Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben senin o kırlentlere aşık oldum resmen çok güzeller

Welldone0 evet aynen o tarz istiyorum, bayıldım fotolara :)
Onlara ek olarak Skosnob un eklediği gibi okuma köşem de olmalı, onunki çok rahattı, manzarası da süper gözüküyor. :)

xyzt-5544 canım şimdiden hayırlı olsun kitaplığın, bence ölçüleri çok da güzel, çok büyük olan kitaplarını da yatay vaziyette dizersin ara ara raflarda farklı dizilişler görsel olarak da güzel durur.

Ailenden mi ayrıldın giz ben de çok zor geldim;(
Benim.kitaplığım a 101 den :))
Ne hayallerim var ama kocaman amalarim var

Ailenden mi ayrıldın giz ben de çok zor geldim;(
Benim.kitaplığım a 101 den :))
Ne hayallerim var ama kocaman amalarim var

Evet kuzuş, yarın ayrılacağım, lisans döneminde bu kadar duygusala bağlamıyordum, şimdi daha zor geliyor, ay kıyamam ya sen de erken döndün benden, sevsinler senin kitaplığını, inşallah hayalin olan eve kavuşursun canım.

Valla berbat bi dönem oluyor benim için. Ortaokul kimimiz başka bi okulla birlesti . Okul çok karışık idareciler adam yerine koymuyor. 4 rehberlikci bi oda verdiler şaka gibi masam bile yok :) sinirlerim bozuk. Çalışmak imkansız hayırlısı diye diye gerildim iyce. Ya bana çok zor geliyor tek başına yaşama hali de seneye inşallahmemlekette açık olursa gitmek istiyorum. Büyüdükçe daha bi çok istiyorsun aileni

Ay o ne öyle ya, sen kendin rahat bir ortamda değilsin ki çocuklara nasıl yardımcı olacaksın öyle bir odada, eğitim artık şaka gibi cidden, Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda bir düzeltmeye giderler de öğretmen mutlu olunca daha verimli olduğunu anlarlar, memlekette olma şansın varsa kullan canım, dediğin gibi daha çok bağlanır olduk, en azından huzurun olduğu bir ortamda her şey daha güzel olur.

Alın benden de o kadar kızlar. Ben de yaş ilerledikçe aileme daha Bi düşkün oldum.

minerva1988 Allah yardımcın olsun. İşyerinde rahatlık ve huzur çok önemli. Yoksa insanın ayakları geri geri gidiyor.

Saatleri ayarlama enstitüsü sayfa 80. Nedense Bi türlü kitabın içine giremedim ben.

Rehber öğretmen misiniz? Nerde acaba? Meslektaşız

Benim de hayalim çocuk odası ve kitaplığı. Çocuğum var şükürler olsun da odası boş henüz.

Bence de yaa.. uygulama olmali onda da ..
Kitaplarimi tekrar duzenlemem lazim.
Sonradan elden cikardiklarim oldu istemeyip fi ve ci gibi .. duzenlemedim de karisti gitti. Bir ara defter tutuyordum o da sikti beni.

Fi pi çi serisini ben de aldım. İlk kitabını okudum, hiç beğenmedim. Kuzenime yolladım ben de o sever diye. Kitaplığımda durmasını bile istemedim

Welldone0 Skosnob _meLinDa_ koyduğunuz kitaplık örneklerine bayıldım.

Ben de Sefiller 2. Ciltteyim. Henüz 20 sayfa okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…