Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

şu anda oğuz atay tutunamayanlar okuyorum. yeni başladım, sayfa 30 dayım. teşekkürler cevabın için. ay sonu en azından bir tane bitiririm inşallah.
tutunamayanları okuyan arkadaş var mı acaba?

şu anda oğuz atay tutunamayanlar okuyorum. yeni başladım, sayfa 30 dayım. teşekkürler cevabın için. ay sonu en azından bir tane bitiririm inşallah.
tutunamayanları okuyan arkadaş var mı acaba?
rica ederim
biz Ortak Okuma Etkinliği sayfasında onu ekim ayında okuyacağız, ama aramızda zamanında okumuş olanlar da var

rica ederim
biz Ortak Okuma Etkinliği sayfasında onu ekim ayında okuyacağız, ama aramızda zamanında okumuş olanlar da var
ben zaten heralde bitiremem ekime anca biter. çok kalın bi kitap. acaba sizinle ekimde mi okusam ben de. o da bi seçenek.

e katılalım o zaman
ama ben oraya yazmayı sevmiyorum ya, kendi aramızda katılsak oraya bildirmesek olmaz mı
ben de hiç yazmıyorum ama bi katılasım geldi nedense
e biz kendi kendimize okuyalım o zaman

o sayfa hangi sayfa ki:/ Ya ben neden bulamıyorum hiç. Facete katıldığım kitap grupları hiç aktif değil.
kitap çılgınları diye bi sayfa, aşırı aktif

Tunaydin herkese ..
Oglum 2 gundur rahatsiz pek yazamiyorum. Dun de esim isten gelince biraz okuyabildim...

Bugun kitap siparisi verecegim nasipse. Saatleri Ayarlama Enstitusu okuyacaklarim arasindaydi zaten onu kesin alacagim. Onerileriniz varsa bekliyorum.

ay o gruba zaman zaman çok sinir oluyorum
herkes yazar olmuş, saçma sapan kitaplarının reklamını yapıyolar
Ahmet Batman övüyorlar falan
bir ara yazıyordum ama artık sadece atar yapmak için yazıyorum
@_asmunikal_ ciğim ekledi çok atarlanmiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…