Evet çalışmayı çok seviyorum.Evet belirlenen hedefe varildi.. suan bosluktasin.
Sen calismayi ve uretmeyi seviyorsun.Bence blog acmalisin kesinlikle. Seni hem motive eder hem de suan icinde bulundugun boslugu doldurur.
Hem de bilgilerinden faydalanacak o kadar insan olacak .
Ismi bile belliymis bence o adi koymanin vakti geldi.
Evet sen uretmeyi seven insansin. Bilgilerini paylasmak guzel ve seni doyurucu olacaktir bence.Evet çalışmayı çok seviyorum.
İşyerğnde boşa düştüğümde bile gereksiz hiç birşey yapmam. Ya kitap yorumlarına bakarım ya da gezilecek yerlereveya kk ya takılıyorum. Birikim topiklerine bakıyorum.
ayyyy bilmem ki....
Aslında düşüncesi bile süper...
Bir sürü notum var. Gezdiğimiz her yerin ne kadar paraya mal olduğunu bile yazarım ben. Oralardan getirdiğim onlarca harita metro bileti müze kartlarıyla dolu Kocaman Bi kutum var.
Çok teşekkürler desteğin için
Özelden adını yazar mısın mahsuru yoksa... İnstagramda eklemek isterim
Çok teşekkür ederimEvet sen uretmeyi seven insansin. Bilgilerini paylasmak guzel ve seni doyurucu olacaktir bence.
Benim de hayallerim bu yonde umarim benim de kutum anilarla dolar
Basta ben olmak uzere takip edenin mutlaka olur.
Tabii ki yazarim
Sağol kuzum, çok mutlu olacakloliss kargoya verdim canım.ne zaman ulaşır bilmiyorum. Miraycığıma sevgiler:)
bence aç Papatyacım, her daim destekçinizEvet aynen öyle hissediyorum. Bu kadar güzel anlatılamazdı. Yıllarca gözümü diktiğim hedefe ulaşınca ne yani bu muydu, eee şimdi ne olacak modundayım sanırım.
Blogları okurken bile ben de böyle yapabilirim. Aaaa bu değişikmiş diyerek okuyorum hep.
Aslında bloğumun ismi bile hazır...
ay o kutudan bizde de varEvet çalışmayı çok seviyorum.
İşyerğnde boşa düştüğümde bile gereksiz hiç birşey yapmam. Ya kitap yorumlarına bakarım ya da gezilecek yerlereveya kk ya takılıyorum. Birikim topiklerine bakıyorum.
ayyyy bilmem ki....
Aslında düşüncesi bile süper...
Bir sürü notum var. Gezdiğimiz her yerin ne kadar paraya mal olduğunu bile yazarım ben. Oralardan getirdiğim onlarca harita metro bileti müze kartlarıyla dolu Kocaman Bi kutum var.
Çok teşekkürler desteğin için
Özelden adını yazar mısın mahsuru yoksa... İnstagramda eklemek isterim
O kutu Nasıl güzel birşey oluyor değil mi?ay o kutudan bizde de var
bazen açıp bakıyorum, anılarrrrr anılarrrr modunda takılıyorum
günaydın arkadaşlar
Saatleri Ayarlama Enstitüsü 90. sayfadayım, dün akşam elimden bırakasım gelmedi resmen, çok sevdim
Ben demiştiiiimGünaydın Saatleri Ayarlama Entitüsü 52. sayfadayım bende çok sevdim kitabı
ay evet çok güzel, iş yapasım yok kitap okuyup duruyorumAğrı Dağı Efsanesi'ni yarım bırakmışımonu bitirmeyi planlıyorum bugün
Ben demiştiiiim
Nesne ve ortam betimlemeleri beni çok sıkıyor ne yalan söyliyimGünaydın :)
Stefan Zweig__Bir Kadının Yaşamından 24 Saat, Bir Yüreğin Ölümü bitti.
Kitabın adından da anlaşıldığı gibi bu eserde 2 öykü bana kapılarını açtı. İlki ikşncisine göre daha uzun ve de ayrıntılıydı. İlk öyküde yaşını almış bir kadının orta yaş döneminde hayatını çok etkileyen ve yıllar geçmesine rağmen unutamadığı bir 24 saat var. Yazar erkek olmasına rağmen bir kadının iç dünyasını, toplumdaki yerinden dolayı kaygılarını çok güzel betimlemiş, ruhsal tahlilleri ben çok sevdim, beni etkilemeyi başardı. İkinci öyküde de bir adamın ailesinden kendisini soyutlamasını görüyoruz, ailesinin yaşam tarzı kendisine ağır geliyor ve kendi çocukluğundakiyle kıyaslama içine giriyor ve bu ağır fark kendisini iyice dibe çekiyor. Biraz daha uzun tutulabilirmiş, ben o usançı, bıkkkınlığı daha çok iliklerimde hissedebilirmişim. Bir Yüreğin yaşarken nasıl öldüğünü kelimelere dökmüş yazar.
Ben beğendim, duygu ağırşıklı, betimlemesi bıl kitaplar bana göre, yine anlamış oldum. @kitap_asigi 'nın seçtiği üç güzellik de bu kitapla bitmiş oldu, çok teşekkür ederim canım.
Hem de çok sevdi teyzesi, teşekkür ederiz tekraray evet çok güzel, iş yapasım yok kitap okuyup duruyorum
miroşum kitabını sevdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?