Kitap bitince izleyeceğim mutlaka.Filmini çok beğenmiştim.
Suç ve Ceza'da 150.sayfaya geldim ama okumak istemiyorum.
Canim devam et lutfen. Inanki, iyi ki okumusum diyeceksin. Daha bu kitap icin guzel degil diyen cikmamistir cunku.Suç ve Ceza'da 150.sayfaya geldim ama okumak istemiyorum.
Devammmm soğumak yok
Yarıda bırakmayacağım.Bitireceğim.Sanırım benim bir kitap okuma sınırım 4 gün.Çünkü bugün kitaba baslamamin 4.günü.Canim devam et lutfen. Inanki, iyi ki okumusum diyeceksin. Daha bu kitap icin guzel degil diyen cikmamistir cunku.
görüşme nasıl geçti kuzucuğum__giz__ _Cassandra_ Skosnob M maviduvar1 Y yesil_zeytin_ çok teşekkürler kızlar, inşallah hakkımda hayırlısı olur (etiketlemeyi unuttuğum kimse yoktur umarım, varsa kusura bakmasın )
Hayırlara vesile olsun. İnşallah mülakatında çok iyi geçer. Herkes hakettiğini alır torpilsiz bir şekilde.__giz__ _Cassandra_ Skosnob M maviduvar1 Y yesil_zeytin_ çok teşekkürler kızlar, inşallah hakkımda hayırlısı olur (etiketlemeyi unuttuğum kimse yoktur umarım, varsa kusura bakmasın )
Yarıda bırakmayacağım.Bitireceğim.Sanırım benim bir kitap okuma sınırım 4 gün.Çünkü bugün kitaba baslamamin 4.günü.
Aklıma gelmişken 2 kitap önereyim.Irvin D. Yalom-Spinoza Problemi.Felsefi roman.Bir tarafta Spinoza'yi,diğer tarafta Nazi Subayini, Nazi Almanyasini anlatıyor.Çok surukleyiciydi.Ayrıca okuyucuya farklı bir bakış açısı da kazandırıyor.Şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri "Goethe'nin Infazi".Goethe'nin haksız yere infaz kararı verdiği bir kadının hayatını konu alıyor.Kitabın ismine bakınca Goethe infaz ediliyor sanmıştım.O yüzden ilgimi çekmişti kitap.Ayrıca kitap 17.yüzyıl sonu,18.yüzyıl başı Almanyasini da anlatıyor.Orada öyle bir yer vardı ki beni çok etkilemişti.Çok güzel betimlenmiş.
Bu kitaba bayilmama rağmen bir arkadaşım beğenmeyip okumamisti. Çok şaşırmıştım doğrusu.Zevk meselesi tabii.
Geçenlerde önerdiğim "Incir Kuslari"nda da beni çok etkileyen bir yer vardı.
Irvin D. Yalom kitaplarını çok seviyorum. Neitzhe ağladığında kitabıda çok güzeldi.Yarıda bırakmayacağım.Bitireceğim.Sanırım benim bir kitap okuma sınırım 4 gün.Çünkü bugün kitaba baslamamin 4.günü.
Aklıma gelmişken 2 kitap önereyim.Irvin D. Yalom-Spinoza Problemi.Felsefi roman.Bir tarafta Spinoza'yi,diğer tarafta Nazi Subayini, Nazi Almanyasini anlatıyor.Çok surukleyiciydi.Ayrıca okuyucuya farklı bir bakış açısı da kazandırıyor.Şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri "Goethe'nin Infazi".Goethe'nin haksız yere infaz kararı verdiği bir kadının hayatını konu alıyor.Kitabın ismine bakınca Goethe infaz ediliyor sanmıştım.O yüzden ilgimi çekmişti kitap.Ayrıca kitap 17.yüzyıl sonu,18.yüzyıl başı Almanyasini da anlatıyor.Orada öyle bir yer vardı ki beni çok etkilemişti.Çok güzel betimlenmiş.
Bu kitaba bayilmama rağmen bir arkadaşım beğenmeyip okumamisti. Çok şaşırmıştım doğrusu.Zevk meselesi tabii.
Geçenlerde önerdiğim "Incir Kuslari"nda da beni çok etkileyen bir yer vardı.
Hoşgeldin. Beğenmedin mi kitabı ?kızlar merhaba,
her ne kadar sohbetlere katılamasam da her gün aralıksız sizi takip ediyorum.
Yani hepiniz benim iş arkadaşım kardeşim gibisiniz:) benim ing. face yok. olsa hepinizi görmek isterdim.
stalk mı diyorlar işte o hastalığa yakalanmak istemiyorum..neyse uzatmayayım.
Bu aralar elimde Elif Şafak Havva'nın 3 kızı var.
Süründüde süründü...
yani henüz bitmesine 120 sayfa olmasına rağmen kitaplığıma koyayım diyebileceğim ya da okumanız için ısrar edeceğim bir kitap değil. Hani okudum ama okumasam da olurmuş ...Hoşgeldin. Beğenmedin mi kitabı ?
Yolculuk nereye canımc.tesi yaklaşık 5 saatlik uçak yolculuğu yapıcam o nedenle baya bir okurum diye düşünüyorum ama yanıma hangi kitabı alsam bilemedim
Görünmez Kentler ile Ağrıdağı Efsanesi ortak etkinlik kitabım onları alayım bari
ay evet ya yazdım sonra hatırladım iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler sanaLizbon
Sonra da Amsterdam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?