Ben de Elif Şafak sevmiyorum. Aşk ve baba ve piç okudum. Başka da okumam sanıyorum. Bir de kahraman tazeoğlu sevmiyorum ben
ben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçası
Elif Şafak'ın o dönem herkes aşk kitabını okurken ben bitiremedim yarım kalmıştı.
sonra bir kitabını daha okudum şuan adını hatırlayamadım o da sıradan gelmişti.
sanırım bir daha elimi sürmem.
loliss uygun olunca senin miniğe kitap yollamak isterim...
Ben de Ayşe Kulin-Bir Varmış Bir Yokmuş kitabını okumuştum.Çok beğendim.Bir tarafında gerçek hikayeler diğer tarafında kurgu hikayeler var.Tavsiye ederim.Hem kısa hikayeler olduğu için hiç sıkılmamıştım.Ayşe Kulin Hüzün okuyorum şuan otobiyografi serisinin son kitabı ara vererek okudum ama çok sevdim seriyi
Ayşe Kulin 'in dili ve anlatımı çok hoş. Sevdim ben. Gerçi sadece 1 kitabını okudum ama olsunBen de Ayşe Kulin-Bir Varmış Bir Yokmuş kitabını okumuştum.Çok beğendim.Bir tarafında gerçek hikayeler diğer tarafında kurgu hikayeler var.Tavsiye ederim.Hem kısa hikayeler olduğu için hiç sıkılmamıştım.
Yokmuş gibi davran bence. Görme, duyma. En iyisi bu.Bu aralar canım sıkkın.Okulların açılmasına az kaldı ve hoşlandığım kişinin yüzünü görmek istemiyorum.Sırf bunun yüzünden okula gitmek istemiyorum.
Konuyu merak edenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-neden-boyle-davraniyor.924040/
Öyle yapacağım ama zor olacak benim için.Ondan hoşlandığımı bilmese daha rahat olurdum.Yokmuş gibi davran bence. Görme, duyma. En iyisi bu.
Buna niye takıyosun ki, ayıp değil yaptıgın. Gayet normal. Hatta Çok securca. Erkekler söyleyince birşey yok da, kadınlar ilgisini söyleyince neden ayıp olsun? Bizim de kalbimiz var. (Her ne kadar kalp sevme organı değilse deÖyle yapacağım ama zor olacak benim için.Ondan hoşlandığımı bilmese daha rahat olurdum.
---------------------
"Hoş görün, affedin beni Rodyan Romanoviç.Soyadınız böyle idi değil mi tosunum?"
Suç ve Ceza
Tosunum nedir ya?Böyle bir eserde bu kelimeyi göreceğimi tahmin etmezdim.
Yaptığım şey için kendimle gurur duyuyorum zaten.Ama o benim duygularımı bildiği için bazen çok geriliyorum o kadar.Buna niye takıyosun ki, ayıp değil yaptıgın. Gayet normal. Hatta Çok securca. Erkekler söyleyince birşey yok da, kadınlar ilgisini söyleyince neden ayıp olsun? Bizim de kalbimiz var. (Her ne kadar kalp sevme organı değilse de)
Bu konularda kadın erkek eşit olmalı bence artık. Hiç takma kafana. Hem herkes birbirinden hoşlanacak diye bir kural da yok. Sevmek gurur duyulacak birşey, utanılacak değil. o yüzden kendini kötü hissetme boş yere.
Canım ömürlük değil ya bu duygu. Unutmuş gibi davranacaksın işte. Gereğinden fazla neşeli olacaksın. Uzaktan onu görünce telefona yapışıp, biriyle konuşuyormuş gibi yapacaksın. Agzın kulaklarında. Öyle ki karşı cinsten biriyle konuştugun her halinden belli olacak. O da hayatında başkasının oldugunu düşünecek. Sende bu gerilimden kurtulacaksın. Bir süre böyle takıl.Yaptığım şey için kendimle gurur duyuyorum zaten.Ama o benim duygularımı bildiği için bazen çok geriliyorum o kadar.
Zaten hiçbir zaman umrumda olmadı kendisi.Yani hareketlerimle bunu belli etmedim.Özellikle son zamanlarda ilgim başka taraflardaydı.O da bunu farketmiş olacak ki aval aval bakıyordu bana-konumda yazdığım durum-.Canım ömürlük değil ya bu duygu. Unutmuş gibi davranacaksın işte. Gereğinden fazla neşeli olacaksın. Uzaktan onu görünce telefona yapışıp, biriyle konuşuyormuş gibi yapacaksın. Agzın kulaklarında. Öyle ki karşı cinsten biriyle konuştugun her halinden belli olacak. O da hayatında başkasının oldugunu düşünecek. Sende bu gerilimden kurtulacaksın. Bir süre böyle takıl.
E niye geriliyorsun o zaman bu kadar?Zaten hiçbir zaman umrumda olmadı kendisi.Yani hareketlerimle bunu belli etmedim.Özellikle son zamanlarda ilgim başka taraflardaydı.O da bunu farketmiş olacak ki aval aval bakıyordu bana-konumda yazdığım durum-.
Tavsiyeniz için teşekkürler.Fakat hiç rol yapamam ben.Gerek de duymuyorum açıkçası.
Belki gerginlik belki de heyecan benimkisi.Ben de daha kendimi çözemedim Bazen içimden gerilmiş oluyorum veya heyecanlanıyorum.Kimse anlamıyor.E niye geriliyorsun o zaman bu kadar?
nası öğrendi lolisSadece başvuruydu canım
Tek dileğim bu asmuşum, inşallah torpil olmaz, bizim ülkemiz için biraz zor ama
İyi canım, sağ ol
Maşallah kitaplarla arası çok iyi, okumayı okula başlamadan öğrendi, her gece okumadan uyumuyo
Sen nasılsın,ne okuyosun bugünlerde
aşkın celladı, ergen terapisi ve bağışlanan terap kitaaplarını okumuştum sevdim ben. ama en çok niçe( yazamadı) ağladığındayı sevdim.Bahsettiğiniz kitabın filmini izlemiştim.Tavsiye ederim. Irvin D. Yalom'un diğer kitaplarını da okumayı istiyorum.Siz bu yazarın başka kitaplarını okudunuz mu?Tavsiye eder misiniz?
Halide Edip-Mor Salkimli Ev,Reşat Nuri Güntekin -Acımak.Belki okuyan vardır.Bu kitaplar da çok güzeldir.
ben elif şafak çok severim özellikle iskendere kadar olan kitapları çok özeldir benim için.Elif Şafak' ın "Baba ve P.ç" ve "Aşk" kitaplarını okumuştum.Ama ikisini de zerre sevmedim.Bana hiçbir faydası olmadi.Artik Şafak 'ın kitaplarını okumayacağım.
Zülfü Livaneli-Mutluluk'u da sevmemiştim.Bana hiçbir şey katmadi.
aynen araf benim için çok ayrıdır çok etkilemiştir.Elif Şafak'dan Aşk , Baba ve piç , Ustam ve Ben , Araf okudum en çok Arafı beğenmiştim dolu dolu bir kitap birde Mahrem vardı o hala yarım duruyor bir türlü içine giremedim kitabın
Çok teşekkürler canım benim, düşünmen, teklif etmen bile çok mutlu etti, eksik olmaElif Şafak'ın o dönem herkes aşk kitabını okurken ben bitiremedim yarım kalmıştı.
sonra bir kitabını daha okudum şuan adını hatırlayamadım o da sıradan gelmişti.
sanırım bir daha elimi sürmem.
loliss uygun olunca senin miniğe kitap yollamak isterim...
Bu nasıl bi çeviridir AllahımÖyle yapacağım ama zor olacak benim için.Ondan hoşlandığımı bilmese daha rahat olurdum.
---------------------
"Hoş görün, affedin beni Rodyan Romanoviç.Soyadınız böyle idi değil mi tosunum?"
Suç ve Ceza
Tosunum nedir ya?Böyle bir eserde bu kelimeyi göreceğimi tahmin etmezdim.
Kendi kendine öğrendi desem yalan olmaz canım, harfleri falan çok soruyodu, abc şarkısından biliyodu zaten nasıl yazılır falan diye çok sordunası öğrendi lolis
Naber Rodyan kanki? demek geldi içimden.Çok güldüm tosunuma.Çok teşekkürler canım benim, düşünmen, teklif etmen bile çok mutlu etti, eksik olma
Bu nasıl bi çeviridir Allahım
Kendi kendine öğrendi desem yalan olmaz canım, harfleri falan çok soruyodu, abc şarkısından biliyodu zaten nasıl yazılır falan diye çok sordu
Hece hece derken baktık bayağı okuyo
Bi yönden iyi olmadı ama şu an 68 aylık ve ilkokula başlayacak, geçen yıl son aylarda anasınıfında çok sıkıldı çünkü
Minyon bi çocuk bi de, nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?