Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Skosnob aynı durumu ben de yaşamışım, annemler de yaşıtlarıyla okusun demiş, öğretmen de benim sürekli yerimi değiştirirdi, birlikte okuma yaptırtırdı. Bir de ben o zamanlar zayıf ve minikmişim baya ezerler beni diye okula da erken başlayamamışım, tam vaktinde almışlar.

Kore mi dediniz?Çok severim.Ben Kore filminden çok dizileri izlerim.Forumda da Kore dizi severler konusu var.Ama şu sıralar kimse bir şey yazmıyor.
tavsiye ettiğin filmler varsa alabilirim:)

beni de almamışlar okula. ezilirim diye. öğretmenim hep elimden tutup aşağıya indiririyordu:)
giz biz senle sefilleri okuyacaktık değil mi? ben minevrayla karıştırdım sanırım

Only You,The Man From Nowhere,My Little Bride.Çok film izlemediğim için ilk aklıma gelenler bunlar.

beni de almamışlar okula. ezilirim diye. öğretmenim hep elimden tutup aşağıya indiririyordu:)
giz biz senle sefilleri okuyacaktık değil mi? ben minevrayla karıştırdım sanırım
Ay evet öyle oluyordu benim de, prenses modu
Evet beraber okuyacaktık, bu ay bittikten sonra olsa uyar mı sana ? Ben daha satın almadım da kitapları, Ankara'ya döndüğümde alayım diyorum, burdan bir de onları taşımayayım.

selam bende geldim.... mesneviyi okumaya çalışıyorum.... öfff ne kalın kitap o öyle yaa... bi de sıkıcı geldi bana ama inat ettim okucam.....valla kitap okumaktan soğuttu beni.... daldan dala ne çok konuşmuşlar kendi aralarında :)

Only You,The Man From Nowhere,My Little Bride.Çok film izlemediğim için ilk aklıma gelenler bunlar.

teşekkür ederim

biraz daha erteleyelim

Bende de var. bazen rastgele açıp okuyorum. o şekilde daha iyi oluyor bence.

Bende de var. bazen rastgele açıp okuyorum. o şekilde daha iyi oluyor bence.

evet öyle bende öyle yapıyordum... zaten içindeki bir çok şeyi biliyorum.... ama bu sefer tamamını okumuş olmak istedim.... insan kitabı bitse de kurtulsam diye okurmu yaaa :))) neyse 85. sayfadayım sanırım akşamada okur yazarım....

bende senden önce ben filmini izledim.... kitabını da okumuştum.... filmide hoş olmuş :) başrol oyuncusu kız da ne tatlı yaa al evde besle... insan o kadar güler yüzlü olaur mu yaa...

Bir de Will Smith'in bir filmi var. Umudunu kaybetme. Muhtesem bir film. Ben aglayarak izledim. Dram sevenler izleyebilir.

Bu arada, vikitap gercekten guzel bir platform. Daha once kesfedemedigim icin uzuldum. Bende sizleri ekledim kizlar.
Yuzbasinin kizi 70. Sayfadayim. Hikaye gibi bisey bu. Yoksa hikaye mi bilmiyorum ki. Cok cahilim keske ölsem.
Kitabim yok bu aralar, elime ne gecerse onu okuyorum mecburen.

Sabah haberlerde gordum bende bunu. Cok merak ettim. Izleyecegim mutlaka. Izlemediyseniz siz de izleyin.
Haçiko: Bir Köpeğin Hikayesi
Benim çocuklarla beraber izlemiştik Haçikoyu hep beraber ağladık, arada bir aklımıza geldi mi anarız

Anne Frank'in Hatıra Defteri bitti
Vikitap yorumumu kopyalayayım.. İçim sızlıyo zira

'Hepsinin öleceğini bile bile okumak iç parçalayıcıydı, özellikle Anne'nin geleceğe dair planları, evlenmeye, çocuk sahibi olmaya, gazeteci-yazar olmaya ilişkin hayalleri. Bunların hiçbirinin gerçekleşmemiş olduğunu bilmek çok ama çok üzücü. O sadece genç kızlığa adım atmaya çalışan, bin bir tane hayali olan, yaşama sevinciyle dolu, bir sürü yapmak istediği şey olan, bilgiye aç bir çocuktu. Amsterdam'da onun evini ziyaret edeceğim yakın zaman sonra ve bu kitabı okumuş olarak ziyaret etmem çok daha başka olacak şimdi..'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…