- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Okuma şevkinin yüksek ve zamanının bol olduğu bir anda eline almanı tavsiye ederim canım. :)yılladrır merak ettiğim bir kitap bir gün elbet okurum inşallah :)
Hosbulduk canımMerhabalar,
loliss hoş geldin canım, keyifle oku kitaplarını, sınav stresinden kurtuldun, nasıl geçti sorusunu sormaya hep çekinirim umarım beklediğinden çok çok iyidir.
Benim kitabım da Emrah Serbes__Erken Kaybedenler,143 syf.
Ağır bir kitabın üzerine beni rahatlatacağına inanıyorum.
Hosbulduk canım
Aslına bakarsan pek istediğim gibi geçmedi, bu yıl alımlar da çok sıkıntılı ama stresi bitti çok şükür diye seviniyorum, 2 çocuklu çalışırım bu yıl da napalım
Ben hiç Emrah Serbes okumadım, Murat Menteş'le benziyormuş galiba tarzı. Beğendin mi sen?
Âmin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin,emeklerimiz boşa gitmesinEvet canım, kurtuldun ne güzel, elinden geleni yapıyorsun, hayırlısı olsun hakkında inşallah. Emeklerin boşa gitmesin, her şey gönlüne göre olsun. Çocuklarla sen en zorunu başarıyorsun zaten, alımlar da umutlu dolu olsun
Evet canım Murat Menteş tarzında yazıları, onu da severim o yüzden benim hoşuma gitti, hele ki yoran kitaptan sonra ilaç gibi geliyor.
aynı kitapta aynı sayfalardayızGünaydın
loliss canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olur inşallah.
Çavdar tarlasında çocuklar sayfa 89
Günaydın_meLinDa_ hiç sorma, pazar gününü kitap günü yaptım, mutlu mutlu kitaplarımla geçirdim.
hadi bakalım, ben hep kızı sallarken okuyorum benimde uykum geliyor bırakıyorumaynı kitapta aynı sayfalardayız
bakalım hangimiz önce bitirecek
hadi bakalım, ben hep kızı sallarken okuyorum benimde uykum geliyor bırakıyorumokuyamıyorum
Günaydın
Ben de internet bağlandıktan sonra dizilere sardım. Dışarı çıkarsam metroda kitap okuyorum birkaç gündür
Ben de bir haftaya sıkılırım muhtemelenGünaydın canım :)
Oyy en kötüsü zaten o dizi bağımlılığı, ilk eve geldiğimde günde kaç bölüm izlediğimin hesabını yapamıyordum, neyseki sıkıldım sonraneyseki sizin metro zaman yaratıyor okumak için, eski düzeninine de dönersin bir süre sonra, diziden hevesini alır, sıkılırsın.
Ben de bir haftaya sıkılırım muhtemelen
Sağol kızucum, hakkımızda hayırlısı artık
Âmin canımGünaydın
loliss canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olur inşallah.
Çavdar tarlasında çocuklar sayfa 89
1ben de okuyamıyorum zaten pek, anca yolda gidip gelirken. sanırım ikimizin de elinde uzayacak biraz kitap
S
Yoksa yoksa ilk ceza çeşmi ye mi gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?