- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
şu anda oğuz atay tutunamayanlar okuyorum. yeni başladım, sayfa 30 dayım. teşekkürler cevabın için. ay sonu en azından bir tane bitiririm inşallah.merhaba, aramıza hoşgeldin
tek kuralımız var, en azından iki günde bir bu sayfaya uğrayıp bildirim yapmak (hangi kitabı okuyorsun, kaçıncı sayfadasın, okuyamıyorsan neden okuyamıyorsun gibi)
sonra elindeki kitabı bitirdiğinde http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-331#post-48125256 bu sayfaya bitirdim diye yazıyorsun, @azra2004 arkadaşımız her ayın başında geçen ayın okuma listesini düzenliyor
daimi olursun inşallah
burda çocuklu arkadaşımız çok, motive olursun
saatleri ayarlamayı okuyom ya, sonra daha huzursuzluğun kitabı da devamGünaydın
Kızlar klasik okuma etkinliğine katılacak mısınız? Beni davet etmemişler, baktım sizi de etmemişler
Katılacaksanız birbirimizi davet edelim
_meLinDa_ @_asmunikal_ xyzt-5544 kalinkaselin
rica ederimşu anda oğuz atay tutunamayanlar okuyorum. yeni başladım, sayfa 30 dayım. teşekkürler cevabın için. ay sonu en azından bir tane bitiririm inşallah.
tutunamayanları okuyan arkadaş var mı acaba?
ben zaten heralde bitiremem ekime anca biter. çok kalın bi kitap. acaba sizinle ekimde mi okusam ben de. o da bi seçenek.rica ederim
biz Ortak Okuma Etkinliği sayfasında onu ekim ayında okuyacağız, ama aramızda zamanında okumuş olanlar da var
Günaydın
Kızlar klasik okuma etkinliğine katılacak mısınız? Beni davet etmemişler, baktım sizi de etmemişler
Katılacaksanız birbirimizi davet edelim
_meLinDa_ @_asmunikal_ xyzt-5544 kalinkaselin
Evet o canım, ben de Kamelyalı Kadınla katılsam diyorumKlasik okuma etkinliği facebook sayfasındaki mi?
valla tam da dünden beri Aşk ve Gurur'u okuyordum, sanırım katılabilirim
Evet o canım, ben de Kamelyalı Kadınla katılsam diyorum
ben de hiç yazmıyorum ama bi katılasım geldi nedensee katılalım o zaman
ama ben oraya yazmayı sevmiyorum ya, kendi aramızda katılsak oraya bildirmesek olmaz mı
kitap çılgınları diye bi sayfa, aşırı aktifo sayfa hangi sayfa ki:/ Ya ben neden bulamıyorum hiç. Facete katıldığım kitap grupları hiç aktif değil.
ben de hiç yazmıyorum ama bi katılasım geldi nedense
e biz kendi kendimize okuyalım o zaman
kitap çılgınları diye bi sayfa, aşırı aktif
dur kız ben yarın öbür gün başlarım, sen okuo zaman başladık klasik okumaya gitti
dur kız ben yarın öbür gün başlarım, sen oku
şu anda oğuz atay tutunamayanlar okuyorum. yeni başladım, sayfa 30 dayım. teşekkürler cevabın için. ay sonu en azından bir tane bitiririm inşallah.
tutunamayanları okuyan arkadaş var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?