Hayirli olsun.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.umarim gebeligin de guzel gecer.
Benim tavsiyelerim ;
Ayse Öner :Hamilelik,dogum ve bebek bakim kitabi
Tracy Hogg : Bebek bakim sorunlarina mucizevi cozumler
Ve eger istersen bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabi da olabilir.
X xDerinMavix hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Ben seni bekar sanıyordum. Hatta öğrenci sanıyordum...
Acaba neden öyle düşündüm ki
X xDerinMavix tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
günaydın kızlar.
yabancı albert camus başladım.
X xDerinMavix hayırlı olsun canım. rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. oyuncu anne kitaplarının güzel olduğunu sölüyorlar. bak istersen.
_meLinDa_ geç olsun temiz olsun inşallah:) en kısa zamanda nasip olması dileğiyle. eşin için de tebrikler.
X xDerinMavix Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
M maviduvar1 kitap bitince ben direk olayı internetten araştırıp adamın fotoğraflarına baktıydım. Çok düşündüm, çok korktum sonradan. Allah hepimizi korusun
@__ATALANTE hoşgeldinnn özledim seni
P PembePaltolu sana da hoşgeldin demiştim, görümedin sanırımkocaman kız olmuş resmen bebeğin, maşallah ona, darısı benim başıma diyorum halen
Ben okuyamıyorum birkaç gündür.. Bir de sevdiceğim terfi etti böyle değişik bi mutluluk var üzerimizde.. Onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum falan.. Bunun kitap okumamakla alakası ne gerçi onu bilmiyorum ama
İşyerinde de fırsat olmuyo.. Aslında 'Daha' kitabı inanılmaz etkileyici ama canım okumak istemiyo bu aralar
Amin cok sagol canim :)
Canım gözün aydın Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı diğer isteyenlerin başına .Merhaba kızlar.
Hamileyken okunabilecek kitap öneriniz var mı?
Hamilelikle, çocuk bakımıyla ilgili vs?
_meLinDa_ hayırlı olsun canım
X xDerinMavix hiç bilmiyordum evli olduğunu. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
xyzt-5544 ben de tekrar okumak isterim.
Sabah sabah kitap yurdundan 3 adet kitap aldım.
Aaaaa hamileymişsin çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.
Canım gözün aydın Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı diğer isteyenlerin başına .
_meLinDa_ hayırlı olsun canım
X xDerinMavix hiç bilmiyordum evli olduğunu. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
xyzt-5544 ben de tekrar okumak isterim.
Sabah sabah kitap yurdundan 3 adet kitap aldım.
Canim cok tesekkurler. Sen de dogum yaptin sanirim degil mi?
Hayvan çiftliğiGüle güle oku canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?