Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benim çocuk odam da var ama boş hala.. hiç ellemedim öyle duruyo, ütü masası var işte
ahh ahh efkarlandım ulen

Çok merak ettim kitaplıklarınızı. Fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Belki hepimize fikir olur.

Ayrıca Körlük güzel bir kitap. Ben sonra filmini de izledim. Tavsiye ederim filmini de

Birkaç sene önce alttaki kitaplığı hem rengi hem de tasarımı nedeniyle almak istemiştim ama alamamıştım.Ama şu anki kitaplığımı da seviyorum.Bu kitaplığı ararken yukarıdaki çocuk kitaplığını gördüm.Çok şirin,çok güzel bir şey.Ahh keşke çocuk olsam da öyle kitaplığım olsa.:)

Çok merak ettim kitaplıklarınızı. Fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Belki hepimize fikir olur.

Ayrıca Körlük güzel bir kitap. Ben sonra filmini de izledim. Tavsiye ederim filmini de
Benim kitaplığım çok klasik.O yüzden paylaşma gereği duymuyorum.:)
Beyaz,5 geniş rafı olan bir kitaplık.

Kütüphanede saatleri ayarlama enstitüsünü bulamadım ben de bir sürgün diye Yakup Kadrinin kitabını aldım başlıyorum.
Benim de kitaplığım var çocuk odamda duruyor. Ama çok hantal. Düzenlersem fotosunu koyayım.

bende merak ettim okumak isterim
benim kirpalığım yok. yerim yurdumbelli değil diye almak istemedim

Bir kitapligim bile yok,
Anliyor musun?
Hadi,
Gulumse...
yalnız değilsin

Benim kitaplığım çok klasik.O yüzden paylaşma gereği duymuyorum.:)
Beyaz,5 geniş rafı olan bir kitaplık.
benimkiler de öyle 5 raflı biri siyah biri de açık ahşap rengi alakasızlar birbirinden
hep ileride bir duvarı kitaplık yaptırıcam hayalim olduğu için özenmedim hiç alırken, iş görsün yeter dedim

ben vikitaptan başka bir şey kullanmıyorum Goodreadsi çok duydum ama
vikitapın uygulaması olsa keşke ya

ben vikitaptan başka bir şey kullanmıyorum Goodreadsi çok duydum ama
vikitapın uygulaması olsa keşke ya
Bence de yaa.. uygulama olmali onda da ..
Kitaplarimi tekrar duzenlemem lazim.
Sonradan elden cikardiklarim oldu istemeyip fi ve ci gibi .. duzenlemedim de karisti gitti. Bir ara defter tutuyordum o da sikti beni.

Kitasplık için 30 cm raf genişliği iyi değil mi? ölçüleri verdik ama hala tereddütlerim var.
bide ben beyaz istiyordum kitaplığı ama sallonumda beyaz hiç bir mobilya yok, mecbur ceviz rengi oldu. öyle arada aklıma gelip dertleniyorum sebepsiz yere

İnşallah istediğiniz kitaplığa kavuşursunuz.:)

ben de beyaz yaptırmıcam, açık ahşap rengi yaptırcam
bu renk gibi

Kaç raflı olacak? 30 cm kısa değil mi?

ben yemek masasıyla falan aynı renk yaptıracağım sanırım o zaman da ceviz mi ne ondan oluyor. gerçi konsolda renk farklılıkları alacak bazı rafları öyle farklı yaptırabilirim. ben bu konuda bi düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…