- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
İyi yolculuklar iyi eğlencelerc.tesi yaklaşık 5 saatlik uçak yolculuğu yapıcam o nedenle baya bir okurum diye düşünüyorum ama yanıma hangi kitabı alsam bilemedim
Görünmez Kentler ile Ağrıdağı Efsanesi ortak etkinlik kitabım onları alayım bari
Sadece başvuruydu canımgörüşme nasıl geçti kuzucuğum
sadece başvuru muydu?
Tek dileğim bu asmuşum, inşallah torpil olmaz, bizim ülkemiz için biraz zor amaHayırlara vesile olsun. İnşallah mülakatında çok iyi geçer. Herkes hakettiğini alır torpilsiz bir şekilde.
İyi canım, sağ olloliss miray hanım napıyor? kitapları seviyor mu?
2 kitap da gerçeklere dayalı.En sevdiğim şey de buydu.Yarıda bırakmayacağım.Bitireceğim.Sanırım benim bir kitap okuma sınırım 4 gün.Çünkü bugün kitaba baslamamin 4.günü.
Aklıma gelmişken 2 kitap önereyim.Irvin D. Yalom-Spinoza Problemi.Felsefi roman.Bir tarafta Spinoza'yi,diğer tarafta Nazi Subayini, Nazi Almanyasini anlatıyor.Çok surukleyiciydi.Ayrıca okuyucuya farklı bir bakış açısı da kazandırıyor.Şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri "Goethe'nin Infazi".Goethe'nin haksız yere infaz kararı verdiği bir kadının hayatını konu alıyor.Kitabın ismine bakınca Goethe infaz ediliyor sanmıştım.O yüzden ilgimi çekmişti kitap.Ayrıca kitap 17.yüzyıl sonu,18.yüzyıl başı Almanyasini da anlatıyor.Orada öyle bir yer vardı ki beni çok etkilemişti.Çok güzel betimlenmiş.
Bu kitaba bayilmama rağmen bir arkadaşım beğenmeyip okumamisti. Çok şaşırmıştım doğrusu.Zevk meselesi tabii.
Geçenlerde önerdiğim "Incir Kuslari"nda da beni çok etkileyen bir yer vardı.
Bahsettiğiniz kitabın filmini izlemiştim.Tavsiye ederim. Irvin D. Yalom'un diğer kitaplarını da okumayı istiyorum.Siz bu yazarın başka kitaplarını okudunuz mu?Tavsiye eder misiniz?Irvin D. Yalom kitaplarını çok seviyorum. Neitzhe ağladığında kitabıda çok güzeldi.
Bilgilendirici kitapları seviyorum.
Listeme ekledim teşekkür ederim
Elif Şafak' ın "Baba ve P.ç" ve "Aşk" kitaplarını okumuştum.Ama ikisini de zerre sevmedim.Bana hiçbir faydası olmadi.Artik Şafak 'ın kitaplarını okumayacağım.yani henüz bitmesine 120 sayfa olmasına rağmen kitaplığıma koyayım diyebileceğim ya da okumanız için ısrar edeceğim bir kitap değil. Hani okudum ama okumasam da olurmuş ...
2 kitabı nasil okuyorsunuz?Ben bir taneyi zor okuyorum.Günaydın
Aşık papağan barı sayfa 162 çok değişik bir kitap tam artık sıkmaya başladı derken birden duygulandırıyor tekrar kendine bağlıyor, çok az kaldı zaten muhtemelen bu akşam bitiririm.
Görünmez kentler sayfa 105 ilerledikçe sanki daha okunası oldu kent tasvirlerinden ziyade Kubilay Han ve Marco Polo nun konuşmalarını daha çok sevdim.
Kahraman Tazeoğlu hiç okumadım. Merak da etmiyorum.Siz neden Tazeoglu'nu sevmiyorsunuz?Ben de Elif Şafak sevmiyorum. Aşk ve baba ve piç okudum. Başka da okumam sanıyorum. Bir de kahraman tazeoğlu sevmiyorum ben
Bir tanesi iş yerinde öğlen arasında okuyorum, diğeri evde akşamları okuyorum zaten evdeki su gibi akıp gidiyor2 kitabı nasil okuyorsunuz?Ben bir taneyi zor okuyorum.
ben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçasıBen de Elif Şafak sevmiyorum. Aşk ve baba ve piç okudum. Başka da okumam sanıyorum. Bir de kahraman tazeoğlu sevmiyorum ben
Bukreyi okuma gafletinde bulundum. Yaşıma hiç uygun değildi. Tamamen ergen kitabı. Hayatımda ilk defa Bi kitabı atlaya atlaya okudum.Kahraman Tazeoğlu hiç okumadım. Merak da etmiyorum.Siz neden Tazeoglu'nu sevmiyorsunuz?
O zaman İskender'i listeme alabilirim canımben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçası
Iskender'e güzel deniyor ama bilemedim şimdi.Çünkü yazardan soğudum iyice.ben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçası
O zaman İskender'i listeme alabilirim canım
Iskender'e güzel deniyor ama bilemedim şimdi.Çünkü yazardan soğudum iyice.
Ben sizin okup beğenmediklerinizi okumadım o yüzden tam bilemiyorum ama bence iskender boş bir kitap değil okunulası bir kitap, tabi kişiden kişiye değişebilirElif Şafak'ın o dönem herkes aşk kitabını okurken ben bitiremedim yarım kalmıştı.
sonra bir kitabını daha okudum şuan adını hatırlayamadım o da sıradan gelmişti.
sanırım bir daha elimi sürmem.
loliss uygun olunca senin miniğe kitap yollamak isterim...
Başka okumadım. Ama çok güzel bir üslubu var.Bahsettiğiniz kitabın filmini izlemiştim.Tavsiye ederim. Irvin D. Yalom'un diğer kitaplarını da okumayı istiyorum.Siz bu yazarın başka kitaplarını okudunuz mu?Tavsiye eder misiniz?
Halide Edip-Mor Salkimli Ev,Reşat Nuri Güntekin -Acımak.Belki okuyan vardır.Bu kitaplar da çok güzeldir.
İskerderi okudum bende. Ama okunmasa da olur dediğim kitaplardan.ben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?