- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
1-2 yazdım da pek kimse sallamadı beni
bunlar seri halinde falan mı peki?1-2 yazdım da pek kimse sallamadı beni
Birkaç kitabını okudum. Genel olarak seviyorum dilini ve anlatımını. Fazla yormuyor insanı ama altını çizecek çok cümle buluyorsun. Aynı zamanda düşündürüyor. Tehlikeli oyunlar kitabını mutlaka tavsiye ederim.
Yok canım kitaplarının birbiriyle bağlantısı yokbunlar seri halinde falan mı peki?
Yok canım kitaplarının birbiriyle bağlantısı yok
Reca ederim :)tşk ederim:)
Az kalmış az, o kadarcık gün için buralardan gitmeye değer mi66 günüm kaldı alt tarafı, sonra rahatım
Evet, geçen kış okumuştum, biraz karışık ve durağan gelebilir, cehennemin havası da kasvetlidir ama gübümüzdeki güncel değerlerle hala paralel ilerker, dünyamız değişmemiş.aa okudunmu sende.
ama cehennem sıkıcı:) bakalım cennet nasıl olacak:)Az kalmış az, o kadarcık gün için buralardan gitmeye değer mi
Evet, geçen kış okumuştum, biraz karışık ve durağan gelebilir, cehennemin havası da kasvetlidir ama gübümüzdeki güncel değerlerle hala paralel ilerker, dünyamız değişmemiş.
hazırlıklar aynen böyle gidiyor
kafam çok daolu, işler çok ama ilerleyemiyoruz. annem yanımda değil tek başıma debelenip duruyorum falan.
bir dokunan bin değil milyon ah işitiyor benden, çığlık atmak istiyorum
bildirim yapmaktan yana sıkıntım yok canım işyerinde internete girebiliyorum sohbete de katılabiliyorum ama okuyamıyorum
yolda okuyordum ne güzel şimdi ya uykusuzluktan uyuyorum yolda ya da sürekli internetten bişeyler bakınma ya da tarihleri ayarlama derdindeyim. hiç evlenmeyeydik iyiydi
peki öğretmenim
ben son 2 yılda adam akıllı okmuyorum lütfen :))Çavdar tarlasında çocuklar bitti sonunda, bütün ay boyunca bu kitabı okudum sanki
listeyi de meşgul ediyorum boşa, bence siz beni şu düğün tantanası bitene kadar listeden atın kendi kendime bi kçşede debeleneyim, sonra ne zamanki insan olup da kitap okumaya karar verirsem o zaman listeye alın
ben son 2 yılda adam akıllı okmuyorum lütfen :))
biz anca anladık :)) hem ole hiç evlenmeseydim çok ayıp cık cık cık. keyfini çıkart :)keşke bin kere yazmasaymışım
Güzel ama bunalım biraz ve yer yer de sıkıcı
ben iki kitabına başlayıp devam edemdim1-2 yazdım da pek kimse sallamadı beni
Birkaç kitabını okudum. Genel olarak seviyorum dilini ve anlatımını. Fazla yormuyor insanı ama altını çizecek çok cümle buluyorsun. Aynı zamanda düşündürüyor. Tehlikeli oyunlar kitabını mutlaka tavsiye ederim.
sağol canım. alıştın mı gittiğin yere.Güzel ama bunalım biraz ve yer yer de sıkıcı
bence cokktan alıştı :)))sağol canım. alıştın mı gittiğin yere.
ben iki kitabına başlayıp devam edemdim( tutunamadımmm :)))
sağol canım. alıştın mı gittiğin yere.
guzel geziyorsunn :)Ben de gençken okumuştum deli cesaretiyle
Alıştım canım çok şükür memnunum halimden. İyi oldu böyle
nayn. ölmek var caymak yok
Az kalmış az, o kadarcık gün için buralardan gitmeye değer mi
Canımmm 1 sene önce aynı durumdaydım.Neresi tatlı telaş bunun diyodum ama keyifli ya gerçelten:))
Her şey istediğin gibi olsun inşallah
Yardıma ihtiyacın olursa buralardayım
ben son 2 yılda adam akıllı okmuyorum lütfen :))
biz anca anladık :)) hem ole hiç evlenmeseydim çok ayıp cık cık cık. keyfini çıkart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?