sene onceine kadar çok ii okıyordum , istanbul bozdu beni :))
ali lidarı çok severim felsefe öğretmeni blogla başladı vs çok eğlenceli biri :))
uzun zamandır merak ettiğim yazarlardı bakalım inşallah güzelce okurum ve tabi yorumlaşırızz
xyzt-5544 rica ederim kuzum. Sen kendin aklına getirdin bu güzel etkinliği, ufak da payım olduysa ne mutlu bana. İnşallah sonucu da seni mutlu etsin de güzel kitap yorumlarını okuyalım bol bol.
inşallah kuzum. evlenene kadar elimdeki okumadığım bütün kitapları okumak istiyorum. yılbaşı etkinliği ile de yeni kitaplarımla yeni evime adım atmış olacam inşalah
Ayy ne güzel olur, yeni yıl yeni ev, bir sürü ilk heyecanları yaşıyacaksın, hayırlısı olsun hakkında, nazar değmesin inşallah, hep mutlu ol.
Bol bol okuman için çok sebebin var canım, tatlı sebepler.
Çok teşekkür ederim kızlar
Aslında teee nisanda yapılmış Bi plandı. Tam darbeye denk geldi. Geri döndük. Şimdi 2. Kere şansımızı deniyordu.
minerva1988 var Can'ım. Özelden kullanıcı adını ya iswrsen
xyzt-5544 kalabalıkta okumak zor olur gerçekten de
Nişanlının da aklını çel sen en iyisi
amin canım, hepimize uğurlu mutlu zamanlar denk gelsin inşallah
canım evin sorumluluğu da ben de bir de yalnız evde kalamk sıkıyor diye sürekli arkadaşlar modu. aielemle yaşarken öle bi derdim yoktu :)Not edeyim ben de o zaman canım. Ah hiç sorma ya önceden daha güzel okuyorduk katılıyorum sana, İstanbul'un hareketli yaşamı seni baştan mı çıkarttı :))
İnşallah toparlarız da sahalara hızlı bir dönüş yaparız canım. Arayı açtıkça iyice soğuyor insan
Şimdi yeni cicilerin gelince daha şevkle okursun bence.
nereye giiyosunuzz :) ya sz çok tatlısınız sölemeden geçemiycem imrenerek takipteyiz efendim :)bizim de bayramda güzel planlarımız var
o nedenle şu sefilleri bitirir bitirmez gideceğimiz coğrafya yazarlarının kitaplarını okumak istiyorum bir an önce
ama sefiller elimi kolumu bağladı.. az zamanım kaldı vallahi
aliciğimi ben ayrı seviyorum tüm sosyaş medyadan takipteyim :)) çok samimi ondan yeri ayrıdır.Hu huuu ben geldim sahalara döndüm sonunda
Tabii ki olmadığım süre içinde 495274 tane kitap okudumbu arada beni listeden çıkarın isterseniz çok uzun zamandır bildirim yapamadım. Bundan sonra da yaparım diyemiyorum ama sohbetinize gelirim arada
minerva1988 ben z raporunu okudum canım. Ali Lidar da biraz Emrah Serbes tarzı var gibi geldi bana.
Ermiş ise abartıldığı gibi bir kitap değil bence.
Barış Bıçakçı yı benden önce okursan da sen yorumla. Listemde tüm kitaplarını okumak var da
_meLinDa_ senşnle aynı kafadanız Biz. Eşim bi gezi bloğu açmamı öneriyor. Meslek hayatımda doyuma çabuk ulaşmışım. Ay bayramda nereye gideceksiniz. Çok merak ettim bak şimdi
minerva1988 ekliyorum Can'ım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?