Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Cocukla gidemiyorum evime uzak malesef
Ben mesela bir okulun kütüphanesinden alıp okuyorum. Kütüphane çok uzak çünkü.
Milli eğitim ilçelerde Z kütüphaneler kurdu. Okul müdürüyle konuşsan belki faydalanabilirsin.

Ben de Ağrı Dağı Efsanesi ne başlıyorum
Sözleşmeli öğr başvurusundayım, sanırım akşama kadar bekliycem
Hayırlısı olsun hakkında. Bizimde Müdürler yok geleni geri çeviriyoruz İnşallah mülakatında çok iyi geçer.

olabilir benim oglan kitap yırtıyor ben okurken elimden alıyor o yuzden alamıyorum kitap evdekileride sakladım malesef artık o uyurken okumaya çalışacagım eşim 1 2 kitap almış uzun zamandır okuyamıyorsun diye aldım dedi

bende benimkiler yırtmasın diye baza altında saklıyordum ama taşınınca baza altında yer kalmadı kitaplığa koydum baktım ki benimkiler büyümüş en azından artık sadece kendi kitaplarını yırtıyorlar

Benim ki cok huysuz mesela örgü ye basladim hobi icin onu bozmaya çalışıyor tv ye bakiyorsam onu kapatıyor vs

Oyy canım benim. Tezer özlude beni de dibe cekiyo onla birlikte acï çekiyorum

minerva1988 aynı hisleri yaşıyormuşuz Tezer Özlü'yü okurken canım. Arka arkaya okunacak kitaplar değil, zamana yayarak hepsini okumayı düşünüyorum.
Gurur ve Önyargı da senin seçimin, okumaya başladım ama daha başlardayım, şu an için güzel gidiyor.

Kışın arka arkaya karanlık kitaplar okudum ve resmen depresif bu hal almıştım, haklısın azar azar okunmalı. Ben de çok mutlu oldum başlamana gurur ve onyargi nin filmini de izle bitirince

Kışın arka arkaya karanlık kitaplar okudum ve resmen depresif bu hal almıştım, haklısın azar azar okunmalı. Ben de çok mutlu oldum başlamana gurur ve onyargi nin filmini de izle bitirince

Evet, kış havası da çok müsait zaten depresif halde takılmaya, kitaplar da üstüne tuz-biber olmuş resmen.
Sırayla gidiyorum, sıra senin cicilerdeydi, hem bu aya bir klasik iyi giderdi, güncellerin arasına klasik serpiştirince daha keyif alıyorum okuduklarımdan. :)
Filmini de izlerim, not ettim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…