Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

aaaa ne de çabuk bitirmişsin öylee hemen sana yetişmeliyim (yetişemedi )

aaaa ne de çabuk bitirmişsin öylee hemen sana yetişmeliyim (yetişemedi )
Neva hiççç uyumak bilmedi ayaklarım koptu ama neva uyumadı neyse bir işe yaradı da kitap bitti. Bu arada tam o kaldığımız yerden sonra daha bir hızlanıyor sanki kitap hani gitmiyorsa az dişini sık derim

Neva hiççç uyumak bilmedi ayaklarım koptu ama neva uyumadı neyse bir işe yaradı da kitap bitti. Bu arada tam o kaldığımız yerden sonra daha bir hızlanıyor sanki kitap hani gitmiyorsa az dişini sık derim

işte sallayacak bi bebem olsaydı benim de daha çok kitap okurdum belki
saçlarımı boyadım dün akşam, bide kuzenim bizdeydi derken yine okuyamadım işyerinde okuyabilmek için şartları bi zorlayım bakayım

O da olur canım ama bence sen o sallayacağın bebe gelmeden önceki günleri iyi değerlendir.

Melike senin minnoşlar ikiz değil de mi ama yaşları yakın galiba
Neva da güzek isim hee, kızıma hâlâ isim bulamadım da

azra2004 bana vikitapta 30 yaşında göstermiyon dedi, çok havalandım hemen kocama söyledim
aferin sana dedi bana

Melike senin minnoşlar ikiz değil de mi ama yaşları yakın galiba
Neva da güzek isim hee, kızıma hâlâ isim bulamadım da

Aralarında 20 ay var canım eren tüp bebekti neva mucize bebeğimiz oldu beklemediğimiz anda geldi o yüzden araları çok yok , çok severim isim bulmayı senin kızın adı neydi söyle de ona uyumlu isim bulayım sana :)

Maşallah canım, Allah korusun yavrularımızı.
Kızımın adı Miray Görkem ama illa uyumlu olsun demiyorum, çünkü ona uyumlu isimler pek hoşuma gitmiyo

Ahmet Ümit__Kavim bitti.

Polisiye tarzı çok severim, Ahmet Ümit'in hem insanı cinayet üzerine düşündürtürken hem de tarihi bilgiler vermesine ayrıca bayılırım. Bu kitapta da din ve mezhepler üzerine farklı bilgiler öğrendim. Gülün Adı'ndaki Hristiyan mezheplerden sonra bu da üstüne farklı bilgiler eklemedi değil. :) Aşırı yükleme oldu bünyeme. Tanrı hepimizi kutsasın diye her an ortaya çıkabilirim.
Tarihi yerlerin de gerçekten var olduğunu bilmek, olayları zihninizde somutlaştırmak açısından da kolaylık sağlıyor.
Cinayet kurgusunu bayıldım, katil konusunda eminim dememe rağmen şüpheye düşüp ters köşe olmadım da değil. Polis teşkilatı içindeki iyi-kötü ayrımının gözler önüne serilmesi, gerçek hayata daha yakın bir anlatımı gözler önüne sermiş. Anlatımı her zamanki gibi o kadar akıcı ki elinizden bırakasınız gelmiyor.
Çok merak ettiğim kitaplarından biriydi, vesile olduğun için _meLinDa_ 'm çok sağ ol.

Sevgili lolisin. Hediyesi olan uçurtmayı vurmasinlar kitabını okudum elime aldım ikinci saatin sonunda 6 bardak çay içip kitabı soluk almadan okudum

Kitap bittiğinde saat 00.30 du filmi olduğunu öğrendim hemde 90 i yılda çekilmiş görüntü kalitesi hiç iyi olayı film
Nedense .Hiç karşıma çıkmamış bunca zaman ilk kez izledim çok ağladım

Ilk kez bi kitabın filmini en az kitap kadar beğendim ... eski bi Türk filmi olmasına rağmen hemde... tabi kitabın icerigiyle filmin arasında birazcık fark vardı ama hiç gözüme batmadi....

Kendi yavrumu düşündüm .... yasayacaklari ya o çocuğun yerinde olaydı, o yavrunun yasadikari of çok duygulandım.... kesinlikle tavsiye ediyorum .....

Beğenmene sevindim canım, listene baktığımda ilk gözüme çarpan kitaptı
Ben önce filmini izledim sonra kitabı okudum, dediğin gibi film çok fena,
En az 10 kez izledim ve her seferinde hüngür hüngür ağlarım hatta miray anne yine mi barış diyo bazen
Sana nasıl denk gelmemiş trt de çıkar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…