Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

en çok okumayı istediğim kitaplardan biri. elimde bir sürü okunmamış kitap var, ufak tefek bişeyler alıyorum yine ama böyle büyük şeyler için elimdekileri azaltmayı bekliyorum bakalım.
kitaplık siparişimi de verdim evime zaten, o yapılıp gelsin de zevkle yerleştireceğim hepsini

Bu ayki mülakatlara çalışmadılar canım, kasımda(net değil ama )ve şubatta yine alım olacak bakalım belki o zaman olur, hayırlısı artık...
Tabi öyle büyük değil, minik bi yer olsun. Bi köşesi de kitaplık olur, kitap okuyandan hesabın yarısını alırız

kızlar saatleri ayarlama enstitüsü güzel galiba. ben de ona başlayıp, tutunamayanları ekim de okuyayım diyorum. kütüphaneye gitcem inşallah kitap vardır.
tabi ben inşallah 7 günde bitirebilirim.

Benim hala kitaplığım yok
Kitapları bir dolabım var oraya koyuyorum.Okuduklarımı annemde bıraktım:)

Benim hala kitaplığım yok
Kitapları bir dolabım var oraya koyuyorum.Okuduklarımı annemde bıraktım:)

ben de hediye kitaplarımı ve okumadıklarımı götüreceğim ilk etapta. zaten zamanla da artıyor onlar :)
7 raflı ufak minik sevimli bir kitaplığım olacak şimdilik, kocaman duvarlar boyu kitaplığa da sahip oluruz hepimiz inşallah

benim de 2 tane normal kitaplığım var
ama ileride, yani 2. de dolup koyacak yer bulamadığımda bir duvarı komple kitaplık yaptırmak en büyük hayalim
azcık maliyetli o nedenle eşim şimdi yanaşmıyo, ilerde diyo bana hep

benim oturma odamda duvarda küçük bir kitaplığım var. bir de buyıl balkonuma yaptırdım. o bayağı kitap alacak gibi duruyor.

Günaydınlar
benimde oturma odamda var bir tane kitaplığım çok büyük değil inşallah dediğin gibi canım xyzt-5544 duvarları kaplayan kitaplıklarımız olur. Arada salondaki gümüşlüğü gözüme kestirmiyo değilim oldum olası onu sevmem zaten gereksiz eşya kitaplık yapsam nasıl olur diye

loliss hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda atanırsın.

Skosnob bende çok beğenmiştim kitabı

ben zaten vitrin gümüşlük hiçbirini yaptırmadım. bi kitaplığım bi de konsol olsun bana yeter dedim. yer problemim var şuan o yüzden küçük kitaplık oldu ama baya bi süre idare eder beni, kitaplarımın hepsini götürmeyeceğim sonuçta.
ileride daha büyük bir eve çıktığımızda bir odayı hobi odası gibi yapıp duvar boyu kitaplık istiyorum. bir de puzzle masas, güzel bir divan ve ses sistemi. o odadan çıkmam artık öyle bişey yaparsam

Harika olur hiç boş yere para vermeyin moda diye diretilenlere sonra benim gibi karşısına geçip düşünürsünüz ne yapsam diye
Kardeşimde bu sene evlendi oda almadı öyle gereksiz şeyler çok da güzel oldu hatta baya TV ünitesine yakışacak kitaplık aradı.

hazır takımların tamamı vitrin büfe konsol falan baya kapsamlı oluyor. ben o yüzden yaptırmayı tercih ettim.
bizim salon ince uzun, biz ortadan ikiye bölüyoruz şimdi. ön tarafı tv ünitesi arka tarafı kitaplık şeklinde. değişik bi form olsun diye dde bakmadım, düzenli dursun kitaplarım diye düz bişey oldu. bakalım bikaç haftaya teslim olacak inşallah istediğim gibi olur

İnşallah canım.

Eve gereksiz hiçbir şey almadım ben de.En güzeli.Zaten 2 kişiyiz:)

Herkes kitaplıklarından bahsediyor ne güzel, ne kadar büyük alsan da bir yerden sonra yine yetmiyor. Bizim evde de ikeanın büyük kitaplığından var ama doldu, evin salonuna kitaplık yapmışlar da onu kullanıyoruz, rahatlattı baya şu an.

İlerde evimin bir odasını komple kitaplıkla döşemek istiyorum, bir de arasına iki koltuk, okuma köşem olsun.

ben kitap okuma odası yapabildim çok şükür yeni evimde.. oturma odası mantığı saçma geliyor bana, o nedenle hep salonda oturuyoruz, misafir gelse de gelmese de.. oturma odası yerine kitap okuma odası yaptım ben
ama işte daha hayalini kurduğum kitaplığı yaptırmam lazım

benim de oturma odam yok. okuma odası da yapamadım ama henüz. büyük ihtimal bir süre de yapamam ama ileride çoluk çocuktan sonra 3-4 odalı bir eve geçtiğimde hobi odam olacak inşallah. çocuğum için de bir masa koyarım, o ders çalışır ben kitap okur puzzle yaparım

Merhabalar herkese
Korluk sayfa 334deyim. Bugun bitiririm buyuk ihtimal. Harika bir kitap favorilerim arasina girdi ...

Benim de kitapligim var oturma odamin girisinde olu bir nokta vardi o duvara kitaplik yaptrdik. Epey isimi gorur. Ilerde yetmezse de yan duvarindan devami gibi uzattirim.

Bi arada telefonlarinizda GoodReads ya da kutuphanem uygulamasini kullanan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…