6 raf olacak toplam. genişliği de 130 gibi bişey. ancak yerim o kadar musaitti. yükseklik 30 cm kısa değildir ya, kısa mı, kitaplar sığmaz mıKaç raflı olacak? 30 cm kısa değil mi?
raf yüksekliği 30 di mi ben öyle anladım6 raf olacak toplam. genişliği de 130 gibi bişey. ancak yerim o kadar musaitti. yükseklik 30 cm kısa değildir ya, kısa mı, kitaplar sığmaz mı
raf yüksekliği 30 di mi ben öyle anladım
komple kitaplık yüksekliği 30 değildir sanki
kitaplığın yüksekliği de raf yüksekliği de gayet iyi canım benceevet canım raf yüksekliği 30, kitaplığın yüksekliği 210.
ben senin o kırlentlere aşık oldum resmen çok güzeller
benim istediğim böyle bir şey.. tüm duvar boydan boya
karşısında zaten L kanepem var (kitap desenli kırlentleri var)
ama eşim tam ortaya tv koyma yeri de istiyo yaptırmışken.. ben o odaya tv istemiyorum ama beraber yaşıyoruz sonuçta ikimizin de gönlü olsun diye belki olabilir
kitaplığın yüksekliği de raf yüksekliği de gayet iyi canım bence
Ben genişlik 30 cm sanmıştım.6 raf olacak toplam. genişliği de 130 gibi bişey. ancak yerim o kadar musaitti. yükseklik 30 cm kısa değildir ya, kısa mı, kitaplar sığmaz mı
Ailenden mi ayrıldın gizPatasana 311. Sayfadayım. Son 80 sayfam kaldı, şimdi okumaya başlayacağım, bitirmeyi düşünüyorum, yarın yola çıkacağım, yeni bir kitapla yolculuğa başlarım.
Yaş ilerledikçe evime daha düşkün oldum ben ya, dokunsalar ağlayacağım, bari kitabımı okuyayım.
Ailenden mi ayrıldın gizben de çok zor geldim;(
Benim.kitaplığım a 101 den :))
Ne hayallerim var ama kocaman amalarim var
Valla berbat bi dönem oluyor benim için. Ortaokul kimimiz başka bi okulla birlesti . Okul çok karışık idareciler adam yerine koymuyor. 4 rehberlikci bi oda verdiler şaka gibi masam bile yok :) sinirlerim bozuk. Çalışmak imkansız hayırlısı diye diye gerildim iyce. Ya bana çok zor geliyor tek başına yaşama hali de seneye inşallahmemlekette açık olursa gitmek istiyorum. Büyüdükçe daha bi çok istiyorsun aileniEvet kuzuş, yarın ayrılacağım, lisans döneminde bu kadar duygusala bağlamıyordum, şimdi daha zor geliyor, ay kıyamam ya sen de erken döndün benden, sevsinler senin kitaplığını, inşallah hayalin olan eve kavuşursun canım.
Valla berbat bi dönem oluyor benim için. Ortaokul kimimiz başka bi okulla birlesti . Okul çok karışık idareciler adam yerine koymuyor. 4 rehberlikci bi oda verdiler şaka gibi masam bile yok :) sinirlerim bozuk. Çalışmak imkansız hayırlısı diye diye gerildim iyce. Ya bana çok zor geliyor tek başına yaşama hali de seneye inşallahmemlekette açık olursa gitmek istiyorum. Büyüdükçe daha bi çok istiyorsun aileni
Rehber öğretmen misiniz? Nerde acaba? MeslektaşızValla berbat bi dönem oluyor benim için. Ortaokul kimimiz başka bi okulla birlesti . Okul çok karışık idareciler adam yerine koymuyor. 4 rehberlikci bi oda verdiler şaka gibi masam bile yok :) sinirlerim bozuk. Çalışmak imkansız hayırlısı diye diye gerildim iyce. Ya bana çok zor geliyor tek başına yaşama hali de seneye inşallahmemlekette açık olursa gitmek istiyorum. Büyüdükçe daha bi çok istiyorsun aileni
Birkaç sene önce alttaki kitaplığı hem rengi hem de tasarımı nedeniyle almak istemiştim ama alamamıştım.Ama şu anki kitaplığımı da seviyorum.Bu kitaplığı ararken yukarıdaki çocuk kitaplığını gördüm.Çok şirin,çok güzel bir şey.Ahh keşke çocuk olsam da öyle kitaplığım olsa.:)
Bence de yaa.. uygulama olmali onda da ..
Kitaplarimi tekrar duzenlemem lazim.
Sonradan elden cikardiklarim oldu istemeyip fi ve ci gibi.. duzenlemedim de karisti gitti. Bir ara defter tutuyordum o da sikti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?