- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Hayvan çiftliği
Z.livaneli son ada, açlık
F.kafka dönüşüm
Y.kemal Filler Sultanı İle Kırmızı Sakallı Topal Karınca
Canım bunlar ince ve kolay okunabilen kitaplar
@__ATALANTE hoşgeldinnn özledim seni
P PembePaltolu sana da hoşgeldin demiştim, görümedin sanırımkocaman kız olmuş resmen bebeğin, maşallah ona, darısı benim başıma diyorum halen
Ben okuyamıyorum birkaç gündür.. Bir de sevdiceğim terfi etti böyle değişik bi mutluluk var üzerimizde.. Onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum falan.. Bunun kitap okumamakla alakası ne gerçi onu bilmiyorum ama
İşyerinde de fırsat olmuyo.. Aslında 'Daha' kitabı inanılmaz etkileyici ama canım okumak istemiyo bu aralar
Evet canım cumartesi günü kızım 5 aylık olacak inşallah. Mayıs annesi olmak başkadır
X xDerinMavix hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Miniğin ömrü güzel olsun inş
_meLinDa_ inş çok yakın zamanda senin sevincinide paylaşırız. Eşin içinde hayırlı uğurlu olsun.
P PembePaltolu hoş geldin. Miniğin artık sevme kıvamına gelmiş. Doyulmaz şimdi ona.
Maşallah ona canım.
Ben şubat annesi olmayı istemiştim hep ama ben de mayıs annesi olucam inşallah :)
Ben de ilk bebeğimi kaybetmeseydim ocak annesi olacaktım. Kısmet işte.
Skosnob borcunu nezaman ödeyeceksin.
intihar mektubuCanım anlamadım vallahi.En korktuğum şeydir borç.Yüreğim hopladı.Ben bir şey mi unuttum
Merhaba bilgeler
X xDerinMavix canım hayırlı olsun, çok çok sevindim
Şermin Çarkacı Başlarım Şimdi Anneliğe'yi önereyim ben de
Günaydın kızlar,
Süper İyi Günler 125. Sayfadayım. Elimde bu ara kitaplar karışık gidiyor, daha ince olanı çantaya atıp çıkıyorum o yüzden bir diğer kitabım da Dışlanmış Kadın. Onda daha başlardayım, sayfa sayısı verecek kadar bile değil, önsöz kısmını bitirdim.
_meLinDa_ eşinin işi hayırlı olsun, tekrardan kitap okumaya verirsin kendini, arada kısa nefes almalar oluyor öyle. @melikeeee çok geçmiş olsun, bu ara havalar çok dengesiz, yetişkinler olarak zor dayanırken çocukların bünyesi daha hassas olıyor ne yazık ki, inşallah en kısa zamanda iyileşir. X xDerinMavix sağlıkla kucağına da alırsın inşallah, hayırlısıyla gelsin bebişin. P PembePaltolu tekrardan hoş geldin, keyifli okumalar bebişinle birlikte.
Herkesi alıntılayabildim sanırım, dün okudum ama çok yoğundum, fırsat bulup yazamadım.
Bugün görüştük doktorumla, ilerleyen haftalarda aralığın 12 si ve 16sı arasında bi gün belirliycez inşallah canım, Allah hepimize kolay doğum nasip etsinÇok teşekkür ederim canım.
Senin de doğum yaklaşıyor. Cinsiyeti ne?
Sağol kuzum onu da ekleyeyim listeye.
Bugün görüştük doktorumla, ilerleyen haftalarda aralığın 12 si ve 16sı arasında bi gün belirliycez inşallah canım, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin
intihar mektubu
Evet canım, ilk sezaryen bu da öyle olacakGün belirleyeceğinize göre sezeryan olacak sanırım Hayırlısı olsun canım.
Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Ben de sezeryan istiyorum.
Kaçıncı sınıftasın canım? ne çabuk yüklü ödev vermeye başladılarBugün de kitap okuyamadım.Çünkü çok ödev veriliyor.Ödevleri bile yetiştiremiyorum.
Üniversitedeyim.:)Bu kadar bilgi yeter.Deşifre olmak istemem.Evet canım, ilk sezaryen bu da öyle olacak
Benim zorunlu öyle oldu ama çok memnun kaldım,bazıları sonrasında çok çekersin vs diye korkutuyordu ama çok şükür ben hiç sıkıntı çekmedim.
İnşallah senin de öyle olur
Kaçıncı sınıftasın canım? ne çabuk yüklü ödev vermeye başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?