benim çocuk odam da var ama boş hala.. hiç ellemedim öyle duruyo, ütü masası var iştebenim de oturma odam yok. okuma odası da yapamadım ama henüz. büyük ihtimal bir süre de yapamam ama ileride çoluk çocuktan sonra 3-4 odalı bir eve geçtiğimde hobi odam olacak inşallah. çocuğum için de bir masa koyarım, o ders çalışır ben kitap okur puzzle yaparım
ben de öyle düşündüm canım. sade, sakin güzel bir yuvamız olsun tek isteğim bu
Herkes kitaplıklarından bahsediyor ne güzel, ne kadar büyük alsan da bir yerden sonra yine yetmiyor.Bizim evde de ikeanın büyük kitaplığından var ama doldu, evin salonuna kitaplık yapmışlar da onu kullanıyoruz, rahatlattı baya şu an.
İlerde evimin bir odasını komple kitaplıkla döşemek istiyorum, bir de arasına iki koltuk, okuma köşem olsun.
ben kitap okuma odası yapabildim çok şükür yeni evimde.. oturma odası mantığı saçma geliyor bana, o nedenle hep salonda oturuyoruz, misafir gelse de gelmese de.. oturma odası yerine kitap okuma odası yaptım ben
ama işte daha hayalini kurduğum kitaplığı yaptırmam lazım
Merhabalar herkese
Korluk sayfa 334deyim. Bugun bitiririm buyuk ihtimal. Harika bir kitap favorilerim arasina girdi ...
Benim de kitapligim var oturma odamin girisinde olu bir nokta vardi o duvara kitaplik yaptrdik. Epey isimi gorur. Ilerde yetmezse de yan duvarindan devami gibi uzattirim.
Bi arada telefonlarinizda GoodReads ya da kutuphanem uygulamasini kullanan var mi?
Benim kitaplığım çok klasik.O yüzden paylaşma gereği duymuyorum.:)Çok merak ettim kitaplıklarınızı. Fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Belki hepimize fikir olur.
Ayrıca Körlük güzel bir kitap. Ben sonra filmini de izledim. Tavsiye ederim filmini de
benim çocuk odam da var ama boş hala.. hiç ellemedim öyle duruyo, ütü masası var işte
ahh ahh efkarlandım ulen
Huzurlu,mutlu bir yuvan olsun inşallah
bende merak ettim okumak isterimMerhabalar herkese
Korluk sayfa 334deyim. Bugun bitiririm buyuk ihtimal. Harika bir kitap favorilerim arasina girdi ...
Benim de kitapligim var oturma odamin girisinde olu bir nokta vardi o duvara kitaplik yaptrdik. Epey isimi gorur. Ilerde yetmezse de yan duvarindan devami gibi uzattirim.
Bi arada telefonlarinizda GoodReads ya da kutuphanem uygulamasini kullanan var mi?
yalnız değilsinBir kitapligim bile yok,
Anliyor musun?
Hadi,
Gulumse...
benimkiler de öyle 5 raflı biri siyah biri de açık ahşap rengiBenim kitaplığım çok klasik.O yüzden paylaşma gereği duymuyorum.:)
Beyaz,5 geniş rafı olan bir kitaplık.
Merhabalar herkese
amin kuzum inşallahherşeyin bir zamanı var özgem, çocuk odan mutlaka dolacak bigün
hepimizin inşallah canım
Bence de yaa.. uygulama olmali onda da ..ben vikitaptan başka bir şey kullanmıyorum Goodreadsi çok duydum ama
vikitapın uygulaması olsa keşke ya
İnşallah istediğiniz kitaplığa kavuşursunuz.:)
benim istediğim böyle bir şey.. tüm duvar boydan boya
karşısında zaten L kanepem var (kitap desenli kırlentleri var)
ama eşim tam ortaya tv koyma yeri de istiyo yaptırmışken.. ben o odaya tv istemiyorum ama beraber yaşıyoruz sonuçta ikimizin de gönlü olsun diye belki olabilir
ben de beyaz yaptırmıcam, açık ahşap rengi yaptırcamKitasplık için 30 cm raf genişliği iyi değil mi? ölçüleri verdik ama hala tereddütlerim var.
bide ben beyaz istiyordum kitaplığı ama sallonumda beyaz hiç bir mobilya yok, mecbur ceviz rengi oldu. öyle arada aklıma gelip dertleniyorum sebepsiz yere
Kaç raflı olacak? 30 cm kısa değil mi?Kitasplık için 30 cm raf genişliği iyi değil mi? ölçüleri verdik ama hala tereddütlerim var.
bide ben beyaz istiyordum kitaplığı ama sallonumda beyaz hiç bir mobilya yok, mecbur ceviz rengi oldu. öyle arada aklıma gelip dertleniyorum sebepsiz yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?