Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabaa ben cevap vereyim
Tek kuralımız 2 günde 1 buraya gelip bildirim yapmak (şu sayfadayım, şu kitabı okuyorum yahut şu şu sebeplerden okuyamıyorum gibi)
Sonra bitirdiğimiz kitabı 'okuyucu listemiz ce bildirimlerimiz ' sayfasında yazıyoruz şu kitabı bitirdim diye
Azra arkadaşımız her ay başında geçen ayın listesini yapıyor
Ayda şu kadar kitap okuncak kuralımız yok sadece okumayı sürekli hale getirmeye çalışıyoruz

Peki teşekkür ederim. Bir katılımcı listeniz var mı yani, bende katılmak istiyorum bu topiğe. Nasıl olacak bu iş

Peki teşekkür ederim. Bir katılımcı listeniz var mı yani, bende katılmak istiyorum bu topiğe. Nasıl olacak bu iş
Katılımcı listemiz yok sadece buralarda ol 2 günde 1 ve kitabını bitirdiğinde de önceki mesajda bahsettiğim topiğe bitirdiğini bildir eylül ayının okuma listesine azra seni de ekler

Katılımcı listemiz yok sadece buralarda ol 2 günde 1 ve kitabını bitirdiğinde de önceki mesajda bahsettiğim topiğe bitirdiğini bildir eylül ayının okuma listesine azra seni de ekler
Teşekkür ederim. Sevindim. Umarım elime yüzüme bulaştırmam.
Ben şu an Eylül' ü okuyorum. 129. sayfadayım.
Bu kitaba beş ay önce başlamıştım. Ama bi türlü okuyamadım. Yarım bırakmak da istemiyorum o yüzden bunu bitirmem lazım. Uzun süredir de kitap okumuyorum. Zorlanmam umarım.

Hoşgeldin, melinda da yazmış zaten tek kuralımız iki günde bir bildirim yapmak, şu kadar okudum ya da okuyamadım, bildirim topiğine de bitirdiğin kitabı yazarsan ay sonunda listede olursun
Bazen ortak okuma da yapıyoruz onlara da katılırsın istersen, birlikte yorumluyoruz kitapları
Hoşgeldin tekrar, gruba bir nefer daha kazandırdım diye çok mutlu oldum

Ben de BDV'den görüp de geldim.Ne güzel,tam benim istediğim gibi bir konu.En son Reşat Nuri "Değirmen"e başlamıştım.Yoğun olduğum için uzun bir süre okuyamadım.Daha sonra okuduğumda o kadar sıkıldım ki yarısında bırakmak zorunda kaldım.Evdeki kitaplara bakayım da bir kitap seçeyim kendime.Yalnız ben 2 güne 1 bildirimi unuturum belki.Özellikle de dersler başladığında.İnşallah unutmam.

Kısa süreşi tatil miydi
Hem iş hem de biraz gezme tozma idi
Yollarda helak oluyorum resmen.
Ailecek seviyoruz da gezmeyi...
Uzun zaman bavul görmek istemesem de Bayramda memlekete gideceğiz.
__giz__ instagramda seni görmüş olabilirim sanki.

Hoşgeldin,
arada bir bdv ye yazayım bari kitapseverler okuyamama derdine son diye
Bazen bazı kitaplar çok yanlış zamana geliyo okuyamıuoruz, öyle olunca en iyisi araya başka kitap almak
Sen unutursan biz etiketleriz seni nerelerdesin diye

Çok teşekkürler.:) Şimdi aklıma geldi."Değirmen" den sonra Ahmet Hamdi Tanpınar "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" ne başlamıştım,ama bu kitapta da sıkıldım.Çünkü olaydan çok durum işlenmiş.Ahmet Hamdi okumayı gerçekten çok isterdim ama olmadı.
Ayrıca önceden sıkılsam bile kitabı bitiririm.Oflayarak,bunalarak birkaç ayda ancak bitirirdim.Bunu yapmaktaki amacım ise sadece zevk aldığım kitapları okuyarak kendimi kisitlamamak, her tarzda kitap okumakti.Fakat gördüm ki olmuyor.Okumaktan da soğuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…