Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dünden beri hiç kitap okuyamadım. Akşamda toplantımız var. Onun telaşı bitmedi ama geri dönmüşken topiğe bildirimsiz kalmayayım dedim.
Çok gergin çok yorgunum.
Taşlayacaksınız belki beni ama ev hanımı olmak istiyorum yaaaaa

Facebook'ta Kitap Çılgınları diye bi grup var o canım.
Çok teşekkürler. Bi bakayım hemen
Sefillere başlarken araya kitap alırım diye düşünmüştüm ama öyle güzel ki hiç ara vermeden okudum.

Birkaç gün önce aynı şeyi söylemiş biri olarak ben taşlamam

Ben de aşçı olmayı çoook istiyorum
Yemek yapmayı değişik yemekler demeyi çok seviyorum
Keşke aşçı olabilsem

Ben de aşçı olmayı çoook istiyorum
Yemek yapmayı değişik yemekler demeyi çok seviyorum
Keşke aşçı olabilsem

Çok güzel bir düşünce. Ben de severim. Dün marketten tarhun otu kurusu aldım. Kekik gibi. İnternetten bakıp bir şeyler deneyeceğim. Siz biliyor musunuz acaba bununla bir şeyler? Et balık yemeklerinin yanına sos yapılıyormuş galiba.

Burnt filmini izliyoruz da orda fa tarhun otundan sos yaptılar balık yanına bu kadar isabet olur
Malesef bilmiyorum hiç
Bazen hayalini kuruyorum mesleği bırakıp kendime ait minik bi restoranım olsa ve yemekleri ben yapsam diye
Bunla ilgili radikal karar alan çok insan var ama çok ciddi cesaret gerektiren bi olay

Yoğun iş temposundan, trafikten, gürültüden, avm ışıklarından sıkıldım ben de. Restoran işletmek de zor ama sevdikçe yaparsın aslında.
Umarım hayalleriniz gerçekleşir.

Bu arada sefiller 1. Cilt bitti. 2. Ye yarın başlamayı düşünüyorum

Bende işi gücü bırakıp akşam sabah pasta tatlu yapmak istiyorum ama bu kilom açışından pek iyi olmaz sanırım
Bu arada Saatleri Ayarlama Enstitüsünde 144. Sayfadayım

Yemek yapmayi sevmek de hic iyi olmuyor. Evlendikten sonra yemeklere sardim. Biraksalar aksama kadar mutfaktan cikmayip yemek yapardim. Sonra o yaptigim yemekleri bir guzel afiyetle yiyince geldi kilolar.
Simdi ac biilac duruyorum o kilolari vermek icin. Simdi mutfaga gidip birsey pisirmeye korkuyorum. Artik guzel yemekler yapmiyorum.

Bugün bildirim yapmamışım, hemen yapayım.
Patasana 216. Sayfadayım.

Daha çok okurum diye düşünüyordum ama akşam gezmesine takılı kaldım.
Şimdi de uyku moduna geçerim, yarına artık inşallah.
Huzurlu geceleriniz olsun.

Selam bilgiler
hiç okuyamadım. yoğunluk var baya. 5. bölüme kadar gelebildim. sayfa kaç bilmiyorum
DonukPudra geçmiş olsun. salgın mı var anlamadım. benim yeğenimde hasta

Günaydın Ben bu gidişle atanamıycam nasılsa gel beraber yapalım bu işi, tatlılar benden

Günaydın
Ben bu gidişle atanamıycam nasılsa gel beraber yapalım bu işi, tatlılar benden
ne zaman açıklanacak tercihler vs canım? hiç bilmiyorum ben
umudunu kırma ya, inşallah atanırsın, Aişe Ceren uğurlu gelir belki

keşke yapabilsek ne güzel olur, ama öyle büyük restoranlar hırslar, stres olmayacak, minnak kendimize kadar, küçük bi yer olacak falan

hala Saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne başlayamadım. Bayram dönüşü çılgın bir yoğunluğumuz var Evde de annemler döndü ddiye gelen giden çok. Kağnı hızı ile ilerliyorum Aşk ve Gurur da

Herkese günaydııın.Haftanın son iş günü çabucak, sorunsuz geçsin inşallah

Dün Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk'ı bitirdim. Tek kelimeyle bayıldım kitaba.O kadar dolu ki anlatamam. Bir de sanırım ilk defa ana karakterin bir kitap olduğu kitap okudum:)
Teşekkürler kalinkaselin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…