Günaydın Çavdar Tarlasında Çocuklar bitti.xyzt-5544 hadi bakalım seni bekliyorum.
Aslında 1984'e başlayacaktım ama cuma şehir dışına çıkıyorum kitap bölünmesin istedim, İnfernaliana(ya da hortlaklar, Hayaletlerler, İblisler ve Vampirler Üzerine Anekdotlar, Küçük Romanlar, Öyküler, Masallar)' a başladım.
bu arada_meLinDa_ çok güzel anlatmışsın benim de okuyasım geldi.
Neva hiççç uyumak bilmediaaaa ne de çabuk bitirmişsin öyleehemen sana yetişmeliyim (yetişemedi )
Neva hiççç uyumak bilmediayaklarım koptu ama neva uyumadı neyse bir işe yaradı da kitap bitti. Bu arada tam o kaldığımız yerden sonra daha bir hızlanıyor sanki kitap hani gitmiyorsa az dişini sık derim
O da olur canım ama bence sen o sallayacağın bebe gelmeden önceki günleri iyi değerlendir.işte sallayacak bi bebem olsaydı benim de daha çok kitap okurdum belki
saçlarımı boyadım dün akşam, bide kuzenim bizdeydi derken yine okuyamadımişyerinde okuyabilmek için şartları bi zorlayım bakayım
O da olur canım ama bence sen o sallayacağın bebe gelmeden önceki günleri iyi değerlendir.
Melike senin minnoşlar ikiz değil de mi ama yaşları yakın galibaNeva hiççç uyumak bilmediayaklarım koptu ama neva uyumadı neyse bir işe yaradı da kitap bitti. Bu arada tam o kaldığımız yerden sonra daha bir hızlanıyor sanki kitap hani gitmiyorsa az dişini sık derim
azra2004 bana vikitapta 30 yaşında göstermiyon dedi, çok havalandım hemen kocama söyledim
aferin sana dedi bana
Aralarında 20 ay var canım eren tüp bebekti neva mucize bebeğimizMelike senin minnoşlar ikiz değil de mi ama yaşları yakın galiba
Neva da güzek isim hee, kızıma hâlâ isim bulamadım da
Maşallah canım, Allah korusun yavrularımızı.Aralarında 20 ay var canım eren tüp bebekti neva mucize bebeğimizoldu beklemediğimiz anda geldi o yüzden araları çok yok , çok severim isim bulmayı senin kızın adı neydi söyle de ona uyumlu isim bulayım sana :)
Melike senin minnoşlar ikiz değil de mi ama yaşları yakın galiba
Neva da güzek isim hee, kızıma hâlâ isim bulamadım da
Kızım olursa iki isminden biri duâ olcak:) fikir olabilir
Beğenmene sevindim canım, listene baktığımda ilk gözüme çarpan kitaptıSevgili lolisin. Hediyesi olan uçurtmayı vurmasinlar kitabını okudum elime aldım ikinci saatin sonunda 6 bardak çay içip kitabı soluk almadan okudum
Kitap bittiğinde saat 00.30 du filmi olduğunu öğrendim hemde 90 i yılda çekilmiş görüntü kalitesi hiç iyi olayı film
Nedense .Hiç karşıma çıkmamış bunca zaman ilk kez izledim çok ağladım
Ilk kez bi kitabın filmini en az kitap kadar beğendim ... eski bi Türk filmi olmasına rağmen hemde... tabi kitabın icerigiyle filmin arasında birazcık fark vardı ama hiç gözüme batmadi....
Kendi yavrumu düşündüm .... yasayacaklari ya o çocuğun yerinde olaydı, o yavrunun yasadikari of çok duygulandım.... kesinlikle tavsiye ediyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?