serenaddan sonra struma diye bir kitap var onu okumak lazımGünaydınlar efendim
Sizler de benim gibi sonbaharı sevenler kulübünden misiniz
Serenad sayfa 400...
Son 80 akşam bitireyim dedim ama uykuya yenik düştüm
Günaydınlar efendim
Serenad sayfa 400...
çok güzel kitap gerçekten.ayyyy Serenaadddd
Ben onu e-kitap olarak okudum ama resmen doyamadım kitaba. Sizden ricam bir sonraki kitap gününde bana o kitabı alıp hediye etmenizbaşka bir sürü okunaak kitaplar varken gidip de o kitabuı ben alamıyorum, ama hediye olursa pek makbule geçecek valla
ayyyy Serenaadddd
Ben onu e-kitap olarak okudum ama resmen doyamadım kitaba. Sizden ricam bir sonraki kitap gününde bana o kitabı alıp hediye etmenizbaşka bir sürü okunaak kitaplar varken gidip de o kitabuı ben alamıyorum, ama hediye olursa pek makbule geçecek valla
çok güzel kitap gerçekten.
bende bazen e-kitap okuyunca ve çok beğendiysem pişman oluyorum sonra. bu güzel kitabı almalıydım kitalığımda olmalıydı diye.
Sırf bu yüzden e kitap da okumam ödünç kitap da çok nadir okurum
Hee murakami nin ortak okuma konusundaki kitabını e kitap okumuştum, pişman değilim
Seninki mecburiyet canım, ne garip kuralları oluyo işyerlerininiş yerinde kitap okumak yasak ama e book okumak serbest. mecbur o tarafa yöneliyor insan.
muraki bende öyle okudum.
çok güzel kitap gerçekten.
bende bazen e-kitap okuyunca ve çok beğendiysem pişman oluyorum sonra. bu güzel kitabı almalıydım kitalığımda olmalıydı diye.
Hee murakami nin ortak okuma konusundaki kitabını e kitap okumuştum, pişman değilim
bizim patron daha önce kitap okuyor diye bi kıza burası kütüphane değil demişSeninki mecburiyet canım, ne garip kuralları oluyo işyerlerinin
Bütün bi sene sadece bu ayı bakıyorum desem doğru olur sanırım doğanın uykuya geçmesi , hafif usumeler yaşasın geri sonunda Eylül böyle bi mistik bi huzur bi ne biliyim ya tam benim mevsimim sevmediğim tek mevsim yaz ... yazın tatil olmasa cekilcek dert diil....Günaydınlar efendim
Serenad sayfa 400...
*elimde 3 kitap var hangisine başlasam ki ermiş, seyrek yağmur ve doyma noktası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?