@COLIN ve @azimli anne sizleri ekledim
vikitap çok güzel bir sitedir, kullanmaya alışınca vazgeçilmeziniz olur
orada liste de yaptık biz okumak istediklerimizi falan
kitap yorumlarını okuyup hoşumuza gidenleri eklemek güzel
senin unutkanlık bana mı geçti acaba
bu 2 oldu
Kitap ve film muhabbeti en sevdiğim
Bi ara Y yesil_zeytin_ gibi nazi dönemi filmlerine sarmıştım. Hayat Güzeldir'i de o dönem izledim. Bu ara sanırım kafa boşaltmak için film izlediğimden dolayı Hint filmleri izliyorum genelde. Önyargımı kırdım sonunda sevgilim sayesinde, AAmir Kahn'ı ağzım açık izleyip iç geçirip duruyorum, adam tepeleyecek bigün beni
Hint filmi izliyorum diyen herkese Barfi'yi tavsiye ediyorum, sana da edeyimKitap ve film muhabbeti en sevdiğim
Bi ara Y yesil_zeytin_ gibi nazi dönemi filmlerine sarmıştım. Hayat Güzeldir'i de o dönem izledim. Bu ara sanırım kafa boşaltmak için film izlediğimden dolayı Hint filmleri izliyorum genelde. Önyargımı kırdım sonunda sevgilim sayesinde, AAmir Kahn'ı ağzım açık izleyip iç geçirip duruyorum, adam tepeleyecek bigün beni
Ben şokHint filmi izliyorum diyen herkese Barfi'yi tavsiye ediyorum, sana da edeyim
ben de Aamir Khan çoook severim
ama yaşlanmış çok bak nolmuş
Eki Görüntüle 1882955
Hint filmlerini çok severim. Çok ta izlemişimdir. ama malum çok uzun
Hint filmi izliyorum diyen herkese Barfi'yi tavsiye ediyorum, sana da edeyim
ben de Aamir Khan çoook severim
ama yaşlanmış çok bak nolmuş
Eki Görüntüle 1882955
yok güzel zaten ama yaşlanmış çokTelevizyondaki dizilerden daha kısa en azından diye teselli ediyorum kendimi
İlk fırsatta Barfi'yi de izleyeyim o zaman
Şimdilik favorim PK. Resmen bayıldım filme. Açıp açıp izleyip saçma sapan gülüp ağlayasım var
Yalnız henüz aşkım taze olduğundan dolayı sanırım adamın bu hali bile güzel geldi bana
Televizyondaki dizilerden daha kısa en azından diye teselli ediyorum kendimi
Şimdilik favorim PK. Resmen bayıldım filme. Açıp açıp izleyip saçma sapan gülüp ağlayasım var
Yalnız henüz aşkım taze olduğundan dolayı sanırım adamın bu hali bile güzel geldi bana
Amir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)Kitap ve film muhabbeti en sevdiğim
Sağol canım. Aklına gelirse yaz izlerim. Melinda da izler çok kore filmi. o isim verebilirim sanırım.Amir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)
yok güzel zaten ama yaşlanmış çok
aslında yaşının baya olduğunu biliyoduk ama filmlerde hiç göstermiyo ya
Ghajini izledin mi, izlemediysek mutlaka izle
Veer Zaara, Ghajini,Yerdeki Yıldızlar
3 idiots ve My name i Khan istemişsindir diye düşünüyorum. Aklıma bunlar geldi. Pk Çok güzel.
Pi'nin yaşamı var. Biraz farklı bir konusu var.
Amir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)
PK benimde favorim birde 3 idiots ikisi de çok güzelTelevizyondaki dizilerden daha kısa en azından diye teselli ediyorum kendimi
PK benimde favorim birde 3 idiots ikisi de çok güzel
"Bajrangi Bhaijaan" filmi de çok güzelListeyi genişleteceğim inşallah
ben de KoreciyimAmir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)
Çok teşekkürler canım benim, düşünmen, teklif etmen bile çok mutlu etti, eksik olma
Bu nasıl bi çeviridir Allahım
Kendi kendine öğrendi desem yalan olmaz canım, harfleri falan çok soruyodu, abc şarkısından biliyodu zaten nasıl yazılır falan diye çok sordu
Hece hece derken baktık bayağı okuyo
Bi yönden iyi olmadı ama şu an 68 aylık ve ilkokula başlayacak, geçen yıl son aylarda anasınıfında çok sıkıldı çünkü
Minyon bi çocuk bi de, nasıl olacak bilmiyorum
Amir khan candır ya :) kore filmi veya dizisi de öneririm ben çok mutlu oluyorum. İsim şu anda aklımda yok çünkü kalıcı diil hiç biri :)
Sağol canım. Aklına gelirse yaz izlerim. Melinda da izler çok kore filmi. o isim verebilirim sanırım.
Kore mi dediniz?Çok severim.Ben Kore filminden çok dizileri izlerim.Forumda da Kore dizi severler konusu var.Ama şu sıralar kimse bir şey yazmıyor.ben de Koreciyim
eskiden çok takılırdım o konuyaKore mi dediniz?Çok severim.Ben Kore filminden çok dizileri izlerim.Forumda da Kore dizi severler konusu var.Ama şu sıralar kimse bir şey yazmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?