Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Evet çalışmayı çok seviyorum.
İşyerğnde boşa düştüğümde bile gereksiz hiç birşey yapmam. Ya kitap yorumlarına bakarım ya da gezilecek yerlere veya kk ya takılıyorum. Birikim topiklerine bakıyorum.
ayyyy bilmem ki....
Aslında düşüncesi bile süper...
Bir sürü notum var. Gezdiğimiz her yerin ne kadar paraya mal olduğunu bile yazarım ben. Oralardan getirdiğim onlarca harita metro bileti müze kartlarıyla dolu Kocaman Bi kutum var.
Çok teşekkürler desteğin için
Özelden adını yazar mısın mahsuru yoksa... İnstagramda eklemek isterim

Evet sen uretmeyi seven insansin. Bilgilerini paylasmak guzel ve seni doyurucu olacaktir bence.
Benim de hayallerim bu yonde umarim benim de kutum anilarla dolar
Basta ben olmak uzere takip edenin mutlaka olur.
Tabii ki yazarim

Evet sen uretmeyi seven insansin. Bilgilerini paylasmak guzel ve seni doyurucu olacaktir bence.
Benim de hayallerim bu yonde umarim benim de kutum anilarla dolar
Basta ben olmak uzere takip edenin mutlaka olur.
Tabii ki yazarim
Çok teşekkür ederim
Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştirmeye çalışacağım...

Sonunda inat ettim Pi yi bitirdim. Yarın saatleri ayarlama enstitüsüne başlarım
Fi ve çi yi sevmiştim ancak Pi yi pek sevmedim. Gereksiz yere çok uzatılmış ve bunun okuyucuya saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Uzatmak için anlaması zor cümleler kurulmuş.
Genel olarak seride bir farkındalık yaratılmaya çalışılmış ancak ben belki yaşımdan dolayı pek etkilenmedim.
Kitabın sonunda bazı kısımların havada kaldığını düşünüyorum.

bence aç Papatyacım, her daim destekçiniz
bu hayatı istediğin gibi yaşayabilmelisin bence.. DonukPudra cığıma katılıyorum, milletin ne dediğini boşver

ay o kutudan bizde de var
bazen açıp bakıyorum, anılarrrrr anılarrrr modunda takılıyorum

Günaydın kızlar
Ayyyy Nasıl destek oldunuz bana.... Çok çok teşekkür ederim kızlar
_meLinDa_ bir gezginin fikri de önemli. Çok teşekkür ederim canım
An itibarıyla saatleri ayarlama enstitüsüne başlıyorum. Yarım saat kadar okurum umarım başka birşeye takılmazsam. Sonra da hazırlanır çıkarım evden

ay o kutudan bizde de var
bazen açıp bakıyorum, anılarrrrr anılarrrr modunda takılıyorum
O kutu Nasıl güzel birşey oluyor değil mi?
Ayyyy ne çok sıra beklemiştik, ayyyyy Oray'a şunu yemiştik....
Oğlum isyan ediyor bazen. Ben bilmem Nereyi görmedim, hatırlamıyorum, o Zaman bebekmişim diye... Ehhhhh diyorum oralara da eşinle git artık....
Mesela git Paris'e eşinle, orada bizi hatırla, çocukluğunu an, anılarını tekrar yaşa....
Ay bak gözlerim doldu....

Günaydın :)

Stefan Zweig__Bir Kadının Yaşamından 24 Saat, Bir Yüreğin Ölümü bitti.

Kitabın adından da anlaşıldığı gibi bu eserde 2 öykü bana kapılarını açtı. İlki ikşncisine göre daha uzun ve de ayrıntılıydı. İlk öyküde yaşını almış bir kadının orta yaş döneminde hayatını çok etkileyen ve yıllar geçmesine rağmen unutamadığı bir 24 saat var. Yazar erkek olmasına rağmen bir kadının iç dünyasını, toplumdaki yerinden dolayı kaygılarını çok güzel betimlemiş, ruhsal tahlilleri ben çok sevdim, beni etkilemeyi başardı. İkinci öyküde de bir adamın ailesinden kendisini soyutlamasını görüyoruz, ailesinin yaşam tarzı kendisine ağır geliyor ve kendi çocukluğundakiyle kıyaslama içine giriyor ve bu ağır fark kendisini iyice dibe çekiyor. Biraz daha uzun tutulabilirmiş, ben o usançı, bıkkkınlığı daha çok iliklerimde hissedebilirmişim. Bir Yüreğin yaşarken nasıl öldüğünü kelimelere dökmüş yazar.
Ben beğendim, duygu ağırşıklı, betimlemesi bıl kitaplar bana göre, yine anlamış oldum. @kitap_asigi 'nın seçtiği üç güzellik de bu kitapla bitmiş oldu, çok teşekkür ederim canım.

Nesne ve ortam betimlemeleri beni çok sıkıyor ne yalan söyliyim Bu şekilde kitap okumak da güçleşiyor benim için.
Ama fiziksel ve ruhsal betimlemelere bayılıyorum. Senin kitabın sanırım benim seveceğim türden. Ekliyim listeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…