Merhaba herkese
Yeni keşfettim burayı, hiç dikkat etmemişim daha önce çok utandım, kitaplardan beni de haberdar ederseniz arada bir çok sevinirim. Kitap tavsiyelerine bir ilk katkım ATATÜRK'E SALDIRMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ - AHMET TANER KIŞLALI, siyaset sevenler için müthiş, ilk kez bir kaç yıl önce okumuştum bu akşam tekrar başlıyorum, görüşmek üzere
neydi o karakterin adı:)Çavdar Tarlasında Çocuklar yavaş yavaş ilerliyor ( bu demektir ki koca kafalı cesminaz haftasonu pek de kitap okuyamamış)
bugün sakin bir gün olursa okuma temennisindeyim
holden adamımneydi o karakterin adı:)
holden miydi:)
neydi o karakterin adı:)
holden miydi:)
hoşgeldin
bu sayfamıza 2 günde bir gelmeye çalışıp bildirim yapıyoruz, hangi sayfadayız ne okuyoruz yahut kitap yorumları gibi
okuduğumuz kitabı bitirince de http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-326#post-47784797 bu sayfaya bitirdiğimiz kitabı yazıyoruz, azra arkadaşımız her ay başı geçen ayın listesini yapıyor
daimi olman dileğiyle
Vedat Türkali vefat etmiş
Ben de seni yanacıklarından öperimFyodor Dostoyevski__Kumarbaz bitti.
Dostoyevski'nin yayıncısı ile yaptığı sözleşme gereği bu kitabı 1 ay içinde bitirmesi gerekmektedir, yoksa gelecekteki tüm romanlarının yayın hakkını elden çıkartmak zorunda kalacaktır. Ve yazar 25 günde bu kitabı bitirir.
Kitap, yazarın kendi kumar bağımlılığın ürünüdür. Kumar bağımlılığını, kazandıkça tekrar oynama isteğini, tam tersi kaybettiğinde de hırsla oynamaya devam etmeyi süssüz, yalın bir şekilde anlatmış. Dostoyevski'nin kitaplarını, anlatımını normalde de beğenirim, her zaman yaşadığım tek sıkıntı ilk etapta isimleri oturtmakta zorlanmamdır. Bu kitapta da öyle oldu, karakterler oturtuktan sonra sayfalar su gibi akıp gitti, özellikle bir ayağı çukurda, hasta, ölse de mirasına konsak diye beklenen babaannenin kumar masasındaki hırsının olduğu sayfaları merakla okudum. Paranın insanların hayatındaki önemi, yeri de çok güzel vurgulanmış, çıkar ilişkileri gözler önüne serilmiş. Birçok yorumda kitap beğenilmemiş ama ben aksine beğendim. Bu kadar kısa sürede, daha ne olabilirdi ki derloliss 'ime kitap seçimi için teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?