Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben olsam kesin giderdim.Hem değişik kültürler görme hem de iş için bir artı daha ekleme fırsatı olur
Ben de önce çok hevesli idim. Hatta biraz araştırma da yaptım. Rotayı belirledim. Ama sonra oranın kokusu, beslenme problemi beni korkuttu. Sonuçta çocukla gideceğim. Yemek seçiyor. Herşeyi yemiyor. Avrupa'da bile problem yaşıyoruz ki orası daha da değişik.
Kafamda deli sorular...

Patasana 112. Sayfadayım.

Daha okuyasım var ama spora gitme saatim geldi, döndüğümde halim kalırsa 3-5 sayfa daha okumayı düşünüyorum.

Patasana 112. Sayfadayım.

Daha okuyasım var ama spora gitme saatim geldi, döndüğümde halim kalırsa 3-5 sayfa daha okumayı düşünüyorum.
Spora gitmeyi hergün erteliyorum.
Üyeliğim bitti. Yeniden üye olmam lazım. Ha bugün ha yarın derken Bi türlü başlayamadım.
Maşallah sana

ben de spora gitmek istiyorum ama çoook üşeniyorum... aslında fiziken ve ruhen çok ihtiyacım var buna

Kizlar benimde spor salonu uyeligim agustosta bitti. Aylarca gidemedigimde oldu hakkini verdigimde. Illa yillik yapmalari sinirimi bozuyor. Ewde kosu bandiyla idare ederim dedim bir aydir daha cikip kosacam..;(

Benim gittiğim salonun 1, 2,3 ay ve 1 yıllık alternatifleri var. 2 ay üye olursan 2 hafta dondurma Hakkı'n oluyor. Ben bu sefer 2 aylık yapacağım.

Spora gitmeyi hergün erteliyorum.
Üyeliğim bitti. Yeniden üye olmam lazım. Ha bugün ha yarın derken Bi türlü başlayamadım.
Maşallah sana

Yaz tatilinde evdeyim, bir yere gitmiyorum diye 3 aylık yaptırmıştım, cuma günü son benim de, artık bitiyor.
Bence en kısa zamanda aktif ettirin, kendinizi daha mutlu hissedersiniz, bir de bir yere üye olmak daha bir istekle yapmama sebep oluyor, sanırım hoca ve grup eşliği olunca daha bir motive oluyorum.

Ben 4-5 yıldır evde Leslie vs gibi videolarla spor yapıyorum ancak onların pek faydasını görmemeye başladım. Salona da o nedenle başlamıştım. En geç cumartesi yeniden üye olup devam edeceğim inşallah

Ben 4-5 yıldır evde Leslie vs gibi videolarla spor yapıyorum ancak onların pek faydasını görmemeye başladım. Salona da o nedenle başlamıştım. En geç cumartesi yeniden üye olup devam edeceğim inşallah

Rutine çabuk alışıyor vücut, yetersiz geliyor bir süre sonra, ben de spor salonuna gidemediğim zamanlar sizin gibi evde yapıyordum. İnşallah en kısa zamanda düzenli spor hayatına adım atarsınız tekrardan, ben de Ankara'da devam edebilirim umarım.

Evet kesinlikle vücut alışıyor Bi Zaman sonra.
Haftada 4 gün 2 şer saat ayırmam lazım. Gitme gelme de dahil.
Neyse ben Bi silkelenip gideyim en iyisi

Selam kızlar berbat bi döneme başladık hayırlısı diyorum ama meb hayattan soğutu bu sene beni. İlk kazandığım andan beri severek okuyup yaptığım işten nefret ettim 3 günde. Üstüne alerjim patlak verdi. Vs vs her şey üst üste modu.

Sayfaları okumak iyi geldi.
Papatya aç o blogu kim ne derse desin. Hayat hayallerimizi gerceklestiremyecegimiz kadar kısa belki. Yap en kısa zamanda

kızlar aranıza beni de alır mısınız? kitap okumayı çok seviyorum ama zaman yaratmak konusunda beceriksizim. hem çalışıyorum hem de çocuk olunca biraz sıkıntı oluyor ama bunların da bahane olduğunu düşünüyorum. birkaç sayfa okudum çok hoş sohbetiniz var. motive amaçlı takip edip paylaşım yapmak isterim. kural falan var mı? neler yapıyorsunuz?

merhaba, aramıza hoşgeldin
tek kuralımız var, en azından iki günde bir bu sayfaya uğrayıp bildirim yapmak (hangi kitabı okuyorsun, kaçıncı sayfadasın, okuyamıyorsan neden okuyamıyorsun gibi)
sonra elindeki kitabı bitirdiğinde http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-331#post-48125256 bu sayfaya bitirdim diye yazıyorsun, azra2004 arkadaşımız her ayın başında geçen ayın okuma listesini düzenliyor
daimi olursun inşallah
burda çocuklu arkadaşımız çok, motive olursun

Anladım.Çocuk olunca işler değişiyor tabi

Günaydınlar
Saatleri ayarlama enstitüsüne bir türlü devam edemiyorum dün anca 10 sf okuyabilmişim. Çocuklar okula başlayınca sabahları yarım saat daha erken kalkar olduk o yüzden gece de oturamıyorum. Bir de havalardan mı nedir bir uyku halsizlik inşallah düzene gireriz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…