tavsiye ettiğin filmler varsa alabilirim:)Kore mi dediniz?Çok severim.Ben Kore filminden çok dizileri izlerim.Forumda da Kore dizi severler konusu var.Ama şu sıralar kimse bir şey yazmıyor.
beni de almamışlar okula. ezilirim diye. öğretmenim hep elimden tutup aşağıya indiririyordu:)Skosnob aynı durumu ben de yaşamışım, annemler de yaşıtlarıyla okusun demiş, öğretmen de benim sürekli yerimi değiştirirdi, birlikte okuma yaptırtırdı. Bir de ben o zamanlar zayıf ve minikmişim baya ezerler beni diye okula da erken başlayamamışım, tam vaktinde almışlar.
Only You,The Man From Nowhere,My Little Bride.Çok film izlemediğim için ilk aklıma gelenler bunlar.tavsiye ettiğin filmler varsa alabilirim:)
beni de almamışlar okula. ezilirim diye. öğretmenim hep elimden tutup aşağıya indiririyordu:)
giz biz senle sefilleri okuyacaktık değil mi? ben minevrayla karıştırdım sanırım
Ay evet öyle oluyordu benim de, prenses modubeni de almamışlar okula. ezilirim diye. öğretmenim hep elimden tutup aşağıya indiririyordu:)
giz biz senle sefilleri okuyacaktık değil mi? ben minevrayla karıştırdım sanırım
Only You,The Man From Nowhere,My Little Bride.Çok film izlemediğim için ilk aklıma gelenler bunlar.
biraz daha erteleyelimAy evet öyle oluyordu benim de, prenses modu
Evet beraber okuyacaktık, bu ay bittikten sonra olsa uyar mı sana ? Ben daha satın almadım da kitapları, Ankara'ya döndüğümde alayım diyorum, burdan bir de onları taşımayayım.
selam bende geldim.... mesneviyi okumaya çalışıyorum.... öfff ne kalın kitap o öyle yaa... bi de sıkıcı geldi bana ama inat ettim okucam.....valla kitap okumaktan soğuttu beni.... daldan dala ne çok konuşmuşlar kendi aralarında :)
biraz daha erteleyelim
Bende de var. bazen rastgele açıp okuyorum. o şekilde daha iyi oluyor bence.
Only You,The Man From Nowhere,My Little Bride.Çok film izlemediğim için ilk aklıma gelenler bunlar.
Sabah haberlerde gordum bende bunu. Cok merak ettim. Izleyecegim mutlaka. Izlemediyseniz siz de izleyin.öylemi mutlaka okumalıyım bende
tavsiye edeceğin başka film varsa alabilirim
George Cloney' e benzemis sanki.Hint filmi izliyorum diyen herkese Barfi'yi tavsiye ediyorum, sana da edeyim
ben de Aamir Khan çoook severim
ama yaşlanmış çok bak nolmuş
Eki Görüntüle 1882955
Sabah haberlerde gordum bende bunu. Cok merak ettim. Izleyecegim mutlaka. Izlemediyseniz siz de izleyin.
Haçiko: Bir Köpeğin Hikayesi
Benim çocuklarla beraber izlemiştik Haçikoyu hep beraber ağladık, arada bir aklımıza geldi mi anarızSabah haberlerde gordum bende bunu. Cok merak ettim. Izleyecegim mutlaka. Izlemediyseniz siz de izleyin.
Haçiko: Bir Köpeğin Hikayesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?