Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitap ve film muhabbeti en sevdiğim
Bi ara Y yesil_zeytin_ gibi nazi dönemi filmlerine sarmıştım. Hayat Güzeldir'i de o dönem izledim. Bu ara sanırım kafa boşaltmak için film izlediğimden dolayı Hint filmleri izliyorum genelde. Önyargımı kırdım sonunda sevgilim sayesinde, AAmir Kahn'ı ağzım açık izleyip iç geçirip duruyorum, adam tepeleyecek bigün beni

Senin eklediğin sudenaz doğru ise bende ekledim

senin unutkanlık bana mı geçti acaba
bu 2 oldu

yaşlanıyoruz melindacığımız

Hint filmlerini çok severim. Çok ta izlemişimdir. ama malum çok uzun

Hint filmi izliyorum diyen herkese Barfi'yi tavsiye ediyorum, sana da edeyim
ben de Aamir Khan çoook severim
ama yaşlanmış çok bak nolmuş

Hint filmlerini çok severim. Çok ta izlemişimdir. ama malum çok uzun

Televizyondaki dizilerden daha kısa en azından diye teselli ediyorum kendimi
Hint filmi izliyorum diyen herkese Barfi'yi tavsiye ediyorum, sana da edeyim
ben de Aamir Khan çoook severim
ama yaşlanmış çok bak nolmuş
Eki Görüntüle 1882955

İlk fırsatta Barfi'yi de izleyeyim o zaman
Şimdilik favorim PK. Resmen bayıldım filme. Açıp açıp izleyip saçma sapan gülüp ağlayasım var
Yalnız henüz aşkım taze olduğundan dolayı sanırım adamın bu hali bile güzel geldi bana

yok güzel zaten ama yaşlanmış çok
aslında yaşının baya olduğunu biliyoduk ama filmlerde hiç göstermiyo ya
Ghajini izledin mi, izlemediysek mutlaka izle

Veer Zaara, Ghajini,Yerdeki Yıldızlar
3 idiots ve My name i Khan istemişsindir diye düşünüyorum. Aklıma bunlar geldi. Pk Çok güzel.
Pi'nin yaşamı var. Biraz farklı bir konusu var.

Amir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)

Amir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)
Sağol canım. Aklına gelirse yaz izlerim. Melinda da izler çok kore filmi. o isim verebilirim sanırım.

yok güzel zaten ama yaşlanmış çok
aslında yaşının baya olduğunu biliyoduk ama filmlerde hiç göstermiyo ya
Ghajini izledin mi, izlemediysek mutlaka izle

Adam filmlerde bildiğin 18 duruyor. o filmler 30 yıl önce çekilmiş olamaz dimi

Veer Zaara, Ghajini,Yerdeki Yıldızlar
3 idiots ve My name i Khan istemişsindir diye düşünüyorum. Aklıma bunlar geldi. Pk Çok güzel.
Pi'nin yaşamı var. Biraz farklı bir konusu var.

Hint filmlerini çok seviyorum diye artistlendiğime bakma asmu, bi PK'i izledim bi de 3 İdiots'u
İlk sırada My name is Khan var. Onu yurtta da çok söylerdi arkadaşlarım izle diye de Hint filmi izlemem diye tutturduğumdan izlemezdim Sonra Barfi, sonra da Ghajini o zaman

Korelilerin dilini sevmiyorum ya, en romantik sahnede bile gülesim geliyor bikaç defa dizilerinden izlemeye çalıştım ama yok adapte olamıyorum
Belki bigün Kore filmlerine olan önyargımda geçer de izlerim

PK benimde favorim birde 3 idiots ikisi de çok güzel

Benim benden 2 yaş büyük ablam var.O okula giderken ben daha başlamamıştım.Okuldan gelirdi yanında otururum, yazdıklarına bakardım,önlüğünü giyerdim falan.Gündüzleri trtde okuma yazma bilmeyen yetişkinler için dersler olurdu onları izlerdim.Bir de susam sokağı vardıŞimdi olsa yine izlerim.O da çok eğitici bir programdı.Derken derken hepsi birleşti ve ben ilkokula başladığımda baya okuma yazma biliyordum.Hatta öğretmen ilk gün tahtaya gerekli malzemeleri,defterleri falan yazmıştı.Herkesin anne babası not almıştı da ben kendim yazmıştımYalnız sonra sonra bu durum okuldan soğuttu beni.Ben okuma yazma bilirken herkes düz çizgi eğik çizgi çalışıyodu.Sıkılıyordum okulda çok.Öğretmen anneme sınıf atlatın 2 ye geçsin dedi.Yaşıtlarımla okuyayım diye geçirmediler halbuki ocak doğumluyum.Aslında geçirselermiş de yaşıtlarımla okumuş olurmuşum:)Her işte bir hayır vardır.
Demem o ki eğer miraycık da benim gibi olursa sıkılmaması için alternatiflet düşünülebilir

Sağol canım. Aklına gelirse yaz izlerim. Melinda da izler çok kore filmi. o isim verebilirim sanırım.

ben de Koreciyim
Kore mi dediniz?Çok severim.Ben Kore filminden çok dizileri izlerim.Forumda da Kore dizi severler konusu var.Ama şu sıralar kimse bir şey yazmıyor.

Kore mi dediniz?Çok severim.Ben Kore filminden çok dizileri izlerim.Forumda da Kore dizi severler konusu var.Ama şu sıralar kimse bir şey yazmıyor.
eskiden çok takılırdım o konuya
Asmin vardı bana Kore dizisi filmi sevdiren
ilk izlediğim film Daisy
ilk izlediğim dizi I'm sorry I love you idi
çok kıymetli ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…