Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi yolculuklar iyi eğlenceler

görüşme nasıl geçti kuzucuğum
sadece başvuru muydu?
Sadece başvuruydu canım

Hayırlara vesile olsun. İnşallah mülakatında çok iyi geçer. Herkes hakettiğini alır torpilsiz bir şekilde.
Tek dileğim bu asmuşum, inşallah torpil olmaz, bizim ülkemiz için biraz zor ama
loliss miray hanım napıyor? kitapları seviyor mu?
İyi canım, sağ ol
Maşallah kitaplarla arası çok iyi, okumayı okula başlamadan öğrendi, her gece okumadan uyumuyo
Sen nasılsın,ne okuyosun bugünlerde

2 kitap da gerçeklere dayalı.En sevdiğim şey de buydu.

Irvin D. Yalom kitaplarını çok seviyorum. Neitzhe ağladığında kitabıda çok güzeldi.
Bilgilendirici kitapları seviyorum.
Listeme ekledim teşekkür ederim
Bahsettiğiniz kitabın filmini izlemiştim.Tavsiye ederim. Irvin D. Yalom'un diğer kitaplarını da okumayı istiyorum.Siz bu yazarın başka kitaplarını okudunuz mu?Tavsiye eder misiniz?
Halide Edip-Mor Salkimli Ev,Reşat Nuri Güntekin -Acımak.Belki okuyan vardır.Bu kitaplar da çok güzeldir.

yani henüz bitmesine 120 sayfa olmasına rağmen kitaplığıma koyayım diyebileceğim ya da okumanız için ısrar edeceğim bir kitap değil. Hani okudum ama okumasam da olurmuş ...
Elif Şafak' ın "Baba ve P.ç" ve "Aşk" kitaplarını okumuştum.Ama ikisini de zerre sevmedim.Bana hiçbir faydası olmadi.Artik Şafak 'ın kitaplarını okumayacağım.
Zülfü Livaneli-Mutluluk'u da sevmemiştim.Bana hiçbir şey katmadi.

2 kitabı nasil okuyorsunuz?Ben bir taneyi zor okuyorum.

Ben de Elif Şafak sevmiyorum. Aşk ve baba ve piç okudum. Başka da okumam sanıyorum. Bir de kahraman tazeoğlu sevmiyorum ben

Elif Şafak'ın o dönem herkes aşk kitabını okurken ben bitiremedim yarım kalmıştı.
sonra bir kitabını daha okudum şuan adını hatırlayamadım o da sıradan gelmişti.
sanırım bir daha elimi sürmem.
loliss uygun olunca senin miniğe kitap yollamak isterim...

O zaman İskender'i listeme alabilirim canım

Iskender'e güzel deniyor ama bilemedim şimdi.Çünkü yazardan soğudum iyice.

Ben sizin okup beğenmediklerinizi okumadım o yüzden tam bilemiyorum ama bence iskender boş bir kitap değil okunulası bir kitap, tabi kişiden kişiye değişebilir

Başka okumadım. Ama çok güzel bir üslubu var.

ben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçası
İskerderi okudum bende. Ama okunmasa da olur dediğim kitaplardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…