- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Çok teşekkürler. Bi bakayım hemenFacebook'ta Kitap Çılgınları diye bi grup var o canım.
Sefillere başlarken araya kitap alırım diye düşünmüştüm ama öyle güzel ki hiç ara vermeden okudum.Merhaba kitap kurdu hanımlar. Sırf burası için üye oldum foruma. Önceden sessiz sessiz izlerdim sizleri.
Önerilerinizi çok dikkate aldım.
Hatta sizlere uyup Victor Hugo Sefiller serisine başladım. 1. Cilt bitmek üzere. 280. Sayfadayım.
Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Sefillere başlarken araya kitap alırım diye düşünmüştüm ama öyle güzel ki hiç ara vermeden okudum.
Dünden beri hiç kitap okuyamadım. Akşamda toplantımız var. Onun telaşı bitmedi ama geri dönmüşken topiğe bildirimsiz kalmayayım dedim.
Çok gergin çok yorgunum.
Taşlayacaksınız belki beni ama ev hanımı olmak istiyorum yaaaaa
Ben de aşçı olmayı çoook istiyorumDünden beri hiç kitap okuyamadım. Akşamda toplantımız var. Onun telaşı bitmedi ama geri dönmüşken topiğe bildirimsiz kalmayayım dedim.
Çok gergin çok yorgunum.
Taşlayacaksınız belki beni ama ev hanımı olmak istiyorum yaaaaa
Ben de aşçı olmayı çoook istiyorum
Yemek yapmayı değişik yemekler demeyi çok seviyorum
Keşke aşçı olabilsem
Burnt filmini izliyoruz da orda fa tarhun otundan sos yaptılar balık yanına bu kadar isabet olurÇok güzel bir düşünce. Ben de severim. Dün marketten tarhun otu kurusu aldım. Kekik gibi. İnternetten bakıp bir şeyler deneyeceğim. Siz biliyor musunuz acaba bununla bir şeyler? Et balık yemeklerinin yanına sos yapılıyormuş galiba.
Burnt filmini izliyoruz da orda fa tarhun otundan sos yaptılar balık yanına bu kadar isabet olur
Malesef bilmiyorum hiç
Bazen hayalini kuruyorum mesleği bırakıp kendime ait minik bi restoranım olsa ve yemekleri ben yapsam diye
Bunla ilgili radikal karar alan çok insan var ama çok ciddi cesaret gerektiren bi olay
Ben bu gidişle atanamıycam nasılsa gel beraber yapalım bu işi, tatlılar bendenBurnt filmini izliyoruz da orda fa tarhun otundan sos yaptılar balık yanına bu kadar isabet olur
Malesef bilmiyorum hiç
Bazen hayalini kuruyorum mesleği bırakıp kendime ait minik bi restoranım olsa ve yemekleri ben yapsam diye
Bunla ilgili radikal karar alan çok insan var ama çok ciddi cesaret gerektiren bi olay
ne zaman açıklanacak tercihler vs canım? hiç bilmiyorum benGünaydın
Ben bu gidişle atanamıycam nasılsa gel beraber yapalım bu işi, tatlılar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?