Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de Elif Şafak sevmiyorum. Aşk ve baba ve piç okudum. Başka da okumam sanıyorum. Bir de kahraman tazeoğlu sevmiyorum ben

ben İskender'i okudum sadece ama çok beğenmiştim açıkçası

Elif Şafak'dan Aşk , Baba ve piç , Ustam ve Ben , Araf okudum en çok Arafı beğenmiştim dolu dolu bir kitap birde Mahrem vardı o hala yarım duruyor bir türlü içine giremedim kitabın

Ayşe Kulin Hüzün okuyorum şuan otobiyografi serisinin son kitabı ara vererek okudum ama çok sevdim seriyi
Ben de Ayşe Kulin-Bir Varmış Bir Yokmuş kitabını okumuştum.Çok beğendim.Bir tarafında gerçek hikayeler diğer tarafında kurgu hikayeler var.Tavsiye ederim.Hem kısa hikayeler olduğu için hiç sıkılmamıştım.

Ayşe Kulin 'in dili ve anlatımı çok hoş. Sevdim ben. Gerçi sadece 1 kitabını okudum ama olsun
Adı Aylin. Baya serüvenli bir hayat hikayesi. Çok akıcı. İnsanın elinden bırakası gelmiyor.

Yokmuş gibi davran bence. Görme, duyma. En iyisi bu.
Öyle yapacağım ama zor olacak benim için.Ondan hoşlandığımı bilmese daha rahat olurdum.
---------------------
"Hoş görün, affedin beni Rodyan Romanoviç.Soyadınız böyle idi değil mi tosunum?"
Suç ve Ceza
Tosunum nedir ya?Böyle bir eserde bu kelimeyi göreceğimi tahmin etmezdim.

Buna niye takıyosun ki, ayıp değil yaptıgın. Gayet normal. Hatta Çok securca. Erkekler söyleyince birşey yok da, kadınlar ilgisini söyleyince neden ayıp olsun? Bizim de kalbimiz var. (Her ne kadar kalp sevme organı değilse de )
Bu konularda kadın erkek eşit olmalı bence artık. Hiç takma kafana. Hem herkes birbirinden hoşlanacak diye bir kural da yok. Sevmek gurur duyulacak birşey, utanılacak değil. o yüzden kendini kötü hissetme boş yere.

Yaptığım şey için kendimle gurur duyuyorum zaten.Ama o benim duygularımı bildiği için bazen çok geriliyorum o kadar.

Yaptığım şey için kendimle gurur duyuyorum zaten.Ama o benim duygularımı bildiği için bazen çok geriliyorum o kadar.
Canım ömürlük değil ya bu duygu. Unutmuş gibi davranacaksın işte. Gereğinden fazla neşeli olacaksın. Uzaktan onu görünce telefona yapışıp, biriyle konuşuyormuş gibi yapacaksın. Agzın kulaklarında. Öyle ki karşı cinsten biriyle konuştugun her halinden belli olacak. O da hayatında başkasının oldugunu düşünecek. Sende bu gerilimden kurtulacaksın. Bir süre böyle takıl.

Zaten hiçbir zaman umrumda olmadı kendisi.Yani hareketlerimle bunu belli etmedim.Özellikle son zamanlarda ilgim başka taraflardaydı.O da bunu farketmiş olacak ki aval aval bakıyordu bana-konumda yazdığım durum-.
Tavsiyeniz için teşekkürler.Fakat hiç rol yapamam ben.Gerek de duymuyorum açıkçası.

E niye geriliyorsun o zaman bu kadar?

nası öğrendi lolis

aşkın celladı, ergen terapisi ve bağışlanan terap kitaaplarını okumuştum sevdim ben. ama en çok niçe( yazamadı) ağladığındayı sevdim.

ben elif şafak çok severim özellikle iskendere kadar olan kitapları çok özeldir benim için.

Elif Şafak'dan Aşk , Baba ve piç , Ustam ve Ben , Araf okudum en çok Arafı beğenmiştim dolu dolu bir kitap birde Mahrem vardı o hala yarım duruyor bir türlü içine giremedim kitabın
aynen araf benim için çok ayrıdır çok etkilemiştir.

Çok teşekkürler canım benim, düşünmen, teklif etmen bile çok mutlu etti, eksik olma

Bu nasıl bi çeviridir Allahım

nası öğrendi lolis
Kendi kendine öğrendi desem yalan olmaz canım, harfleri falan çok soruyodu, abc şarkısından biliyodu zaten nasıl yazılır falan diye çok sordu
Hece hece derken baktık bayağı okuyo

Bi yönden iyi olmadı ama şu an 68 aylık ve ilkokula başlayacak, geçen yıl son aylarda anasınıfında çok sıkıldı çünkü
Minyon bi çocuk bi de, nasıl olacak bilmiyorum

Naber Rodyan kanki? demek geldi içimden.Çok güldüm tosunuma.
Maşallah tosunum Rodyan'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…