- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ben de önce çok hevesli idim. Hatta biraz araştırma da yaptım. Rotayı belirledim. Ama sonra oranın kokusu, beslenme problemi beni korkuttu. Sonuçta çocukla gideceğim. Yemek seçiyor. Herşeyi yemiyor. Avrupa'da bile problem yaşıyoruz ki orası daha da değişik.Ben olsam kesin giderdim.Hem değişik kültürler görme hem de iş için bir artı daha ekleme fırsatı olur
Aynen canım.İnsanın ömrü yetmez ki bütün kitapları okuyup bütün filmleri,oyunları seyredip bütün şarkıları dinlemeye...
Spora gitmeyi hergün erteliyorum.Patasana 112. Sayfadayım.
Daha okuyasım var ama spora gitme saatim geldi, döndüğümde halim kalırsa 3-5 sayfa daha okumayı düşünüyorum.
Spora gitmeyi hergün erteliyorum.
Üyeliğim bitti. Yeniden üye olmam lazım. Ha bugün ha yarın derken Bi türlü başlayamadım.
Maşallah sana
Ben 4-5 yıldır evde Leslie vs gibi videolarla spor yapıyorum ancak onların pek faydasını görmemeye başladım. Salona da o nedenle başlamıştım. En geç cumartesi yeniden üye olup devam edeceğim inşallahYaz tatilinde evdeyim, bir yere gitmiyorum diye 3 aylık yaptırmıştım, cuma günü son benim de, artık bitiyor.
Bence en kısa zamanda aktif ettirin, kendinizi daha mutlu hissedersiniz, bir de bir yere üye olmak daha bir istekle yapmama sebep oluyor, sanırım hoca ve grup eşliği olunca daha bir motive oluyorum.
Ben 4-5 yıldır evde Leslie vs gibi videolarla spor yapıyorum ancak onların pek faydasını görmemeye başladım. Salona da o nedenle başlamıştım. En geç cumartesi yeniden üye olup devam edeceğim inşallah
Evet kesinlikle vücut alışıyor Bi Zaman sonra.Rutine çabuk alışıyor vücut, yetersiz geliyor bir süre sonra, ben de spor salonuna gidemediğim zamanlar sizin gibi evde yapıyordum. İnşallah en kısa zamanda düzenli spor hayatına adım atarsınız tekrardan, ben de Ankara'da devam edebilirim umarım.
Ekim de başlayalım mı ya .ben bi 10 gün iptalimince memed okuyacak mıyız
merhaba, aramıza hoşgeldinkızlar aranıza beni de alır mısınız? kitap okumayı çok seviyorum ama zaman yaratmak konusunda beceriksizim. hem çalışıyorum hem de çocuk olunca biraz sıkıntı oluyor ama bunların da bahane olduğunu düşünüyorum. birkaç sayfa okudum çok hoş sohbetiniz var. motive amaçlı takip edip paylaşım yapmak isterim. kural falan var mı? neler yapıyorsunuz?
Ben de önce çok hevesli idim. Hatta biraz araştırma da yaptım. Rotayı belirledim. Ama sonra oranın kokusu, beslenme problemi beni korkuttu. Sonuçta çocukla gideceğim. Yemek seçiyor. Herşeyi yemiyor. Avrupa'da bile problem yaşıyoruz ki orası daha da değişik.
Kafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?