Herkese günaydııın.Haftanın son iş günü çabucak, sorunsuz geçsin inşallah
Dün Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk'ı bitirdim. Tek kelimeyle bayıldım kitaba.O kadar dolu ki anlatamam. Bir de sanırım ilk defa ana karakterin bir kitap olduğu kitap okudum:)
Teşekkürler @kalinkaselin
Bu ayki mülakatlara çalışmadılar canım, kasımda(net değil ama )ve şubatta yine alım olacak bakalım belki o zaman olur, hayırlısı artık...ne zaman açıklanacak tercihler vs canım? hiç bilmiyorum ben
umudunu kırma ya, inşallah atanırsın, Aişe Ceren uğurlu gelir belki
keşke yapabilsek ne güzel olur, ama öyle büyük restoranlar hırslar, stres olmayacak, minnak kendimize kadar, küçük bi yer olacak falan
en çok okumayı istediğim kitaplardan biri. elimde bir sürü okunmamış kitap var, ufak tefek bişeyler alıyorum yine ama böyle büyük şeyler için elimdekileri azaltmayı bekliyorum bakalım.
kitaplık siparişimi de verdim evime zaten, o yapılıp gelsin de zevkle yerleştireceğim hepsini
Benim hala kitaplığım yok
Kitapları bir dolabım var oraya koyuyorum.Okuduklarımı annemde bıraktım:)
Günaydınlar
benimde oturma odamda var bir tane kitaplığım çok büyük değil inşallah dediğin gibi canımxyzt-5544 duvarları kaplayan kitaplıklarımız olur. Arada salondaki gümüşlüğü gözüme kestirmiyo değilim oldum olası onu sevmem zaten gereksiz eşya kitaplık yapsam nasıl olur diye
loliss hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda atanırsın.
Skosnob bende çok beğenmiştim kitabı
ben de hediye kitaplarımı ve okumadıklarımı götüreceğim ilk etapta. zaten zamanla da artıyor onlar :)
7 raflı ufak minik sevimli bir kitaplığım olacak şimdilik, kocaman duvarlar boyu kitaplığa da sahip oluruz hepimiz inşallah
Harika olur hiç boş yere para vermeyin moda diye diretilenlere sonra benim gibi karşısına geçip düşünürsünüz ne yapsam diyeben zaten vitrin gümüşlük hiçbirini yaptırmadım. bi kitaplığım bi de konsol olsun bana yeter dedim. yer problemim var şuan o yüzden küçük kitaplık oldu ama baya bi süre idare eder beni, kitaplarımın hepsini götürmeyeceğim sonuçta.
ileride daha büyük bir eve çıktığımızda bir odayı hobi odası gibi yapıp duvar boyu kitaplık istiyorum. bir de puzzle masas, güzel bir divan ve ses sistemi. o odadan çıkmam artık öyle bişey yaparsam
Harika olur hiç boş yere para vermeyin moda diye diretilenlere sonra benim gibi karşısına geçip düşünürsünüz ne yapsam diye
Kardeşimde bu sene evlendi oda almadı öyle gereksiz şeyler çok da güzel oldu hatta baya TV ünitesine yakışacak kitaplık aradı.
hazır takımların tamamı vitrin büfe konsol falan baya kapsamlı oluyor. ben o yüzden yaptırmayı tercih ettim.
bizim salon ince uzun, biz ortadan ikiye bölüyoruz şimdi. ön tarafı tv ünitesi arka tarafı kitaplık şeklinde. değişik bi form olsun diye dde bakmadım, düzenli dursun kitaplarım diye düz bişey oldu. bakalım bikaç haftaya teslim olacak inşallah istediğim gibi olur
İnşallah canım.
Eve gereksiz hiçbir şey almadım ben de.En güzeli.Zaten 2 kişiyiz:)
ben kitap okuma odası yapabildim çok şükür yeni evimde.. oturma odası mantığı saçma geliyor bana, o nedenle hep salonda oturuyoruz, misafir gelse de gelmese de.. oturma odası yerine kitap okuma odası yaptım ben
ama işte daha hayalini kurduğum kitaplığı yaptırmam lazım
Sagolasin canim.. evet salgin varmis biz de nasibimizi aldik.. insallah bununla gelir gecer...Selam bilgiler
hiç okuyamadım. yoğunluk var baya. 5. bölüme kadar gelebildim. sayfa kaç bilmiyorum
DonukPudra geçmiş olsun. salgın mı var anlamadım. benim yeğenimde hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?