Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bende çok merak ediyorum işte o duyguyu. Ne hissedicem? Öyle heyecanlı okucam mı? sence eskisi gibi olur mu sıkılırmıyım yoksa

En azından devamını biliyorsun dolayısıyla heyecanlı olmayabilir belki, ama daha duygulu olur belki senin de Serra gibi büyüdüğün düşünülünce. Kendi dertlerine nasıl gülüyorsun şimdi, onunkine de gülersin belki öyle

Ben de ne okumustum o seriyi.2gune bitirirdim bazen sabahlardim.
Hey gidi gunler...

Sizler böyle yazınca dahada bi heycanlandım. Gelsin kitaplarımda okuyup sizinle ne hissettiğimi paylaşayım

Pessoa

@__ATALANTE hoşgeldinnn özledim seni
P PembePaltolu sana da hoşgeldin demiştim, görümedin sanırım kocaman kız olmuş resmen bebeğin, maşallah ona, darısı benim başıma diyorum halen

Ben okuyamıyorum birkaç gündür.. Bir de sevdiceğim terfi etti böyle değişik bi mutluluk var üzerimizde.. Onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum falan.. Bunun kitap okumamakla alakası ne gerçi onu bilmiyorum ama
İşyerinde de fırsat olmuyo.. Aslında 'Daha' kitabı inanılmaz etkileyici ama canım okumak istemiyo bu aralar

Çok iyi fikir. Ben de o seriden ilk 2-3 kitabını çok sevdiğimi hatırlıyorum.
İlham oldun bana. Ben de mi alsam acaba?

Golge Sehir 285teyim. Kitap akici da zaman lazim....

O kitap bende de vardı. Hediye gelmişti, henüz ben okumadan kuzenim aldı götürdü, daha da getirmedi. Yurtdışında yaşıyor bir de

Hayırlı olsun

Sefiller 3. Cilt bitti.
2. Ciltteki aile de bir şekilde ortaya çıktı. Sonu çok heyecanlıydı

Oğuz Atay__Korkuyu Beklerken bitti.

Hikayelerden oluşan bir kitaptı ama bazı hikayeler vardı ki tek başına birer roman olacak cinstendi. Tutunamayanlardan sonra daha okuması kolay, dili bir nebze de olsa daha yalın bir kitaptı. Ben keyifle okudum, bütün eserlerini okumak istiyorum.
Hikayelerinde genellikle toplumdan soyutlanmış, kendini birilerine ispat etmeye çalışan, ezilen-ezen, yaşam mücadelesi veren, yalnızlıkla içli dışlı olan insanlardan görmeniz kaçınılmaz, bu da aslında kişinin kendini hikayelerde bir yerlerde yer edinebilmesini sağlıyor.
Yazar; "Ben buradayım sevgili okuyucum, sen neredesin acaba? diye hikayesini bitirdiğinde diğer güzel eserlerini de okumak için her daim buradayım dedim ve kitabın sayfasını kapadım.

Beni bulunu bitirdim az önce.Kitapta anlatılanlar başından sonuna kadar korkunçtu.Dayanamayıp ağladım.Bazen yaşananları anlatmak için edebiyat yeterli değil.Olanları anlamak sıradan insanlar için mümkün bile değil.Ancak aklımızın sınırlarıyla algılamaya çalışıyoruz.
Okurken bazen acaba Michelle bunları yaşarken ben ne yapıyordum diye düşündüm.Hayat benim için akarken onun için cehennemmiş.
Her sayfa kanımı dondurdu.İnsanların hayatlarının kontrolünün kendi ellerinde olmadığına bir kez daha inandım.
Uzun süre etkisinden çıkamayacağım sanırım.

Teşekkürle @kitap_asigi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Hamileyken okunabilecek kitap öneriniz var mı?
Hamilelikle, çocuk bakımıyla ilgili vs?
Hayirli olsun.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.umarim gebeligin de guzel gecer.
Benim tavsiyelerim ;
Ayse Öner :Hamilelik,dogum ve bebek bakim kitabi
Tracy Hogg : Bebek bakim sorunlarina mucizevi cozumler
Ve eger istersen bebeginizi beklerken sizi neler bekler kitabi da olabilir.

Hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…