Geçmiş olsun canımGünaydın herkeseeee
Dün hafif boğazım ağrıyodu bi ilaç aldım 12 saattir uyuyorum
Hafta sonu annemdeyim güya birlikte kitap okuyacaktık
Okuyalı çok oldu ama etkisi hala devam ediyor bendeBugün "Suç ve Ceza" ya başlayacağım.İnşallah güzeldir.Okuyanınız var mı?
Teşekkürler. Goa Yayınlarından okuyorum.Bu yayının çevirisi iyiymiş.Diğer 2 kitap Berikan yayinlarıydı.Okuyalı çok oldu ama etkisi hala devam ediyor bende
Çok severim bir ara fırsat yaratıp okusam tekrar keşke
İyi okumalarrr
Çeviri çok önemli klasiklerde hangi yayınevinden okuyacaksın?
Evet evet o sensin...Büyük ihtimalle o benimdir. İsmim benzerlik gösteriyor, ucundan kıyısından.
Heveslendirebildim demek, ne güzel, çok mutlu oldum çünkü Aytmatov'un yeri bambaşkadır bende, gerçek anlamda onunla okur oldum diyebilirim(aslında hala kendimi iyi bit okur olarak görmüyorum da neyse)Aytmatov canım, bu yaşıma kadar Aytmatov okumsmıştım ama şimdi çok büyük bir hevesle başladım (sanırım bu hevesimin sebebi sensin) toprak ana çok iyiydi, Cemile den heralde beklentim çok yüksek olduğu için çok beğenmedim ama okumaya devam ilk siparişimle yine bir Aytmatov alacağım
Ben de hiç okumadımHeveslendirebildim demek, ne güzel, çok mutlu oldum çünkü Aytmatov'un yeri bambaşkadır bende, gerçek anlamda onunla okur oldum diyebilirim(aslında hala kendimi iyi bit okur olarak görmüyorum da neyse)
Cemile de çok güzeldir aslında,Toprak Ana dan sonra en sevdiğim eseridir, dediğin gibi büyük beklentiyle başladıysan ondan belki aradığını bulamamış olabilirsin
Yüzyüze'yi de şiddetle tavsiye ederim
o zaman dublörün dilemmasını okumalısın. bayılacaksın :))Murat Menteş__Ruhi Mücerret bitti.
Okuduğum ilk kitabıydı, keyif alarak okudum.
Kafa dağıtan, yormayan, kafanızı kaldırdığınızda ya da kulak kabarttığınızda en azından 3-5'ini duyacağınız ifadelerle dolu, anlatımı doğal bir kitap.
Ruhi Mücerret'in 100 yaşına gelmiş, her gün ölmeyi beklerken, her sayfayı çevirdiğimde her olayın ardından ölürsem mezar taşımda şöyle yazdırırım ifadelerini özleyeceğim, hoş aynı durum ufacık farklı benzeri de Civan Kazanova'da da vardı, o da her durum ardında şu icat edilmeseydi kesin ben bulurdum durumunu aklıma getireceğim her zaman.
Neredeyse her başlığın altında küçük yer alan alıntıları okumak da ayrı zevkti.
Ben sevdim, klasiğin üzerine beni dinlendirdi.loliss 'ime bu kitap için teşekkür eder ve susarım. :)
Günaydın, Oblomov sayfa 60, çok eğlenceli ilerliyor kendimi buldum bu kitapta
Elimden bırakmak dahi istemiyorum ama misafirim var dünden beri
Maşallah ne güzel uyumuşsun
Hangi cemile, Cengiz Aytmatov mu Orhan Kemal mi
Yoksa tanımadığım bi Cemile mi
Geçmiş olsun canım
Az önce 40 sayfa okudum.Biraz kendimi zorladim okumak için.Ama kararlıyım.Bu kitabı bitireceğim."Kumarbaz" ve "Yeraltından Notlar" ı okumuştum.İkisi de çok güzeldi.Özellikle "Kumarbaz" ı okurken sanki olayları ben yaşıyor gibiydim ve kitap bitmesin istemiştim.Kitapların çevirisi berbat olmasına rağmen bu kadar güzeldi.Çevirisi güzel olsa kim bilir ne kadar etkilenirdim.Mutlaka okuyun.
sanki yıllardır sefiller okuyormuşsun gibi hissediyorumSefiller 5. Cilt sayfa 75 deyim.
Sanki yıllardır sefiller okuyormuşum gibi hissediyorum
Di mi yaaaasanki yıllardır sefiller okuyormuşsun gibi hissediyorum
Şaka canım iyi vakit bulup okuyosun yine
kesinlikleo zaman dublörün dilemmasını okumalısın. bayılacaksın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?