Vaktin mi yok canım yoksa kitap okuyasın mı ?Oblomov sayfa 170, okuyamıyorum bugünlerde
21.Sizler kaç yaşındasınız?Ben de tekrar yaparsa soğuyacağına inanıyorum canım, minik ama ezilmez inşallah
Yazı konusunda pek sıkılmaz canım, elyazısı bilmiyo onu da öğrenmesin diye çok uğraştım ama
Sen kaç yaşındasın kuzum
Eline sağlık canımağustos ayına okudugumuz kitaplar bilgisayarıma kavusunca daha guzeli yaparım olmadı usenmem tekrar yazarım. kendinize çok iyi bakın.
Kitabı çok sevdim de vaktim yok bugünlerde kuzumVaktin mi yok canım yoksa kitap okuyasın mı ?
Bu kitabı sevmiştin diye hatırlıyorum da ondan merak ettim.
Ben 2721.Sizler kaç yaşındasınız?
Ellerine sağlık canımağustos ayına okudugumuz kitaplar bilgisayarıma kavusunca daha guzeli yaparım olmadı usenmem tekrar yazarım. kendinize çok iyi bakın.
Kitabı çok sevdim de vaktim yok bugünlerde kuzum
Bu sabah anneme geldim, yolda da hiç okuyamadım şimdi burda da bayrama kadar temizlik yaparız
emeğine sağlık canım benimağustos ayına okudugumuz kitaplar bilgisayarıma kavusunca daha guzeli yaparım olmadı usenmem tekrar yazarım. kendinize çok iyi bakın.
Kizlar tebrik ederim hepinizi. Ne guzel araliksiz kitap okuyorsunuz her ay mutlaka.
Ama melikeeee sen ne yaptin bacim Allah askina?
Citayi cok yukseltmissin.
Gel biraz sana elimi sureyim, belki bana da gecer kitap askin
maşallah melikeciğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?