- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Havalar az serinlesin artarak devam edecekguzel geziyorsunn :)
hep başlamak istiyorum. sonra böyle olumsuz küçük bir yorum görünce vazgeçiyorumBen de gençken okumuştum deli cesaretiyle
Alıştım canım çok şükür memnunum halimden. İyi oldu böyle
#direncesmio zaman acı yok rocky acı yok
Tutunamayanlar için doğru zamanı tutturman lazım :)hep başlamak istiyorum. sonra böyle olumsuz küçük bir yorum görünce vazgeçiyorum
alışmana sevindim
#direncesmi
ben gelince anadolu yakasıyla buluşalımmm :) çok istiyrum canlı görmeyi sizi :)
Havalar az serinlesin artarak devam edecek
inanırmısın şimdi o aklımdan geçiyordu.ben gelince anadolu yakasıyla buluşalımmm :) çok istiyrum canlı görmeyi sizi :)
cok ii olur yaa :))inanırmısın şimdi o aklımdan geçiyordu.
kalp kalbe karşıymış. bende özgeye diyecektim sosluda istanbulda diye.
o zaman acı yok rocky acı yok
evet az kaldı az
çok teşekkürler canım benim, düşünmen yeter
tatlı telaş nişanlandığımızın ilk zamanlarıydı, tatlı tatlı araştırıyor ve nasıl olsa zamanımız var diye hayallere dalıyorduk. şimdi acı gerçekler yüzümüze çarpmaya başladı. ben de evlendikten sonra keyifliymiş o dönem diyebilirim inşallah
hiç evlenmeseydm de demeyeyim de hazırlılar kısmı zor, evlilik de böyle değildir inşallah diyeyim
Ne listesi? Hemen koşarım yardımakızlar liste hazırlıyorumyardım etmek isteyen olur mu acaba
3 gündür ütü yapan ve hala bitirememiş biri olarak diyorum ki evlilik de böyle değil
Agatha Christie okuyan varmı aramızda
ay o ütü işini hiç demeevde yalnız kalıyorum şuan yıkadım yıkadım biriktirdim çamaşırları, beni çilem daha evlenmeden başladı yani
ekimde bende sırayaNe listesi? Hemen koşarım yardıma
hangisini tavsiye edersinBen ben ben çok da severim:)
En sevdiğim polisiye yazarı.Yorucu değil.Elimden bırakamk istemem kitabı merak uyandırır
Ben de öyle yaptım bi de taril girdi araya.Eşimle gittik geldik annemle gittik bi daha derken yığıldı:)
Ütü çabuk ve kolay açmasa valla bu sıcakta çekilecek şey değil
Stefan Zweig intahar etme mektubunu sen mi yoksa,Ben de öyle yaptım bi de taril girdi araya.Eşimle gittik geldik annemle gittik bi daha derken yığıldı:)
Ütü çabuk ve kolay açmasa valla bu sıcakta çekilecek şey değil
Hee onu diyosuuunekimde bende sıraya
hangisini tavsiye edersin
acele etmedim zaten hiç. ekleye ekleye 20 kitap olmuşHee onu diyosuuun
Birden yapmaya kalkışırsan zor olur bence, aklına geleni ekle, beğendiğin okurların profillerini incele onlardan kopya çek
Ben öyle yaptım
Bu hızla devam edersen kişi başı 2 kitap eklemiş olursun, e o da bize yeter napalımacele etmedim zaten hiç. ekleye ekleye 20 kitap olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?