Nesne ve ortam betimlemeleri beni çok sıkıyor ne yalan söyliyimBu şekilde kitap okumak da güçleşiyor benim için.
Ama fiziksel ve ruhsal betimlemelere bayılıyorum. Senin kitabın sanırım benim seveceğim türden. Ekliyim listeme
YA işte okurken kafanda kahramanlarla ilgili bi imaj canlanıyor kafanda. Sonra gidip kitabın filmini çekiyorlar, ve başrollerde kahramanla alakasız kişiler. Tam bir hayal kırıklığıGerçekten de kitap işi zevk işi, seni sıkan şey başkasını mutlu edebiliyor. :) Betimlemeleri sevmemin sebebi sanırım olayları daha çok içselleştirebilmemi sağlaması, kafamda o kitabın filmini çekebiliyorum, en sevdiğim aktörleri de baş role koyuyorum, mis gibi oluyor.
Yer, eşya betimlemesinden çok dediğin gibi duygu betimlemesi ağırlıklı, seversin diye düşünüyorum.
Ben o kitaptan 50 sayfa okuyup bırakmıştım.Güzelse yeniden okusam mı acaba?Bilemedim.günaydın arkadaşlar
Saatleri Ayarlama Enstitüsü 90. sayfadayım, dün akşam elimden bırakasım gelmedi resmen, çok sevdim
ilk sayfalar daha bir genel,kitaba giriş gibi ve eski sözcükler daha fazlaBen o kitaptan 50 sayfa okuyup bırakmıştım.Güzelse yeniden okusam mı acaba?Bilemedim.
YA işte okurken kafanda kahramanlarla ilgili bi imaj canlanıyor kafanda. Sonra gidip kitabın filmini çekiyorlar, ve başrollerde kahramanla alakasız kişiler. Tam bir hayal kırıklığı
oku oku
COLIN @_giz_ bana da aynısı oluyor. Şimdiye kadar izlediğim en iyi uyarlama Açlık Oyunları serisi, Dan Brown'un kitapları için çekilen filmler bir de Aydan Şener'li Çalıkuşu:)
çalışıyorum canım, işteyim şuanY yesil_zeytin_ bakalım ya. kızlar beni bayağı heveslendirdi...inşallah. açarsam ilk sized yazacağım.
_meLinDa_ sen çalışmıyor musun canım? evdeyim yazmışsın sanki de merak ettim bak şimdi....
sabah başladım kitaba. ama çok yoğun okumayacağım. pi yi bitireceğim diye insan üstü bir çaba sergiledim.
ne evle ne de oğluşla ilgilendim. sporu da aksattım.
sabah okudum biraz.
Bizimde tam aksine ilk öğretim haftası diye.çalışıyorum canım, işteyim şuan
hiç iş yapmadım kitap okuyorum demiştim ondan ev izlenimi vermiştir sana
bu aralar sakin benim işler.. yargıda devrim oldu nerdeyse, hakim savcı kalmayınca işler de ağırdan gidiyor
Aydan Şener'in oynadığı benim de favorim, her denk geldiğimde oturur izlerdim, Trt'de ramazan ayında çok yayınlanırdı. :) Dan Brown serisi çok güzeldi, Cehennem'i de çok merak ediyorum mesela, diğer seriyi okumadım o yüzden fikrim yok, beğendiysen listeme ekleyeyim ?
Ben çok beğenmiştim.İlk kitabı tatildeyken okuyup denize bile gitmemiştim:)
_meLinDa_ ben yanlış değerlendirdim demek ki...
ben de bugün çalışmadım desem yeri.
pazartesi çok hızlı başlamıştım.
kafam bulanık ve karışık.
ocak ayında bir uzak doğu ülkesinde eğitim vermem için çağırıyorlar. bir türlü karar veremedim. çok korkuyorum oralardan. ama gitmek de istiyorum. tabi ailecek yine. ayyy bilmiyorum. cevap vermem gerek artık...
Tamam o zaman, listeme ekliyorum. Çok teşekkürler. :) O kadar çok kitap var ki, hangi birini ne zaman okumak fırsat olacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?