Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yine yorumlama fırsatımız olur inşallah. Paylaşım oldukça daha çok benimsemiş oluyorum kitabı, güzel oluyor.
Evet bir kitabı sevince hep onunla ilgili konuşmak istiyorum bende başkalarıda benim kadar sevmiş mi? Ya da anlamadığım yerleri anlamış mı? Neyse yani sözün özü kitap okumakta paylaştıkça daha güzel...

Hem iş hem de biraz gezme tozma idi
Yollarda helak oluyorum resmen.
Ailecek seviyoruz da gezmeyi...
Uzun zaman bavul görmek istemesem de Bayramda memlekete gideceğiz.
__giz__ instagramda seni görmüş olabilirim sanki.

Senin mesleğin neydi

Günaydın herkeseeee
Dün hafif boğazım ağrıyodu bi ilaç aldım 12 saattir uyuyorum

Hafta sonu annemdeyim güya birlikte kitap okuyacaktık

Günaydın dün Cemile'ye başladım, bitirdim. Sanırım beklentim çok yüksekmiş çok beklediğimi bulamadım. Ama tabiki anlatım ve dil olarak çok güzeldi

Hem iş hem de biraz gezme tozma idi
Yollarda helak oluyorum resmen.
Ailecek seviyoruz da gezmeyi...
Uzun zaman bavul görmek istemesem de Bayramda memlekete gideceğiz.
__giz__ instagramda seni görmüş olabilirim sanki.

Büyük ihtimalle o benimdir. İsmim benzerlik gösteriyor, ucundan kıyısından.

Bugün "Suç ve Ceza" ya başlayacağım.İnşallah güzeldir.Okuyanınız var mı?

Benim için özel bir kitaptır. Okuduğum ilk klasik.
Yıllar önce okumuş olmama rağmen hala etkisi devam eder üzerimde. Yazarın, satır aralarına gizlediği felsefik sözleri tam altını çizmeliktir, hele ki betimleri öyle canlıdır ki olayı siz de kahramanla yaşarsınız. Raskolnikov ile her duyguyu tattım diyebilirim.
Toplumun yaşantısını çok iyi gözler önüne serer, sınıf farkını ve çatışmalarını doğallıkla ele alır.
Çıtayı çok mu yükselttim gözünde bilemedim ama ben tat alarak okuyacağını düşünüyorum.

Günaydın, Oblomov sayfa 60, çok eğlenceli ilerliyor kendimi buldum bu kitapta
Elimden bırakmak dahi istemiyorum ama misafirim var dünden beri
Günaydın herkeseeee
Dün hafif boğazım ağrıyodu bi ilaç aldım 12 saattir uyuyorum

Hafta sonu annemdeyim güya birlikte kitap okuyacaktık
Maşallah ne güzel uyumuşsun

Günaydın dün Cemile'ye başladım, bitirdim. Sanırım beklentim çok yüksekmiş çok beklediğimi bulamadım. Ama tabiki anlatım ve dil olarak çok güzeldi
Hangi cemile, Cengiz Aytmatov mu Orhan Kemal mi
Yoksa tanımadığım bi Cemile mi

Aytmatov canım, bu yaşıma kadar Aytmatov okumsmıştım ama şimdi çok büyük bir hevesle başladım (sanırım bu hevesimin sebebi sensin) toprak ana çok iyiydi, Cemile den heralde beklentim çok yüksek olduğu için çok beğenmedim ama okumaya devam ilk siparişimle yine bir Aytmatov alacağım

Harika bir kitap bence

Az önce 40 sayfa okudum.Biraz kendimi zorladim okumak için.Ama kararlıyım.Bu kitabı bitireceğim."Kumarbaz" ve "Yeraltından Notlar" ı okumuştum.İkisi de çok güzeldi.Özellikle "Kumarbaz" ı okurken sanki olayları ben yaşıyor gibiydim ve kitap bitmesin istemiştim.Kitapların çevirisi berbat olmasına rağmen bu kadar güzeldi.Çevirisi güzel olsa kim bilir ne kadar etkilenirdim.Mutlaka okuyun.

Harika bir kitap bence

Az önce 40 sayfa okudum.Biraz kendimi zorladim okumak için.Ama kararlıyım.Bu kitabı bitireceğim."Kumarbaz" ve "Yeraltından Notlar" ı okumuştum.İkisi de çok güzeldi.Özellikle "Kumarbaz" ı okurken sanki olayları ben yaşıyor gibiydim ve kitap bitmesin istemiştim.Kitapların çevirisi berbat olmasına rağmen bu kadar güzeldi.Çevirisi güzel olsa kim bilir ne kadar etkilenirdim.Mutlaka okuyun.

İlk sayfalar daima durağan geçer aslında, olayı anlama, kahramanları tanıma derken biraz yavaş ilerler. Sayfalar geçtikçe sizi içine çeker.
Dediğiniz kitapları okudum, hatta Kumarbazı daha geçen günlerde okudum. Ben de çok sevmiştim. Onlardan keyif aldıysanız ki genelde Suç ve Ceza'ya göre daha az sevilir, buna da en kısa zamanda bağlanırsınız. Keyifli okumalar dilerim.

Teşe
Teşekkürler. "Suç ve Ceza" ya göre onların daha az sevilmesine şaşırdım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…