Merhabaa ben cevap vereyimloliss Merhaba, geldim.
Bi kaç sorum olacaktı. Ne gibi kurallar var? Mesela haftada bir kitap bitirileccek ya da ayda 2 kitap falan. Bu tarz kurallar var mı? Çünkü ben her zaman kitap temin edemiyorum. Gerçi kütüphaneye yazılmayı da düşünüyorum ama bakalım.
Bir de liste oluşturuyorsunuz sanırım. Listede de yer var mı, şimdi bende dahil olmak istesem dahil olabilir miyim yani?
Peki teşekkür ederim. Bir katılımcı listeniz var mı yani, bende katılmak istiyorum bu topiğe. Nasıl olacak bu işMerhabaa ben cevap vereyim
Tek kuralımız 2 günde 1 buraya gelip bildirim yapmak (şu sayfadayım, şu kitabı okuyorum yahut şu şu sebeplerden okuyamıyorum gibi)
Sonra bitirdiğimiz kitabı 'okuyucu listemiz ce bildirimlerimiz ' sayfasında yazıyoruz şu kitabı bitirdim diye
Azra arkadaşımız her ay başında geçen ayın listesini yapıyor
Ayda şu kadar kitap okuncak kuralımız yok sadece okumayı sürekli hale getirmeye çalışıyoruz
@_giz_ ben de okumadım o kitabı. Ve çok merak ediyorum.
Aslında tam birlikte okunup yorumlanacak kitapmışEn kısa zamanda biz de okuruz umarım. :) Aynen ben de merak ediyorum.
Katılımcı listemiz yok sadece buralarda ol 2 günde 1 ve kitabını bitirdiğinde de önceki mesajda bahsettiğim topiğe bitirdiğini bildir eylül ayının okuma listesine azra seni de eklerPeki teşekkür ederim. Bir katılımcı listeniz var mı yani, bende katılmak istiyorum bu topiğe. Nasıl olacak bu iş
_Cassandra_ çok teşekkür ederim, bir ben okumayan kaldım o kitabı sanırım, yorumunu dikkate alacağım. :)
@_giz_ ben de okumadım o kitabı. Ve çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim. Sevindim. Umarım elime yüzüme bulaştırmam.Katılımcı listemiz yok sadece buralarda ol 2 günde 1 ve kitabını bitirdiğinde de önceki mesajda bahsettiğim topiğe bitirdiğini bildir eylül ayının okuma listesine azra seni de ekler
En kısa zamanda biz de okuruz umarım. :) Aynen ben de merak ediyorum.
Süper olur...Ben de okumadım kızlarrr
Fırsat olmadı bir türlü
Bir ara bunun ortak okumasını da yaparız o zamansa
Hoşgeldin, melinda da yazmış zaten tek kuralımız iki günde bir bildirim yapmak, şu kadar okudum ya da okuyamadım, bildirim topiğine de bitirdiğin kitabı yazarsan ay sonunda listede olursunloliss Merhaba, geldim.
Bi kaç sorum olacaktı. Ne gibi kurallar var? Mesela haftada bir kitap bitirileccek ya da ayda 2 kitap falan. Bu tarz kurallar var mı? Çünkü ben her zaman kitap temin edemiyorum. Gerçi kütüphaneye yazılmayı da düşünüyorum ama bakalım.
Bir de liste oluşturuyorsunuz sanırım. Listede de yer var mı, şimdi bende dahil olmak istesem dahil olabilir miyim yani?
Tamam kuzum, ben de haftaiçi alırım, olmadı pdf okurum bu seferlik
Ben de BDV'den görüp de geldim.Ne güzel,tam benim istediğim gibi bir konu.En son Reşat Nuri "Değirmen"e başlamıştım.Yoğun olduğum için uzun bir süre okuyamadım.Daha sonra okuduğumda o kadar sıkıldım ki yarısında bırakmak zorunda kaldım.Evdeki kitaplara bakayım da bir kitap seçeyim kendime.Yalnız ben 2 güne 1 bildirimi unuturum belki.Özellikle de dersler başladığında.İnşallah unutmam.Hoşgeldin, melinda da yazmış zaten tek kuralımız iki günde bir bildirim yapmak, şu kadar okudum ya da okuyamadım, bildirim topiğine de bitirdiğin kitabı yazarsan ay sonunda listede olursun
Bazen ortak okuma da yapıyoruz onlara da katılırsın istersen, birlikte yorumluyoruz kitapları
Hoşgeldin tekrar, gruba bir nefer daha kazandırdım diye çok mutlu oldum
Yine yorumlama fırsatımız olur inşallah. Paylaşım oldukça daha çok benimsemiş oluyorum kitabı, güzel oluyor.Aslında tam birlikte okunup yorumlanacak kitapmış
Süper olur...
Ben sefilleri bitirebilirsem
Neyse ki evime geldim. Bavulları boşaltıp hemen kitabıma yumulacağım
Hem iş hem de biraz gezme tozma idiKısa süreşi tatil miydi
Hoşgeldin,Ben de BDV'den görüp de geldim.Ne güzel,tam benim istediğim gibi bir konu.En son Reşat Nuri "Değirmen"e başlamıştım.Yoğun olduğum için uzun bir süre okuyamadım.Daha sonra okuduğumda o kadar sıkıldım ki yarısında bırakmak zorunda kaldım.Evdeki kitaplara bakayım da bir kitap seçeyim kendime.Yalnız ben 2 güne 1 bildirimi unuturum belki.Özellikle de dersler başladığında.İnşallah unutmam.
Çok teşekkürler.:) Şimdi aklıma geldi."Değirmen" den sonra Ahmet Hamdi Tanpınar "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" ne başlamıştım,ama bu kitapta da sıkıldım.Çünkü olaydan çok durum işlenmiş.Ahmet Hamdi okumayı gerçekten çok isterdim ama olmadı.Hoşgeldin,
arada bir bdv ye yazayım bari kitapseverler okuyamama derdine son diye
Bazen bazı kitaplar çok yanlış zamana geliyo okuyamıuoruz, öyle olunca en iyisi araya başka kitap almak
Sen unutursan biz etiketleriz seni nerelerdesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?