Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"Aynı Yıldızın Altında" filmini izlemediysen eğer izleyebilirsin, orda buevi gösteriyorlardı, hatta içinde geziyorlardı bile.

bu direkt Anne'nin ağzından yazıldığı için çok bir edebi değeri yok, yazım dili de öyle zira o daha çok küçüktü 13 yaşındaydı yazmaya başladığında defteri
ama o dönemlere ilgisi olan, az çok da araştırmış bilgisi olanlara, onlarla birlikte yaşatıyor
o saklandıkları dönemleri, özgürlüğe olan açlıklarını
günlük konuşma diliyle yazmış çoğunlukla ama yine de bazı yerlerde öyle güzel sorgulamaları öyle güzel ifadeleri vardı ki
Anne için çok üzüldüm, etkisinden nasıl çıkacağım bakalım

izledim kuzum, kitabında da filminde de ağla ağla içim dışıma çıkmıştı
evet hatırlıyorum o sahneleri

3 kere izledim, hepsinde de aynı oranda ağladım

Çok merak ettim bu kitabı. Alışveriş listeme ekliyim

bende senden önce ben filmini izledim.... kitabını da okumuştum.... filmide hoş olmuş :) başrol oyuncusu kız da ne tatlı yaa al evde besle... insan o kadar güler yüzlü olaur mu yaa...
Benim yazdığım "Only You" sizin dediğiniz filmden farklı.Sizin bahsettiğiniz şeyin kitabını biliyorum ama okumadım.

Benim yazdığım "Only You" sizin dediğiniz filmden farklı.Sizin bahsettiğiniz şeyin kitabını biliyorum ama okumadım.

farklı evet.... ben de bir öneri olarak yazdım zaten.... senin dediklerinide hafta sonu izlicem bakalım :)

kitabı çok aman aman güzel değil açıkçası hatta sıkıcı ama işte o dönem çok meşhur olmuştu ortalık yıkılıyodu sırf meşhur diye aldım okudum yani :))

Yüzbaşı'nın Kızı'na ben de başlamıştım zamanında ama çevirisi berbat olduğu ve yazım hataları çok olduğu için hemen bırakmıştım.Çeviri çok önemli çok.Herkes çevirmen olmamalı.
Bu arada kitap nasıl gidiyor?Daha sonra ben de okurum belki.

Bana o zaman ergen kız kitabı gibi gelmişti.O yüzden hiç merak etmedim.

Hiç bana göre değilmiş kitap.Çok dramatik.

aaaaaaa bu kitap gerçek yaşanmış bir olay dimi çok merak ediyorum bunu... ama kendime söz verdim evdeki kitapların alayını okumadan kitap almak yok :))) çok acıklı.....

Çeviri hakkaten bana da kötü geldi. Hatta o yüzden hikaye gibi dedim. Çok gündelik konuşma şeklinde çeviri. O döneme ait bir kelime bulmak
Ama sayfası az ve akıcı. O yüzden bitiririm.

Çeviri hakkaten bana da kötü geldi. Hatta o yüzden hikaye gibi dedim. Çok gündelik konuşma şeklinde çeviri. O döneme ait bir kelime bulmak
Ama sayfası az ve akıcı. O yüzden bitiririm.
Bendeki Berikan Yayınevi.Sizdeki hangi yayın?

1 yıl daha anasınıfı fazla gelirdi okuldan soğuyabilir bu sefer de. sıkıntı yapma güzel olur inşallah :)
Ben de tekrar yaparsa soğuyacağına inanıyorum canım, minik ama ezilmez inşallah
Yazı konusunda pek sıkılmaz canım, elyazısı bilmiyo onu da öğrenmesin diye çok uğraştım ama
İşte o bana yeter de artar.
Sen kaç yaşındasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…