Bende çok merak ediyorum işte o duyguyu. Ne hissedicem? Öyle heyecanlı okucam mı? sence eskisi gibi olur mu sıkılırmıyım yoksa
Ben de ne okumustum o seriyi.2gune bitirirdim bazen sabahlardim.Bende çok merak ediyorum işte o duyguyu. Ne hissedicem? Öyle heyecanlı okucam mı? sence eskisi gibi olur mu sıkılırmıyım yoksa
En azından devamını biliyorsun dolayısıyla heyecanlı olmayabilir belki, ama daha duygulu olur belki senin de Serra gibi büyüdüğün düşünülünce. Kendi dertlerine nasıl gülüyorsun şimdi, onunkine de gülersin belki öyle
Ben de ne okumustum o seriyi.2gune bitirirdim bazen sabahlardim.
Hey gidi gunler...
Sizler böyle yazınca dahada bi heycanlandım. Gelsin kitaplarımda okuyup sizinle ne hissettiğimi paylaşayım
Pessoaİskender Pala - Aşka Dair
Fernando PEssoa - Başıboş Bir Yolculuktan Notlar
Stefan Zweig - Bir kadının Hayatından 24 saat
2 tane daha kitap var ama onları söylemiyim, aynılarından Asmu'ya da aldım çünkü süprizi kaçmasın
Pessoa
Merhaba kızlar
Bir selam vereyim dedim.. Ben bu aralar eski okuduğum kitapları tekrar okuyorum. Halbuki okunacak o kadar çok kitabım var ki.. kendi kendime maraton kurdum. Onu uyguluyorum@soslusarma dan eski okuduğum kitaplığımda olmayan kitapları aldım. Az öncede ilk okuduğum romanlar İpek ongunun bir genç kızın gizli defteri serisinin ilk 6 kitabını sipariş ettim onlarıda tekrar okucam bakalım neler hissedicem. Sabahlara kadar okurdum
Golge Sehir 285teyim. Kitap akici da zaman lazim....
@__ATALANTE hoşgeldinnn özledim seni
P PembePaltolu sana da hoşgeldin demiştim, görümedin sanırımkocaman kız olmuş resmen bebeğin, maşallah ona, darısı benim başıma diyorum halen
Ben okuyamıyorum birkaç gündür.. Bir de sevdiceğim terfi etti böyle değişik bi mutluluk var üzerimizde.. Onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum falan.. Bunun kitap okumamakla alakası ne gerçi onu bilmiyorum ama
İşyerinde de fırsat olmuyo.. Aslında 'Daha' kitabı inanılmaz etkileyici ama canım okumak istemiyo bu aralar
takvimini görünce kendim hamile kalmışım kadar sevindim, koskocaman maşallah canımMerhaba kızlar.
Hamileyken okunabilecek kitap öneriniz var mı?
Hamilelikle, çocuk bakımıyla ilgili vs?
takvimini görünce kendim hamile kalmışım kadar sevindim, koskocaman maşallah canım
darısı başıma inşallah artık
Hayirli olsun.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.umarim gebeligin de guzel gecer.Merhaba kızlar.
Hamileyken okunabilecek kitap öneriniz var mı?
Hamilelikle, çocuk bakımıyla ilgili vs?
Hayirli olsun@__ATALANTE hoşgeldinnn özledim seni
P PembePaltolu sana da hoşgeldin demiştim, görümedin sanırımkocaman kız olmuş resmen bebeğin, maşallah ona, darısı benim başıma diyorum halen
Ben okuyamıyorum birkaç gündür.. Bir de sevdiceğim terfi etti böyle değişik bi mutluluk var üzerimizde.. Onu mutlu görünce ben de mutlu oluyorum falan.. Bunun kitap okumamakla alakası ne gerçi onu bilmiyorum ama
İşyerinde de fırsat olmuyo.. Aslında 'Daha' kitabı inanılmaz etkileyici ama canım okumak istemiyo bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?