Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Devammmm soğumak yok

Canim devam et lutfen. Inanki, iyi ki okumusum diyeceksin. Daha bu kitap icin guzel degil diyen cikmamistir cunku.
Yarıda bırakmayacağım.Bitireceğim.Sanırım benim bir kitap okuma sınırım 4 gün.Çünkü bugün kitaba baslamamin 4.günü.
Aklıma gelmişken 2 kitap önereyim.Irvin D. Yalom-Spinoza Problemi.Felsefi roman.Bir tarafta Spinoza'yi,diğer tarafta Nazi Subayini, Nazi Almanyasini anlatıyor.Çok surukleyiciydi.Ayrıca okuyucuya farklı bir bakış açısı da kazandırıyor.Şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri "Goethe'nin Infazi".Goethe'nin haksız yere infaz kararı verdiği bir kadının hayatını konu alıyor.Kitabın ismine bakınca Goethe infaz ediliyor sanmıştım. O yüzden ilgimi çekmişti kitap.Ayrıca kitap 17.yüzyıl sonu,18.yüzyıl başı Almanyasini da anlatıyor.Orada öyle bir yer vardı ki beni çok etkilemişti.Çok güzel betimlenmiş.
Bu kitaba bayilmama rağmen bir arkadaşım beğenmeyip okumamisti. Çok şaşırmıştım doğrusu.Zevk meselesi tabii.
Geçenlerde önerdiğim "Incir Kuslari"nda da beni çok etkileyen bir yer vardı.

çok dikkatimi çekti iki kitap da
hemen listeme ekliyorum

Irvin D. Yalom kitaplarını çok seviyorum. Neitzhe ağladığında kitabıda çok güzeldi.
Bilgilendirici kitapları seviyorum.
Listeme ekledim teşekkür ederim

kızlar merhaba,
her ne kadar sohbetlere katılamasam da her gün aralıksız sizi takip ediyorum.
Yani hepiniz benim iş arkadaşım kardeşim gibisiniz:) benim ing. face yok. olsa hepinizi görmek isterdim.
stalk mı diyorlar işte o hastalığa yakalanmak istemiyorum.. neyse uzatmayayım.

Bu aralar elimde Elif Şafak Havva'nın 3 kızı var.
Süründüde süründü...

Hoşgeldin. Beğenmedin mi kitabı ?

Günaydın
Aşık papağan barı sayfa 162 çok değişik bir kitap tam artık sıkmaya başladı derken birden duygulandırıyor tekrar kendine bağlıyor, çok az kaldı zaten muhtemelen bu akşam bitiririm.
Görünmez kentler sayfa 105 ilerledikçe sanki daha okunası oldu kent tasvirlerinden ziyade Kubilay Han ve Marco Polo nun konuşmalarını daha çok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…