Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dışlanmış Kadın 42. Sayfadayım.
Bugün metroda gidiş-geliş yaparken okudum, iyi de oldu.
Şimdi de kitap okuyasım var aslında ama oda arkadaşlarımın yarın erken saatte dersleri var, ışığı söndürürüm de rahat uyusunlar, yarın sabah uyanır uyanmaz yatakta kitap keyfi yapacağım, aksilik olmazsa inşallah.

Günaydın herkese

Fakat müzeyyen bu derin bir tutku 48

Günaydın.
Sahalara döndüm diyordum ama migren gibi baş ağrısı ataklarım var. Gözlerimi açamıyorum akşam ağrıdan. Sersem gibiyim okuduğumu da anlamıyorum zaten okuma isteğimde hiç yok.
Faceteki gruptaki Kafka okuma etkinliğine katılacaktım heyecanla ama kitap okuyamıyorum.

Gölge şehir sayfa 326 aslında kitap güzel okunuyor ama ben okumaya vakit bulamıyorum ve elimde süründükçe sıkılmaya başladım artık bitsin moduna girdim

Mark Haddon__Süper İyi Günler bitti.

Çok hüzünlenerek okudum ama iyi ki de okudum. Çocuğun gözünden dünyaya bakmak daha da acımasız anları görmenizi sağlıyor.
Onunla endişelendim, korktum; süslü, ağdalı kelimelere gerek olmadan da insan yazılanlardan etkilenebiliyormuş, bu kitapla bunu anladım. Masum, yalın, yalansız satırlar bitmesin istedim ama bir çırpıda okunup bitti.
Daha da yazsa sıkılmadan okurdum, artık bir çocuğa yapmaması gerekenleri söylerken ayrıntısıyla sebebini de söylemeye dikkat edeceğim.

Azmettim başardım Gölge Şehir bitti, Beyoğlu rapsodisine devam edecektim ama şu an daha kısa bir kitaba ihtiyacım var ya Cengiz Aytmatov'un Beyaz Gemi'sine yada Nazlı Eray'ın İmparator Çay Bahçesine başlayacağım

Merhaba..
Gölge Sehir bitti.
Kitap ilkine gore daha akiciydi... hemen icine aliyor zaten merak ede ede sonuna geldim.
Konusu basit olsa da serinin 3.kitabini da okuyacagim.kurgusu iyiydi bunun.

Günaydın,

Dışlanmış Kadın 61. sayfadayım.
Şu an için biraz yavaş ilerliyor, ilerki sayfalarda sürekler diye umut ediyorum.
Bugün kızlarla alışveriş keyfi yapmayı düşünüyorum, araya 3-5 kitap da sığdırmak en büyük isteğim, kitap ancak akşam saatlerinde okuyabilirim.

Kızlar bildirim yapmam gerekiyordu ama ben hiç ilerleyemiyorum ya. Neyse azmettim ekimde listeye gireceğim.
Bir sürgün 148. Sayfadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…