- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Ben mesela bir okulun kütüphanesinden alıp okuyorum. Kütüphane çok uzak çünkü.Cocukla gidemiyorum evime uzak malesef
Hayırlısı olsun hakkında. Bizimde Müdürler yok geleni geri çeviriyoruzBen de Ağrı Dağı Efsanesi ne başlıyorum
Sözleşmeli öğr başvurusundayım, sanırım akşama kadar bekliycem
olabilir benim oglan kitap yırtıyor ben okurken elimden alıyor o yuzden alamıyorum kitap evdekileride sakladım malesef artık o uyurken okumaya çalışacagım eşim 1 2 kitap almış uzun zamandır okuyamıyorsun diye aldım dediBen mesela bir okulun kütüphanesinden alıp okuyorum. Kütüphane çok uzak çünkü.
Milli eğitim ilçelerde Z kütüphaneler kurdu. Okul müdürüyle konuşsan belki faydalanabilirsin.
Hayırlısı olsun hakkında. Bizimde Müdürler yok geleni geri çeviriyoruzİnşallah mülakatında çok iyi geçer.
bende benimkiler yırtmasın diye baza altında saklıyordum ama taşınınca baza altında yer kalmadı kitaplığa koydum baktım ki benimkiler büyümüş en azından artık sadece kendi kitaplarını yırtıyorlarolabilir benim oglan kitap yırtıyor ben okurken elimden alıyor o yuzden alamıyorum kitap evdekileride sakladım malesef artık o uyurken okumaya çalışacagım eşim 1 2 kitap almış uzun zamandır okuyamıyorsun diye aldım dedi
Benim ki cok huysuz mesela örgü ye basladim hobi icin onu bozmaya çalışıyor tv ye bakiyorsam onu kapatıyor vsbende benimkiler yırtmasın diye baza altında saklıyordum ama taşınınca baza altında yer kalmadı kitaplığa koydum baktım ki benimkiler büyümüş en azından artık sadece kendi kitaplarını yırtıyorlar
kaç yaşında ilgi bekliyor demek kiBenim ki cok huysuz mesela örgü ye basladim hobi icin onu bozmaya çalışıyor tv ye bakiyorsam onu kapatıyor vs
3 yaşında canimkaç yaşında ilgi bekliyor demek ki
o zaman huysuz olması ve ilgi beklemesi normal neyse benimkiler 2 tane de birbirleriyle oyalanıp beni rahat bırakıyorlar arada3 yaşında canim
Benimki tek ve malesef yaşıtı yoko zaman huysuz olması ve ilgi beklemesi normal neyse benimkiler 2 tane de birbirleriyle oyalanıp beni rahat bırakıyorlar arada
Oyy canım benim. Tezer özlude beni de dibe cekiyo onla birlikte acï çekiyorumTezer Özlü__Çocukluğun Soğuk Geceleri bitti.
Yazarın okuduğum ikinci kitabı, anlatımını bilmeme rağmen yine beni dibe çekti. Çok kasvetli, isyan dolu, karamsar bir hava hakim kitapta. Hastanede yattığı zamanlardaki anlatımı beni çok etkiledi. Elektroşok tedavisindeki hisleri dile gelmeseydi keşke dedim. Hatta bir yerinde sinema'da Guguk Kuşu filmini seyrediyor ve hemen dışarı çıkıyor. Ve şu dizeleri yazıyor:
"Seyirciler arasında benden başka elektroşok yiyen yok." diye geçiyor aklımdan. Yoksa onların da hemen filmi terk etmeleri gerekirdi."
"Şizofreni kokusunu koklamak" ifadesi de ayrı bir hoşuma gitmedi değil, gerçekten o anlatımıyla o kokuyu aldım diyebilirim.
Bunlara ek olarak; evet cinsel cümleler var, hatta garipseyeceğim ifadeler de yok değildi ama beni etkileyen satırları çizip aklıma yatmayanları gözardı edebildekten sonra sorun olmadı benim için, olay örgüsü bulunmayışı ve anlatımın atlayarak kopuk kopuk ilerlemesi de beni rahatsız etmedi aksine hoşuma gitti, konuşur gibi bir ifadeyi anıların dile gelmesinde daha içten buluyorum.
Kısacası, bana hitap eden bir kitaptı veminerva1988 'nin cicilerindendi, teşekkür ettim. :)
Ahh İstanbulu özledimHerkese selamlaaar
Mutlu günleriniz olsun
Sabah çengelköyde kahvaltı yaptım deniz kenarında kitabımı okudum.Tatil ne güzel şey
En sevdiğimYeni kitabım;
Jane Austen__Gurur ve Önyargı, 393 syf.
Kışın arka arkaya karanlık kitaplar okudum ve resmen depresif bu hal almıştım, haklısın azar azar okunmalı. Ben de çok mutlu oldum başlamana gurur ve onyargi nin filmini de izle bitirinceminerva1988 aynı hisleri yaşıyormuşuz Tezer Özlü'yü okurken canım. Arka arkaya okunacak kitaplar değil, zamana yayarak hepsini okumayı düşünüyorum.
Gurur ve Önyargı da senin seçimin, okumaya başladım ama daha başlardayım, şu an için güzel gidiyor.
Filmini çok beğenmiştim.Yeni kitabım;
Jane Austen__Gurur ve Önyargı, 393 syf.
Kışın arka arkaya karanlık kitaplar okudum ve resmen depresif bu hal almıştım, haklısın azar azar okunmalı. Ben de çok mutlu oldum başlamana gurur ve onyargi nin filmini de izle bitirince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?