Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar,

Süper İyi Günler 125. Sayfadayım. Elimde bu ara kitaplar karışık gidiyor, daha ince olanı çantaya atıp çıkıyorum o yüzden bir diğer kitabım da Dışlanmış Kadın. Onda daha başlardayım, sayfa sayısı verecek kadar bile değil, önsöz kısmını bitirdim.

_meLinDa_ eşinin işi hayırlı olsun, tekrardan kitap okumaya verirsin kendini, arada kısa nefes almalar oluyor öyle. @melikeeee çok geçmiş olsun, bu ara havalar çok dengesiz, yetişkinler olarak zor dayanırken çocukların bünyesi daha hassas olıyor ne yazık ki, inşallah en kısa zamanda iyileşir. X xDerinMavix sağlıkla kucağına da alırsın inşallah, hayırlısıyla gelsin bebişin. P PembePaltolu tekrardan hoş geldin, keyifli okumalar bebişinle birlikte.

Herkesi alıntılayabildim sanırım, dün okudum ama çok yoğundum, fırsat bulup yazamadım.

X xDerinMavix hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Miniğin ömrü güzel olsun inş
_meLinDa_ inş çok yakın zamanda senin sevincinide paylaşırız. Eşin içinde hayırlı uğurlu olsun.
P PembePaltolu hoş geldin. Miniğin artık sevme kıvamına gelmiş. Doyulmaz şimdi ona.

canım benim bende seni özledim

Amin canım teşekkür ederim

Teşekkürler canım :)

Çok teşekkür ederim canım.
Senin de doğum yaklaşıyor. Cinsiyeti ne?

Sağol kuzum onu da ekleyeyim listeye.
Bugün görüştük doktorumla, ilerleyen haftalarda aralığın 12 si ve 16sı arasında bi gün belirliycez inşallah canım, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin

Bugün görüştük doktorumla, ilerleyen haftalarda aralığın 12 si ve 16sı arasında bi gün belirliycez inşallah canım, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin

Gün belirleyeceğinize göre sezeryan olacak sanırım Hayırlısı olsun canım.
Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Ben de sezeryan istiyorum.

Bugün de kitap okuyamadım.Çünkü çok ödev veriliyor.Ödevleri bile yetiştiremiyorum.

Gün belirleyeceğinize göre sezeryan olacak sanırım Hayırlısı olsun canım.
Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Ben de sezeryan istiyorum.
Evet canım, ilk sezaryen bu da öyle olacak
Benim zorunlu öyle oldu ama çok memnun kaldım,bazıları sonrasında çok çekersin vs diye korkutuyordu ama çok şükür ben hiç sıkıntı çekmedim.
İnşallah senin de öyle olur

Bugün de kitap okuyamadım.Çünkü çok ödev veriliyor.Ödevleri bile yetiştiremiyorum.
Kaçıncı sınıftasın canım? ne çabuk yüklü ödev vermeye başladılar

Üniversitedeyim.:)Bu kadar bilgi yeter.Deşifre olmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…