Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

inanırmısın şimdi o aklımdan geçiyordu.
kalp kalbe karşıymış. bende özgeye diyecektim sosluda istanbulda diye.
Özge İstanbulda değil ama
Ama çok isterim gelmek sizlerle görüşmek, karşısı accık uzak ama napalım
organizasyon yapın hafta sonuna denk getirin gelmeye çalışırım ben @loliss kuzusu da orda

Özge İstanbulda değil ama
Ama çok isterim gelmek sizlerle görüşmek, karşısı accık uzak ama napalım
organizasyon yapın hafta sonuna denk getirin gelmeye çalışırım ben @loliss kuzusu da orda
bende istanbulda değilim:) ayarlarsak bende katılabilirim.

ben okuyorum seviyorum
öncelikle on küçük zenciyi tavsiye ederim
tamam tşk ederim:)

kitapyurdu çıldırttı beni sabahtan beri ya, hala neden ısrarla ordan alırım bilmem
eşimle iddiaya girmiştik ben kazandım kitap aldı bana
ama 2 kere çekim yapılmış gözüküyo, sabahtan beri mail yazıyorum en son da onay kod numaralarına kadar yazdım birini iptal edin dedim 'havaleniz ulaşmıştır, en kısa zamanda siparişiniz gönderilecektir, bilgi verdiğiniz için teşekkürler' yazdılar ya
ben ne diyorum onlar ne diyo, okumayan adamı oturtmuşlar resmen şaka gibi

_meLinDa_ telefonla ulaş bence, o zaman çözüme kavuşmadan kapatmazsın, seni anlamamakta ısrar edemezler. Maile otomatik cevap verip geçiştirmiş gbi olmuş, alakasız mail gelmiş.
Bu arada tebrikler, sonu güzel bir iddia olmuş, hallolur da hemen kavuşursun kitaplarına inşallah.

günaydın kızlar

Hediye çeki (1.24 TRY) süresi bugün itibariyle başlamıştır.

artık havamdan geçilmez kitapyurdundan

_meLinDa_ sen ulaşabildin mi kitap yurduna?
evet ulaştım, göremiyoruz biz fazla ödeme banka ile konuşun dedi
bankayı aradık itiraz dilekçesi fakslayın dedi faksladık.. bakalım ne zaman iade edecekler
sırf kargo ücreti uygun diye alıyorum yoksa hiç çekmem kitapyurdunu
gerçi ek indirim var benim de her ay ama.. böyle soğutuyorlar adamı işte

eskiden çok iyiydi.şimdi gerçekten bozdular.
karşısında insan muhatap bulamıyor çoğu zaman

Günaydınlar
Sefillerden sonra iyi serdim 4-5 gündür doğru dürüst okumadım. Dün akşamda okuduğum kitabı işte unutmuşum yenisine başladım oda sarmadı iki kitabı birden okuyamıyorum. Bugün öğle arası falan biraz çabalayım bari
Yüreğe söz geçmiyor sf 66 dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…