Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bugün "Suç ve Ceza" ya başlayacağım.İnşallah güzeldir.Okuyanınız var mı?
Okuyalı çok oldu ama etkisi hala devam ediyor bende
Çok severim bir ara fırsat yaratıp okusam tekrar keşke
İyi okumalarrr
Çeviri çok önemli klasiklerde hangi yayınevinden okuyacaksın?

Okuyalı çok oldu ama etkisi hala devam ediyor bende
Çok severim bir ara fırsat yaratıp okusam tekrar keşke
İyi okumalarrr
Çeviri çok önemli klasiklerde hangi yayınevinden okuyacaksın?
Teşekkürler. Goa Yayınlarından okuyorum.Bu yayının çevirisi iyiymiş.Diğer 2 kitap Berikan yayinlarıydı.

Heveslendirebildim demek, ne güzel, çok mutlu oldum çünkü Aytmatov'un yeri bambaşkadır bende, gerçek anlamda onunla okur oldum diyebilirim(aslında hala kendimi iyi bit okur olarak görmüyorum da neyse)
Cemile de çok güzeldir aslında,Toprak Ana dan sonra en sevdiğim eseridir, dediğin gibi büyük beklentiyle başladıysan ondan belki aradığını bulamamış olabilirsin
Yüzyüze'yi de şiddetle tavsiye ederim

Ben de hiç okumadım

Sema kaygusuz doyma noktasına başlamaya çalışacağım , daha önce hiç okumadım merak ettiğim bir yazardi

Murat Menteş__Ruhi Mücerret bitti.
Okuduğum ilk kitabıydı, keyif alarak okudum.
Kafa dağıtan, yormayan, kafanızı kaldırdığınızda ya da kulak kabarttığınızda en azından 3-5'ini duyacağınız ifadelerle dolu, anlatımı doğal bir kitap.
Ruhi Mücerret'in 100 yaşına gelmiş, her gün ölmeyi beklerken, her sayfayı çevirdiğimde her olayın ardından ölürsem mezar taşımda şöyle yazdırırım ifadelerini özleyeceğim, hoş aynı durum ufacık farklı benzeri de Civan Kazanova'da da vardı, o da her durum ardında şu icat edilmeseydi kesin ben bulurdum durumunu aklıma getireceğim her zaman.
Neredeyse her başlığın altında küçük yer alan alıntıları okumak da ayrı zevkti.
Ben sevdim, klasiğin üzerine beni dinlendirdi. loliss 'ime bu kitap için teşekkür eder ve susarım. :)

o zaman dublörün dilemmasını okumalısın. bayılacaksın :))

Kumarbazı okudum ben.O da çok güzeldi ama suç ve cezanın yeri bambaşka

__giz__ beğenmene sevindim canım, ben de yakın zamanda okumuştum, hem eğlenceli hem altı çizilesi yerleri pek boldu

bir de az evvel Schinler's List izledim, kesin çoğunuz izlemiştir ama yine de tavsiye edeyim izlemeyenlere
Serenad'ın üstüne iyi geldi

sanki yıllardır sefiller okuyormuşsun gibi hissediyorum
Şaka canım iyi vakit bulup okuyosun yine
Di mi yaaaa
Sanırım Bi ben kaldım. Bayram'dan önce bitirip bu sefilliğe bir son vermek istiyorum artık
Herkese günaydınlar bu arada

günaydınlar iyi haftalar arkadaşlar
bir an önce c.tesi gelsin istiyorum
dün Filin Yolculuğu bitti, çok sevemedim ya da belki de kendimi çok veremedim diye.. değişik bir dili anlatımı var
Huzursuzluğun Kitabı ağır ve zor bir kitap onu ara ara okumaya devam ama dün Anne Frank'in Günlüğüne başladım
ikisi bir arada gitsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…